2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igazad van!Sőt még Pennant is az övék,nem?Mr. Master írta:Bentley is angol, meg saját nevelésük is (Most kölcsön van a Norwichban).Maxi írta:SajnosÉn A.Coleról és Campellről tudok hogy angol csaK!szóljatok ha tévedek!
Én úgy tudom nem kell mind a 4-nek a kezdőben lenni csak kettőnek!Mihu írta:Csak nem tudom hogy ki fog játszani 4.-ként mert az rendben van hogy ott van Puyol,Valdes meg Xavi de ki a negyedik.Iniesta fog majd játszani negyedikként Giuly helyett?Mert a kicsi spanyol nem nyújt olyan nagy teljesítményt mostanában.Vagy akkor venni kell egy spanyolt.
Bentley is angol, meg saját nevelésük is (Most kölcsön van a Norwichban).Maxi írta:SajnosEnrique írta:Plusz ha jól tudom, (ebből) 2-nek a klub neveltjének kell lennie - ha jól olvastam tegnap este a CNN-texten.Charlie írta:2006-2007es idénytől minden csapatnak kötelező lesz 4 az adott csapat nemzetiségével megegyező játékost szerepeltetni!
Csak azt nem tudom hogy játszaniuk is kell,vagy a cserepadon is ülhetnek majd?
C.![]()
Nekünk ez bőven megvan: Xavinnyó, Puyol, VV, Gabri, Gerard, Ini, stb.
Azért az Arsenal nagy kaksiban lehet....Én A.Coleról és Campellről tudok hogy angol csaK!szóljatok ha tévedek!
SajnosEnrique írta:Plusz ha jól tudom, (ebből) 2-nek a klub neveltjének kell lennie - ha jól olvastam tegnap este a CNN-texten.Charlie írta:2006-2007es idénytől minden csapatnak kötelező lesz 4 az adott csapat nemzetiségével megegyező játékost szerepeltetni!
C.![]()
Nekünk ez bőven megvan: Xavinnyó, Puyol, VV, Gabri, Gerard, Ini, stb.
Azért az Arsenal nagy kaksiban lehet....
És volt egy olyan időszak amikor ő sérült voltBoixos írta:náluk volt olyan régebben, h nemhogy saját nevelés nem volt, de még angol is csak egy, a denis wise volt a kezdőben. ő is csak azért, mert övé volt a labda. (ő volt a csk)
Plusz ha jól tudom, (ebből) 2-nek a klub neveltjének kell lennie - ha jól olvastam tegnap este a CNN-texten.Charlie írta:2006-2007es idénytől minden csapatnak kötelező lesz 4 az adott csapat nemzetiségével megegyező játékost szerepeltetni!
C.
bocs igazad van!Charlie írta:Milito tudomásom szerint argentín,nálam a brazil srácStike írta:Igen de HA MILITORA GONDOLTÁL AKKOR őN NEM jó fejjel ezért a cselszki jövőre is megaláz minket mint idén és ezt nem szeretnénk igaz?Charlie írta: A mexikói ne vegye át Oleguer helyét,inkább a brazil srác,és Marquez maradjon vkp-s!Nagyon jó neki az a poszt!
C.Edmilson,és nagyon jó,és nem alacsony!
C.
Milito tudomásom szerint argentín,nálam a brazil srácStike írta:Igen de HA MILITORA GONDOLTÁL AKKOR őN NEM jó fejjel ezért a cselszki jövőre is megaláz minket mint idén és ezt nem szeretnénk igaz?Charlie írta:A mexikói ne vegye át Oleguer helyét,inkább a brazil srác,és Marquez maradjon vkp-s!Nagyon jó neki az a poszt!Stike írta:Én speciel alig várom, hogy oleger helyét átvegye a mexikói
C.
Igen de HA MILITORA GONDOLTÁL AKKOR őN NEM jó fejjel ezért a cselszki jövőre is megaláz minket mint idén és ezt nem szeretnénk igaz?Charlie írta:A mexikói ne vegye át Oleguer helyét,inkább a brazil srác,és Marquez maradjon vkp-s!Nagyon jó neki az a poszt!Stike írta:Én speciel alig várom, hogy oleger helyét átvegye a mexikói
C.
Egyrészt: Marquez is már lassan két éve itt vanMihu írta: Ezzel csak az a baj hogy Puyol meg Oleguer nagyon össze vannak szokva és most megbolygatni azt a kettőst ott hátul...abból nagy bajok lennének mert az egyik azt hinné hogy ha ezelőtt a másik ment a csatárral akkor a mostani védőtársam is fog menni közben meg nem.
A szezon elején azért játszott Motta,mert Edmilson még a Lyon-ból "hozott magával" egy 3 meccses eltiltást.Bodi írta:Egy félidőt szerintem tuti játszani fog!A szezon elején is Rijkaard valamiért eröltette a játékát,2 meccsen is kezdő volt Edmilson helyett,csak aztán sajnos megsérült...TeeeB0R írta:fogja birni...legalabb 1 felidot kellene jatszodjon...jojjon formaba