Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Varga Tamás írta:Halkan megjegyezném, hogy a mikor én Frank esetében használtam a "takarodjon" szót sokan - köztük te is - kioktattatok, hogy hogyan képzelem. Tudom, tudom, az egy más eset volt. Neked szabad, én meg fogjam be a pofám.Los Banditos írta:Ha Ronaldimhonak ez a véleménye, akkor ne menjen, hanem takarodjon. Egyébként R10 sunyizása és kussolása is ugyanolyan idegesítő, mint a pénzéhes bátyjának a fontoskodása.
A takarodj szóért biztosan nem oktattalak ki.Varga Tamás írta:Halkan megjegyezném, hogy a mikor én Frank esetében használtam a "takarodjon" szót sokan - köztük te is - kioktattatok, hogy hogyan képzelem. Tudom, tudom, az egy más eset volt. Neked szabad, én meg fogjam be a pofám.Los Banditos írta:Ha Ronaldimhonak ez a véleménye, akkor ne menjen, hanem takarodjon. Egyébként R10 sunyizása és kussolása is ugyanolyan idegesítő, mint a pénzéhes bátyjának a fontoskodása.
Most egyet értek veled, a takarodj szó itt is túlzás! Frenkivel kapcsolatban is igy gondolom, és itt is.Varga Tamás írta:Halkan megjegyezném, hogy a mikor én Frank esetében használtam a "takarodjon" szót sokan - köztük te is - kioktattatok, hogy hogyan képzelem. Tudom, tudom, az egy más eset volt. Neked szabad, én meg fogjam be a pofám.Los Banditos írta:Ha Ronaldimhonak ez a véleménye, akkor ne menjen, hanem takarodjon. Egyébként R10 sunyizása és kussolása is ugyanolyan idegesítő, mint a pénzéhes bátyjának a fontoskodása.
Halkan megjegyezném, hogy a mikor én Frank esetében használtam a "takarodjon" szót sokan - köztük te is - kioktattatok, hogy hogyan képzelem. Tudom, tudom, az egy más eset volt. Neked szabad, én meg fogjam be a pofám.Los Banditos írta:Ha Ronaldimhonak ez a véleménye, akkor ne menjen, hanem takarodjon. Egyébként R10 sunyizása és kussolása is ugyanolyan idegesítő, mint a pénzéhes bátyjának a fontoskodása.
Majd Honvéd-Milan lesz és r10 a Bozsikba debütál....Boixos írta:akárki mondta, már ha mondták egyáltalán, evidens, h egy tré barcából, a szárnyaló milanba kell mennie... végülis, nem baj, ha bebukják a bl-indulás után az uefát is, ott figyel a biztonság kedvéért az coppa d'intertoto is. majd fantasztikus derbyket nyomhatnak a kazah 3. helyezettel. sok sikert hozzá!
Sztem Roni azt fogja nyilatkozni amit a nép hallani akar....De ha Roni is ugy gondolja mint a bátyja akkor jobb is ha elmegy innen!home írta:olvasta valaki hogy ezt ronaldinho nyilatkozta???? nem. az a sza*ros ügynökség. általában ilyen helyzetekben a játékosoknak nem sok beleszólási jogot adnak mert pénz így meg pénz úgy...majd megvárnám amég ő fog nyilatkozni addig nem ítélkezem. szerintem ti se tegyétek
Persze,félre.Meg sem jelent ilyen hír,sőt,az összes átigazolásáról szóló cikk félrefordítás és marad nálunk,sőt hosszabít 2023-ig,azzal a feltétellel,hogy a járókeretet is a Barca valamint a Nike biztosítja majd.Gomezinho írta:Ezt tuti nem Ronaldinho nyilatkozta! Me szerintem félre lett forditva! Ez hülyeség hogy ezért nem boldog! Szerintem félreforditotta valaki vagy nemtudom! De ennek nemnagyon van értelme se valóságalapja!
persze, a gonosz, szívtelen bátyja, aki irigy a sikereire, és aki hitler leszármazottja.danko94 írta:Ezt nem ő, hanem a pénzéhes bátyja mondta!!!!G-Jay írta:"a Barca rossz produkciójának köszönhető az, hogy a futballista távozni kíván."
Mivaaaaaaan???
Hát nagyon remélem hogy Dinho ezt nem így gondolja, vagyis nem gondolja ezt komolyan! Mintha ő olyan qva sokat tett volna azért, már elnézest, hogy a csapatnak jó legyen a szezona! Én mindíg kiálltam mellette, megadtam volna a végsőkig neki az esélyt, mert ugy gondoltam érdemes rá. Hát ezek szerint iszonyat nagyot tévedtem! Elhagyja a klubbot, mert annak rosszul megy...mert aztán a Milan fantasztikus...vagy éppen ő maga is bomba formában van mi? Méltatlan ami folyik körülötte a klubhoz, immáron ugy vagyok vele, hogy menjen és vissza ne nézzen, mert senki nem fogja siratni! Lehet, hogy az hozza ki belőlem, hogy idegesít az egész, de nekem ekkora csalódást a kedvenc játékosom még nem okozott. Asszem komolyan elgondolkozhat arról amit csinál...
G.