Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ronaldinhot valószínűleg nem egy értelmi fogyatékosok intézetében fedezték fel, és tanították meg játszani...barcafan91 írta:erről a mezaláírásos dologról azt is el tom képzelni, h a bátyja nyomta az orra alá h ird már rá a neved 1 kisgyerek kéri... v akármit
a bátyjáról nekem is megvan a véleményem, de nehogy azt higgyétek, hogy Roberto a saját eszétől nyilatkozgat ilyeneket...torrentkiller írta:Amilyen sunyi feje van én is el tudom képzelni hogy csak azért mennek el tőlünk, mert Ő több pénzt akar, és lehet hogy a milántól többet kap ő is...barcafan91 írta:kicsit unszimpatikus nekem a bátyja. nekem ugy tünik h inkább ő akar már elmenni barcelonából. v lehet h bebeszéli roni fejébe. nem tom lehet h rossz meglátások, de akk roni mér nem nyilatkozik már?
Azért nyilatkozik mindenféle hülyeséget hogy a szurkolók se akarják itt tartani... . Aztán ki tudja mit akar azzal az álszent képével...
Amilyen sunyi feje van én is el tudom képzelni hogy csak azért mennek el tőlünk, mert Ő több pénzt akar, és lehet hogy a milántól többet kap ő is...barcafan91 írta:kicsit unszimpatikus nekem a bátyja. nekem ugy tünik h inkább ő akar már elmenni barcelonából. v lehet h bebeszéli roni fejébe. nem tom lehet h rossz meglátások, de akk roni mér nem nyilatkozik már?
Szerintem is venni kell oda valakit, hiszen nem arról van szó, h Henry már nem tudja pótolni, hanem egyszerűen nem az a posztja. Azzal, h Dos még nem tudja pótolni, azzal viszont egyet értek.Danka00792 írta:Nemhiszem, Messi a másik oldalon játszik. Ha 4-3-3 van, akkor tényleg kell valakit venni a helyettesítésére, mert Henry nem tudja szerintem olyan szinten már helyettesíteni.chi omega írta:messi fogja pótolni..
SZERK.: Dos Santos pedig még nem tudja helyettesíteni.
Hihetetlenül szánalmas......Los Banditos írta:Ha Ronaldimhonak ez a véleménye, akkor ne menjen, hanem takarodjon... .
Szerintem arra várnak,h Ronaldinho mondjon valamit.Aztán majd azt lereagálják.Fernando írta:Itt az a kérdés, hogy sem Txiki sem Laporta sem Ronaldinho nem nyilatkozott még, miért?