Nemtom, sztem töltsd le, nekem nem nagyon jött be a game, már próbáltam.torrentkiller írta:Szerintetek megéri leszedni az EURO 2008at? A fifa után már nem nagyon reménykedem. Ja és nemtudjátok hogy konzolra jön-e??
akkor sztem [auto_cenzúra] a crack! nézz utána esetleg torrenten, biztos találsz hozzá!VictorValdes19 írta:sharky tesvíír átküldte a cracket arra meg azt írja ki h :az euro08.exe hibát észlelt ezért leáll.![]()
Énis ugy szedtem le. Winrarral lehet megcsinálni? PS2-re mikor adják ki?bouba írta:Valaki leszedett valami VITALYTIS-t??
mert nem tudom hogy kell felrakni. Van vagy 40 db 40 megás fájl és nem tudom összerakni TCM-mel sem.Valaki segítsen legyen szíves!
Ha van WinRarod akk rákattjobbegérgomb extract here és akk kibontja abba a mappába ahol vagy. Valszeg isoba lesz vagy vmijen képfájlba de azt lazán berakod daemonbaValaki leszedett valami VITALYTIS-t??
mert nem tudom hogy kell felrakni. Van vagy 40 db 40 megás fájl és nem tudom összerakni TCM-mel sem.Valaki segítsen legyen szíves!
sztem szedd le !PCre,PS2re,PS3re és XBOX360-ra gyártották ki magyarosítás eggyiknél sincs de állítólag PC-re fognak majd csinálnitorrentkiller írta:Szerintetek megéri leszedni az EURO 2008at? A fifa után már nem nagyon reménykedem. Ja és nemtudjátok hogy konzolra jön-e??
akkor majd áttod küldeni a cracketSharky írta:Na, letöltöttem az UEFA Euro 2008-at. Túl sokat nem vártam tőle, nem csalódtam nagyot. Pénzt biztos nem adnék érte. Azér el fogok vele játszogatni![]()
Iniesta arcát megcsinálták rendesen
Én max Juninho, Bekem meg Ronaldinho-féléktől kapok szabigólt.Los Banditos írta:Csak engem idegesít annyira, hogy Professional és World Class szinten minden szabadrúgást belő az ellenfél?
Nekem már megvan ,de nem tudom feltenni...Ronaldinho&Barca írta:Milyenek az első benyomások a játékkal kapcsolatban? Én most kezdtem el leszedni...
Szerintem Total Commanderrel.ocsi60 írta:Most szedem le ezt az Eb-s játékot de valami vitality cuccba van nem tudjátok, hogy hogy lehet megcsinálni
Állítólag megcsinálták a *-t ps2-re meg pc-re. Ps3-ra meg x360-ra meg a jót. Ekkora egy köcsögszájú majmokat te jóisten. Hát neharagudjanak de apuci meg anyuci nem mhol van eleresztve annyira h beruházzon egy ps3-ra vagy egy x360-ra. mennyenek a fenébeLos Banditos írta:Sima FIFA08-ra gondoltam. Ezt az új EB-s játékot azért kiprobálom. PS3-on csak nem lehet olyan [auto_cenzúra].Fernando írta:Ha az uj EB-s játékra gondolsz és nekem címezted a hsz-ed akkor fingom sincs mivel 30 perc alatt letöröltem a játékot. Állítólag ps2-re fényévekkel jobb.Los Banditos írta:Csak engem idegesít annyira, hogy Professional és World Class szinten minden szabadrúgást belő az ellenfél?
Sima FIFA08-ra gondoltam. Ezt az új EB-s játékot azért kiprobálom. PS3-on csak nem lehet olyan [auto_cenzúra].Fernando írta:Ha az uj EB-s játékra gondolsz és nekem címezted a hsz-ed akkor fingom sincs mivel 30 perc alatt letöröltem a játékot. Állítólag ps2-re fényévekkel jobb.Los Banditos írta:Csak engem idegesít annyira, hogy Professional és World Class szinten minden szabadrúgást belő az ellenfél?
08-ba nálam is.Los Banditos írta:Csak engem idegesít annyira, hogy Professional és World Class szinten minden szabadrúgást belő az ellenfél?