Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Osztom véleményed Ronaldinho távozása után nekem az lesz a második K.O!csababarca írta:ha meglátom hogy a barca sorfalat áll azoknak a valamiknek én meg se nézem az El Classico-t....
Ramón Calderón: "Kevés igazolás lesz, de azok nagyon jók lesznek."
És akkor csak mert hallottak róla meg mert magyar akkor már jobb is.Varga Tamás írta:Szerintem pedig szégyen. Csak, hogy hazai példánál maradjunk. Amikor 1999-ben megkérdezték a Barcelona szurkolói, kit tartanak a klub vala volt legnagyobb futballistájának, a győztes Kubala László volt. Kubala 1961-ben befejezte barcelonai pályafutását játékosként, így gondolom őt se sokan látták élőben játszani, a szavazók döntő része csak olvasott róla, vagy a szüleitől/nagyszüleitől hallott róla beszámolót. Ez a különbség a Barca és a Madrid között. Zidane nagy játékos volt, de nem hinném, hogy méltó lenne arra, hogy egy lapon emlegessék a RM történelemkönyvében Puskással. Hogy Hierróról és Butragenoról már ne is beszéljünk. Meg Casillas-t sem lehet egy lapon emlegetni Panchoval.
Logikus. Ezen nem kellene így kiakadni, csak egy szavazás. Ettől még Pancho lehet a legnagyobb Real játékos a magyar szívekben.sergi1989 írta:meg azis közre játszik hogy nem sok 50-60éves emberke netezik nap min nap..
de ti is hülyén láttok sok dolgot:
mért lenne hibás egy 12 éves fiucska aki teszem azt 96ba született ..raulon nőt fel..nem az ő hibája az hogy nem látta játszani őket..ergó neki raul az isten...40 év mulva meg raul nem lenne sehol mondjuk a listán mert az akkori srácok nem tudnának róla...
ezzel csak azt akarom mondani hogy ettől Puskás még elvan ismerve csak azok akik szavaznak azok nem ismerik...és ez nem az ő hibájuk..a gyerekeknek példakép kell Puskás nem lehet mert nem tudnak róla semmit ezért szavaznak raulra...aki látta az puskásra szavazott vagy az argentínra!
Sztem ez teljesen egyértelmű! Aki nem érti vessen magárasergi1989 írta:meg azis közre játszik hogy nem sok 50-60éves emberke netezik nap min nap..
de ti is hülyén láttok sok dolgot:
mért lenne hibás egy 12 éves fiucska aki teszem azt 96ba született ..raulon nőt fel..nem az ő hibája az hogy nem látta játszani őket..ergó neki raul az isten...40 év mulva meg raul nem lenne sehol mondjuk a listán mert az akkori srácok nem tudnának róla...
ezzel csak azt akarom mondani hogy ettől Puskás még elvan ismerve csak azok akik szavaznak azok nem ismerik...és ez nem az ő hibájuk..a gyerekeknek példakép kell Puskás nem lehet mert nem tudnak róla semmit ezért szavaznak raulra...aki látta az puskásra szavazott vagy az argentínra!
Meg Raúl a 3 vagy hanyadikRivaldo11 írta:A madridiakra jellemző a szavazás. R. Carlos, Casillas, meg Hierro megelőzheti Puskást, aki csak a 9.??? Rendben van, hogy Di Stefano az első, de hogy Öcsi bácsi épphogycsak befér a tízbe? Röhej.
Ez, illetve ennek a fordítottja az egyik kedvenc mondatom a fórumokról!Ez a különbség a Barca és a Madrid között.
azért, mert kínában korlátozzák a netet a tibeti fasírt miatt.Saviola írta:Áh,teljesen inkorrekt az egész.Beckham sokkal jobb volt Di Stefanonál,nem tudom,miért nem ő az 1.
természetesen lehet, h túloztam. a frankó úgyis csak akkor fog kiderülni.Taibi írta:Általában egyetértek a véleményeddel, de most szerintem nagyot tévedsz.Boixos írta:...
Raúl nevét sokan fogják ismerni (elismerni) 40 év múlva is, ebben biztos vagyok, és nem csak a reál szurkolók.
Ezzel nem azt mondom, hogy pl Puskás elé kell helyezni egy ilyen listán, de mindenképpen ott van a helye ezen a 10es listán.
Általában egyetértek a véleményeddel, de most szerintem nagyot tévedsz.Boixos írta:hát nem tudom, de ha a közelmúlt és a ma sztárjai mutatnak(mutattak volna) fel 3 bek-győzelmet és kismillió győztes csatát madridi színekben, ráadásul őket fogják beválogatni a a nemzetközi labdarúgás lehető legmagasabban jegyzett zsugásai közé, akkor nem problémáznék ezen.
de mondjuk egy raúlra ki fog emlékezni negyven év múlva?
max raulreal odaátról.
Perrero írta:nem arról van szó, hogy nem tisztelik, hanem arról, hogy sok a 10-11 éves szurker, akik szerint Raul mindenidők legjobbja, stb...