Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én személyesen is ismerem! Nekem van is tőle mezem, hiszen 1 faluban lakunk, ha rá gondolsz. Az oldal neve: http://www.sportmez.mlap.huLaja írta:Üdv!
Abban kérném valakinek a segítségét, hogy kb 1-1,5 hónapja valaki belinkelt egy oldalt, ahol állítólag eredeti mezeket lehet rendelni kb 8-9000 Ft-ért, akinek megvan a link tegye már be nekem köszi.
Ronaldinho&Barca írta:gergo9!
Nvidia kártyám van, gépem ugy 3 éve vettem és benne volt, nézegettem neten és Nvidia Geforce 6800GS 512 Mb mellett döntöttem ugy, persze ez attól függ hogy a boltba lesz-e holnap.
Amugy ha vidi kártyát veszek akkor az függ hogy milyen a gépem, memória ilyesmi alapján.. vagy teljessen mind1..?
Nekem a Fifa08-cal csinálja ugyanezt. Honnan tudok leszedni frissítést? nvidia.com-on az a baj, h nem igazodok el rajta. Ha tudtok segítsetek légyszi, mert a Lostra regisztráltam, mert meg lehet nyerni, és nem akarom, h ha ESETLEG én nyerném meg, ne menjen. Nem mellesleg a fifához is ez kéne.Perrero írta:Ha mákod van akkor egy driver frissités elég.Ronaldinho&Barca írta:Olyan nagy gondban lennék, hogy megvettem a Lost című pc-s játékot, feltelepítem minden rendben működik, betölti a játékot, de nem jelenik meg semmi... fekete a képernyő, illetve ez. Nemtudom mi lehet a gond, hibás a dvd vagy esetleg valami a gépemmel lehet??? Aki tud segítsen légyszi!
Megkérdezhetem mennyibe került?Perrero írta: tényleg változó enyémbe pl olcsobb volt az 512es mint a 256os...
Mondasz valamit, játék elött van kis beállítás, meglehet nézni hogy a minimum követelmény megvan-e. 128 megás videókártya kéne, nekem az van ha emlékezetem nem csal, a beállításnál meg 32-t ír... kicsit érdekes lenne... aztán leeht már videó memóriát ír.. lehet kéne egy új videó kártya akkor?Titinho írta: Én arra tippelnék, hogy videókártya lehet az oka. Valami hasonló problémám volt már nekem is és akkor a videókártyám volt "gyenge" a játékhoz. Szerintem itt is ez a gond...
Én arra tippelnék, hogy videókártya lehet az oka. Valami hasonló problémám volt már nekem is és akkor a videókártyám volt "gyenge" a játékhoz. Szerintem itt is ez a gond...Ronaldinho&Barca írta:Olyan nagy gondban lennék, hogy megvettem a Lost című pc-s játékot, feltelepítem minden rendben működik, betölti a játékot, de nem jelenik meg semmi... fekete a képernyő, illetve ez. Nemtudom mi lehet a gond, hibás a dvd vagy esetleg valami a gépemmel lehet??? Aki tud segítsen légyszi!