Egyébként nem akarom védeni, mindenkinek jobb lett volna ha az idei évet már nem nálunk kezdi, bár könnyű utólag okosnak lenni.
Szóval a szurkolók viselkedésével van a baj, Ronni meg frankó? Szép volt home, szép legyen home.. (Go home)home írta:csak gratulálni tudok...(elsősorban nektek) ---tisztelet a kivételnek, de hagy nem mondjak neveket
érthetetlen a hozzáállásod.home írta:csak gratulálni tudok...(elsősorban nektek) ---tisztelet a kivételnek, de hagy nem mondjak neveket
nem mi hagytuk elmenni. ugyanúgy bántunk vele mint mki mással. ő tehet róla.Ronaldinho&Barca írta:Nah ez szép... 1 órát inkább ücsörög a buszba, mint hogy a gyerekeknek aláírjon pár képet vagy mezt... szép mondhatom..
U: Én nagyon szeretném azért mér 1x látni Barca mezben, legalább utoljára, nagyon fog hiányozni, olvasgattam a mez számokat. Ha egy 10-es számot nem dobálgatnak a barcába akkor egy R10-t miért?:( Annyi hagytuk elmenni, aztán nemtudom abba a sztár gárdába mit fog csinálni...
Ezt mindenki megérdemelné! Mi is, a szurkolók is kint a Nou Camp-ban és Ő is. Sok ember szemébe könnyeket csalhat majd.Titinho írta:Most olvastam, hogy Ronnie kitűzött magának egy célt! Vissza akar térni még a pályára, mégpedig a Camp Nou gyepére, a Május 11-én esedékes Barca-Mallorca meccsen, mivel ekkor szeretne búcsút inteni a szurkolóknak!!! Ha még pár percre is, de pályára akar lépni...
Az biztos...ehhez csak gratulálni tudok neki...