Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Véleményed korrekt és tiszta. Én megvártam volna míg egy másik edző érkezik, és mit csinált volna aző keze alatt. A két év pedig nálam egy idény, max.Danka00792 írta:Tudom, hogy monoton vagyok, és mindig csak ezt irom le, de ugy érzem senkisem olvassa el.10 írta:felhivott laporta h igy tudod h segiteni akartak ronaldinhonak?
Ronnie amikor még idény elején sérült volt, a közönség egyszercsak elkezdte skandálni a nevét. Egy interview-ben elárulta, hogy jol esett neki, és hogy be akarja bizonyitani, hogy menyire fontos a csapatnak. A szurkolok kiálltak mellette!
A vezetöség is, 2 évig. Nem hálálta meg, köszönjuk mindent amit kaptunk, még jópárszor megnézem a legjobb meccseit (megvan pár) minden Barca drukker emlékezni fog rá, de most mennie kell.
Tudom, hogy monoton vagyok, és mindig csak ezt irom le, de ugy érzem senkisem olvassa el.10 írta:felhivott laporta h igy tudod h segiteni akartak ronaldinhonak?
Meg aztán olyan sokáig volt a földön az az ember, hogy hiába nyújtotta kezét a Barça, neki a Milan keze kellett....Danka00792 írta:Ezt Ronaldinho-ra érted?hady írta:...inkább "kezet" kellett volna nyújtani a "földön" fekvő embernek,.....nem pedig "belerúgni"...
Ki rúgott bele? A szurkolok mellette álltak, végig, és ahhoz, hogy a földön fekvö ember felálljon, neki is kell tennie valamit érte.
Ezt Ronaldinho-ra érted?hady írta:...inkább "kezet" kellett volna nyújtani a "földön" fekvő embernek,.....nem pedig "belerúgni"...
Az utsó 2 évben lehet, h így volt, nemtom. Ha rendesen edzett voln, akkor nem lett volna ilyen para. Ez nyílván pszichológia isTomsa írta:Úgy értettem, hogy a mosolya is mindig erőltetett volt és az látszott rajta, hogy fél, hogy vajon a közönség tapsolni fogja, vagy fütyülni. Mintha egy kicsit akart volna, de nagyon hamar feladta...
igen, félt, de így elég nehéz egyedül kijönni a gödörből.Tomsa írta:Úgy értettem, hogy a mosolya is mindig erőltetett volt és az látszott rajta, hogy fél, hogy vajon a közönség tapsolni fogja, vagy fütyülni. Mintha egy kicsit akart volna, de nagyon hamar feladta...
Leszámítva az utsó két évét inkább felszabadultnak láttam "mindig is", de biztos igazad van.Tomsa írta:Szerettem R10-et, de mindig is látszott rajta, hogy olyan erőltetett.
Azért nem kicsit lett nagy az arca azt hozzá kell tenni, csak eddig volt mire, mert fontos dolgokat csinált és nagyon jól tette azt amit tett. Nekem hiányozni fog, mert nagyon szép játékot játszott, ami nagyon illett a Barca stílusához. Jól is irányított. Én csak arra leszek kíváncsi, hogy tudja-e majd hozni ugyanazt a formát, amit már ismerünk....Milanoban azért bizonyítania kell még, ott hozni kell az eredményt!Tomsa írta:Szerettem R10-et, de mindig is látszott rajta, hogy olyan erőltetett. És mostmár mintha kicsit nagy is lett volna az arca...Megmondom őszintén, nem érdekel, Milánóban úgyse vár rá nagy jövő...
Előbb tényleg meg kellett volna próbálni egy új edzővel. Egy keménykezű edző lehet, h kirángatta volna a slamasztikából, és erre több, mint 1% lett volna szerintem.Rivaldo11 írta:Továbbra is az a véleményem, hogy hatalmas hibát követünk el, ha eladjuk Ronaldinhot. Miért nem edzőt cserélünk inkább? Ha pedig egy esetleges új edzőnél sem talál magára, akkor menjen. De amíg akárcsak 1% sansz van arra, hogy megújulhat, én nem engedném el.
Hát sztem nehéz lesz megállítani.Ahogy a hírben is van, kb fejben már Milanban van.Én mellesleg örülni fogok neki ha tényleg jön hozzánkRivaldo11 írta:Továbbra is az a véleményem, hogy hatalmas hibát követünk el, ha eladjuk Ronaldinhot. Miért nem edzőt cserélünk inkább? Ha pedig egy esetleges új edzőnél sem talál magára, akkor menjen. De amíg akárcsak 1% sansz van arra, hogy megújulhat, én nem engedném el.