Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ez nekem is ezsembe jutott már, Mancini sztem se lenne rossz, mert 4-4-2-ben és 4-3-3-ban is használható. meg nem sikerül egyezségre jutnia a romával, ezért még megszerezhetőnek is tűnik. Messinek nem kéne másik oldalon játszania, mert Mancini balon szokott.djtrack írta:mancini a Romabol szélsőnek nem lenne rossz megoldás.de ahogy tudom Messi tud a másik oldalon is játszani sztem nem lenne rossz megoldás.
na lehet h most írtam nagy hülyeséget:D
Marquez, Henry maradjon, még van bennük.roni9310 írta:erös védelemnorbert55 írta:Menjen:Zambi,Márquez,Thuram,Oleguer,Edmilson,Gudy,Ezquerro,Deco,Ronnie.Henry
Most majd írni fogjátok h lecserélném a fél csapatot.De ezek mind olyan játékosok akik már nem tesznek eleget a Barcának.És ha írjátok h ez hülyeség azt is írjátok oda h ti kit nem adnátok el innen.
Jöjjön:Alves,Diogo,Garay,Keita,Nasri,Silva+B csapatból tehetségeket.
---------------------------------V.V.------------------------------------------------
Alves----------------Puyol-----------------Milito-------------------Abidal---------
--------------------------Xavi------------------Touré/Iniesta----------------------
--------------------------------Nasri------------------------------------------------
Messi----------------------------Eto'o/Bojan-------------------------Silva--------
Cserék:Jorquera,Garay,Diogo,Keita,Xavi,Giovani,Bojan![]()
Na, azért Olit most már jó lenne máshol látni, mivel nem Barca szint. Belletti az volt, őt meg eladtuk, vannak ilyenek.CFirpo3 írta:énszerintem pedig elég csak az egyikőjük jövőre. cserének meg maradhat Oleguer
erös védelemnorbert55 írta:Menjen:Zambi,Márquez,Thuram,Oleguer,Edmilson,Gudy,Ezquerro,Deco,Ronnie.Henry
Most majd írni fogjátok h lecserélném a fél csapatot.De ezek mind olyan játékosok akik már nem tesznek eleget a Barcának.És ha írjátok h ez hülyeség azt is írjátok oda h ti kit nem adnátok el innen.
Jöjjön:Alves,Diogo,Garay,Keita,Nasri,Silva+B csapatból tehetségeket.
---------------------------------V.V.------------------------------------------------
Alves----------------Puyol-----------------Milito-------------------Abidal---------
--------------------------Xavi------------------Touré/Iniesta----------------------
--------------------------------Nasri------------------------------------------------
Messi----------------------------Eto'o/Bojan-------------------------Silva--------
Cserék:Jorquera,Garay,Diogo,Keita,Xavi,Giovani,Bojan
Értem én h mit mondasz de ha nézted az idelyi meccseket idén is padozott zambi nem is keveset, mivel rossz formában van.Szerintem az kifejezetten jót tehet neki h lenen egy versenytársa a posztért dani alves személyében!!!Jah és zambi bevethető jobb oldali kp posztján is sztem ott se vallana kudarcotOlafinho írta:ha egy kicsit ésszerűen gondolkoznál akkor tudnád most van az utolsó esélyünk alves-re mer ha most marad zambi és nem vesszük meg akk megveszi más!!!Szal az is lehet h marad zambi és ő is jön de ez max egy évig lesz csak mert jövő nyáron az olasz úgyis elmegy
NE IDÉZZ KETTŐNÉL TÖBBET!
Legközelebb töröljük.
E.
Barátom!Szerintem nem értjük meg egymást. Én is szeretném Dani Alvest Barca mezben látni, csak arról papoltam, h irreális, h 2 ilyen klasszis legyen egy posztra.
Okok:
1. 30 milla sok, ha meggvesszük Alvest, akkor elsőszámú lesz, tehát Zambi megy.
2. Úgy néz ki, h ha nem vesszük meg Alvest, v nem őt vesszük meg akkor is, mert EL AKAR IGAZOLNI, ÉS KÉRŐI IS VANNAK. Ennyi.
Következtetés: Zambi nem fog Alves mögött padozni, érted?
1 évig sem. Asszem ésszerűbben gomdolkozom mint te
Norbert, mért írod le minden nap ugyanazt?norbert55 írta:[...] kimenjen-kimaradjon igazoljuk Nasrit Silvát ésatöbbit [...]
De minek kiegészítő játékosokér adni euromilliokat????Amúgy meg szerinted Keita eljön ide padozni????norbert55 írta:Kiegészítők :Alves-Diogo
Milito-Garay
Touré-Keita
Henry-helyette senkit sem igazolnék ott van Bojan eltelt egy év és a köv szezonban Bojan olyan lesz mint tavaly Messi.
danko94 írta:Maradhatna:Zambi,Marquez,Oleguer,Gudy,Henry!!! Figyelj mindig kellenek kiegészítő emberek, akik nem sztárok és akik tudnak padozni és ha kell a páylán is képesek jó játékot nyújtani...norbert55 írta:Menjen:Zambi,Márquez,Thuram,Oleguer,Edmilson,Gudy,Ezquerro,Deco,Ronnie.Henry
Maradhatna:Zambi,Marquez,Oleguer,Gudy,Henry!!! Figyelj mindig kellenek kiegészítő emberek, akik nem sztárok és akik tudnak padozni és ha kell a páylán is képesek jó játékot nyújtani...norbert55 írta:Menjen:Zambi,Márquez,Thuram,Oleguer,Edmilson,Gudy,Ezquerro,Deco,Ronnie.Henry
ha egy kicsit ésszerűen gondolkoznál akkor tudnád most van az utolsó esélyünk alves-re mer ha most marad zambi és nem vesszük meg akk megveszi más!!!Szal az is lehet h marad zambi és ő is jön de ez max egy évig lesz csak mert jövő nyáron az olasz úgyis elmegyOlafinho írta:Nem gondolom, de mintha elkerülte volna a figyelmedet,h Alvest Zambi helyére akarják, ő ugyanis elvágyódik. Ha marad akkor nem gondolod,h 30 milkát költ a vezetőség egy olyan posztra, ahol már van egy klasszis???!!!
Azért jó,h nem te intézed az igazolásokat a Barcánál már ne is haragudj.
Na, ez most megint ugyan az, h Messit a MU akarja. De ezt elő se hozom inkább
Köszi a lényeglátásért.Messa írta:Max akkor fogunk mindent megtenni Alvésért, ha Zambrotta megy, mert nincs másik jobbszélsőnk, hacsak Puyol nem megy ki oda.
Nem gondolom, de mintha elkerülte volna a figyelmedet,h Alvest Zambi helyére akarják, ő ugyanis elvágyódik. Ha marad akkor nem gondolod,h 30 milkát költ a vezetőség egy olyan posztra, ahol már van egy klasszis???!!!danko94 írta:Hát nemtom ha idehozzunk 30 milláér Alvest nem gondolod h ő fog padozni???!!!CFirpo3 írta:Szerintem nem olyan nagy hülyeség ha Eto'o-Messi játszik elöl. Az viszont nélkülöz minden realitást, h Zambi Alves mögött padozgat. Ez komolytalan.
Istenem!Zambrotta mint csere.
Hát igen, elég durva lenne, ha neki kéne pihenni, ráadásul Zambi teljesítményét elnéve mégnagyobb baklövés volna.danko94 írta:Hát nemtom ha idehozzunk 30 milláér Alvest nem gondolod h ő fog padozni???!!!CFirpo3 írta:Szerintem nem olyan nagy hülyeség ha Eto'o-Messi játszik elöl. Az viszont nélkülöz minden realitást, h Zambi Alves mögött padozgat. Ez komolytalan.
Istenem!Zambrotta mint csere.