2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
van der vaart nem kell..... inkább vmi védekezö játkos.... és még sztem vhogy Benzemát vagy Agüerót meg kéne szerezni.....norbert55 írta:Hát nem vagy egy optimista ember ilyen téren.albicelesteX írta:Nem hiszem hogy Alves nálunk kötne ki!drága is meg szerintem madridba hamarabb megy majd el vagy a chelsea be de ne legyen igazam!Örülnék neki meg minden de nem reménykedek!Egy két igazolást várok amúgy de nem nagyot!Nem annyira rossz ez a keret szerintem hogy ne lehetne vele ütni!!!
FIGY:
AZ Ő PÉNZÉBŐL-ŐT
DECO-NASRI
ZAMBI+GUDY-EBOUÉ
RONNIE-VAN DER VAART
MÁRQUEZ-GARAY
HENRY-KEITA
És csak Alvesre kéne költeni úgy h nem jön vissza pénz.
Lehet h költenénk majdnem 100milkát de sok is jönne be.Ez olyan mint a gólarány.Ha úgyvesszül olyan mintha csak Alvesre kéne költeni.
És 35-öt simán tud adni a Barca.
Hát nem vagy egy optimista ember ilyen téren.albicelesteX írta:Nem hiszem hogy Alves nálunk kötne ki!drága is meg szerintem madridba hamarabb megy majd el vagy a chelsea be de ne legyen igazam!Örülnék neki meg minden de nem reménykedek!Egy két igazolást várok amúgy de nem nagyot!Nem annyira rossz ez a keret szerintem hogy ne lehetne vele ütni!!!
Diogo falábú. A Madridban sem játszott nagyot, ellenünk meg csak rúgdosódott. Nekem ezért nem szimpi.norbert55 írta:Nektek am mi a bajotok Diogo-val?Nem drága tehetséges és csereként Alves mögött király lenne.
Nincs vagy! Kell mindkettő mint falunak a villany..barca99 írta: Na, de hogy ne legyen off, jó lenne nyáron megvenni Diegot vagy Nasrit.
Nem kifejezett 3-4-3 volt mert 3 belso vedo mellett Cafu es R.Carlos lefol futkaroztak a szelen asszem,de mindegy a 4-2-2-2vel arra gondoltam hogy legyen tobb taktikai varink tehat 4-4-2,4-2-2-2 a 4-3-3mal meg nem tom mi legyen mert sztem az se rossz csak kiismerhetove valt de az is jo lehet meg...barca99 írta:Eyyo, a brazilok 2002-ben igencsak 3-4-3-ban tolták. A 2006-os VB-n meg szépen megégtek a 4-2-2-2-vel.BarcafanTomee írta:Kiprobálnék egy 4-2-2-2 játékrendszert amilyet a brazilok jatszottak 2002-ben vagy meg dunganal is.
Eyyo, a brazilok 2002-ben igencsak 3-4-3-ban tolták. A 2006-os VB-n meg szépen megégtek a 4-2-2-2-vel.BarcafanTomee írta:Kiprobálnék egy 4-2-2-2 játékrendszert amilyet a brazilok jatszottak 2002-ben vagy meg dunganal is.
szerintem Van der Vaart jobb játékos, és talám olcsóbb is lenne, jöhetne ő is és Mancini is. Silva jó játékos, de sztem nem "barca-kezdő" szint, padra meg nem kell olyan drágán. Nem kéne spórolni a nyáron, de okosan kell vásárolni, meg eladni. Amúgy sokan mondjátok hogy ez hülyeség, meg az hülyeség, elérhetetlen, úgyse jön...stb. Én azt mondom hogy egy Barcá-nálnorbert55 írta:Én Silvát jobban pártolom mint Van der Vaart-ot.
Igazad van.Én is ezen a véleményen vagyok.Olafinho írta:De ha beáll, akkor meccsek mehetnek el rajta, ahogy az már számtalanszor megtörtént.CFirpo3 írta:egy fiatal jobbhátvéd cserének én is örülnék, de, ha az nincs, akkor elég lenne oleguer. nem foglal sok helyet
Oli ön- és közveszélyes.
A BL-t tudja valaki, h kinek a lecserélésével nyertük meg?
De ha beáll, akkor meccsek mehetnek el rajta, ahogy az már számtalanszor megtörtént.CFirpo3 írta:egy fiatal jobbhátvéd cserének én is örülnék, de, ha az nincs, akkor elég lenne oleguer. nem foglal sok helyet