Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Azt hiszem, ezzel kinevettetné magát a Barca. Gera egyáltalán nem Barca szintü játékos. Szeretem, ha nem a leghiresebb játékosokat igazoljuk, pl Touré vagy akár Abidal, mert egytöl egyik jók. De ne az angol másodosztálybol igazoljunk kéremszépen.Olafinho írta:Most jut eszembe,h Gerát kellene le igazolni. Semmi rizikó. Hugyé-[auto_cenzúra]é megvesszük, ha nem jön be minimál bukta.
Hasonlítsd össze Guddy-t és Gerát amit a Premiership ben műveltek, az alapján és akk rájössz h ha guddy nem vált be akk Gera sem fog mert guddy 100x jobb player mint geraOlafinho írta:Most jut eszembe,h Gerát kellene le igazolni. Semmi rizikó. Hugyé-[auto_cenzúra]é megvesszük, ha nem jön be minimál bukta.
De úgyis bejönne, Zoli bácsi elég ügyes, és alázatos. Csere embernek kitünő kreativ játékos. METÁL!
Viva Gera!
Ez a topic arra valo hogy az uj igazolásokrol beszéljünk.noname írta:Itt mindenki csak az új igazolásokról beszél...De a legfontosabbat mindenki elfelejti:új edző kell.Addig télleg felesleges igazolásokról beszélni,amíg Franky az edző!Majd ha nem látom a holland képét a tájékoztatókon, akkor érdemes majd elkezdeni igazolni játékosokat
Jah, Frank elküldése az alap, de utána mindenképp Alvest kell megszerezni.noname írta:Itt mindenki csak az új igazolásokról beszél...De a legfontosabbat mindenki elfelejti:új edző kell.Addig télleg felesleges igazolásokról beszélni,amíg Franky az edző!Majd ha nem látom a holland képét a tájékoztatókon, akkor érdemes majd elkezdeni igazolni játékosokat
Ebué kumma jó,még kezdő is lehetne. Nemtom Arzén elengedné-e?norbert55 írta:Ha Alves idejönne ti kit vennétek mögé?Milyen jobbvédőt?
Olyasmi kéne mint Belletti volt.Én Ebouénak örülnék.És Abidal,Alves,Eboué rotáciozhatnának.Eboué képes a bal oldalon is játszani.
2010-ig szól a szerződése, kb. olyan 23-25 millió €-ért lehetne talán elhozni, de nyáron mindenféleképpen távozik Hamburgból, ezt már ő is elismerte, mostanában pedig a vezetőedzővel és a vezetőkkel is összebalhézott...meg kéne próbálni lecsapni rá...Danka00792 írta:Öt mennyiért tudnánk megvenni?
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=663919Fernando írta:Forrást tudnál mondani?the Legend írta:végre egy jo átigazolási hir h a barca elment hamburgba tárgyalni van der vaart szerzödtetéséröl...
talán észhez kapnak végre mer ronaldihno után kell egy igazi vezéregyéniség a csapatba
Öt mennyiért tudnánk megvenni?the Legend írta:végre egy jo átigazolási hir h a barca elment hamburgba tárgyalni van der vaart szerzödtetéséröl...
talán észhez kapnak végre mer ronaldihno után kell egy igazi vezéregyéniség a csapatba
Védelem az nagyon kell, mert eléggé gyengélkedünk hátul, nomeg kell, aki vezéregyéniség a csatárok mögött is, de szerintem Henrynak csak más pozíció kell, aztán magára talál...túl sokáig volt ő az Arsenalban a "minden" és nem nagyon szokta meg, hogy neki kell osztogatni a labdákat és nem ő fogadja azt. Szerintem igyekszik alkalmazkodni és a köv. szezonban meg is lesz az eredménye. Csak nem feltétlenül szélen kell játszatni. Szerintem R10 helye jobb lenne neki...a kérdés csak az, hogy hogy alakulna át a szerkezet, ha ott játszana. A 4-3-3-at nem kellene mindenáron erőltetni, sztem ez Rijkaard legnagyobb hibája. Több rugalmas pozíciójú játékos kellene a keretbe, akikkel lehetne variálni a felállást. (Na persze nem minden héten, de ha szükség van rá.)Tomsa írta: Bezony, védelem kell ide és irányító.
Forrást tudnál mondani?the Legend írta:végre egy jo átigazolási hir h a barca elment hamburgba tárgyalni van der vaart szerzödtetéséröl...
Bezony, védelem kell ide és irányító.norbert55 írta:Csatárt felesleges venni Bojan olyan lesz jövőre mint Messi tavaly.isti010 írta:Hát szerintem mindenképpen kellene daniel alves mert zambrotta szerintem tuti megy és kell egy jó fiatal jobb hátvéd és erre a legmegfelelőbb ő lenne.Mindenképen kéne Ronaldinho helyére is igazolni az szerintem Silva jó lenne.És kellen egy csatár meg egy irányító az irányító vagy Nasi vagy Diego a csatár meg mindenképpen Benzema a cserékhez meg fiatalokat kellene igaazolni.
Henry meg hagymenjen.
Csatárt felesleges venni Bojan olyan lesz jövőre mint Messi tavaly.isti010 írta:Hát szerintem mindenképpen kellene daniel alves mert zambrotta szerintem tuti megy és kell egy jó fiatal jobb hátvéd és erre a legmegfelelőbb ő lenne.Mindenképen kéne Ronaldinho helyére is igazolni az szerintem Silva jó lenne.És kellen egy csatár meg egy irányító az irányító vagy Nasi vagy Diego a csatár meg mindenképpen Benzema a cserékhez meg fiatalokat kellene igaazolni.
albicelesteX írta:én sem azt mondom hogy csak egy ember megy el de még nincs vége a szezonnak az átigazolási szezon meg még el semkezdődött ráadásul van egy edző kérdés is!!ez sokmindent befolyásol még!