2008.04.19. 00:26:18
Igen igen. Guardiola egy hihetetlen inteligens focista volt, ami bizony alapfeltétele lehet egy jó edzőnek. Talán keményebb kezű is mint Rijkaard, ám azért még nem kell rögtön a monitorra élvezni miatta! Aláírásokban is látom az őt élető rigmusokat, pedig igazából sokan semmit nem tudnak róla, akik meg tudnak, azoknak meg nem értem, hogy eddig hol volt a nagy rajongásuk?
Mondandóm lényege az lenne, hogy addig könnyű keménykezűnek, és céltudatosnak lenni, amíg nem vagyunk a nagy hullámok közelében, mert ott már könnyebb megtörni a szikalfalon. Magyarul még korántsem biztos, hogy amit elmondott (temészetesen nagyon dícsérendő már az is, hogy tudja és elismeri tényleg a hibákat és evidens dolgokat, nem ugy mint a vezetőség és Frenky) az még meg is fog valósulni, és véghez tudja vinni! Tapasztalathiánya is van még.
Ahogy korábban is mondtam, MÉG nem preferálnám őt. Maximum másodedzőként.
Ugyanígy nem vagyok elájulva Laudruptól sem, olyan nagyon nem vagyok biztos, hogy hosszú távon sokkal többet tenne mint Frank (aki rövidtávon szintén nagyon jó volt...)!
Mourinho meg semmit nem tett ellenünk, bárki mással is megtette volna ezt, aki épp a világ legjobbja, hogy levegye a terhet a játékosairól! Én azt mondom, még mindíg, hogy nem véletlenül siratták a playak Londonban.
Favoritom viszont továbbra is Luis Felipe!
G.