Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyit csinált, hogy rárakott 1-2 filtert meg speckó layert. Sose láttam ezekben nagy művészetet, de sokaknak bejön.tenkl írta: Bocsi, de nem értem: ezeket a képeket te scináltad? Vagyishogy ezeken mit csináltál te?
Bocsi, de nem értem: ezeket a képeket te scináltad? Vagyishogy ezeken mit csináltál te?Barcafeco írta:Én csináltam őket.Master19 írta:Ezeket te csináltad???![]()
A messi-s nagyon jó!
Mi a nick-ed utánad jároktenkl írta: Én már régóta űzöm a sportot, fent vagyok jvtn
Á látom ti is VT-ztek:D Én már régóta űzöm a sportot, fent vagyok jvtn, hvtm-en. A képedről annyit, hogy (ismerve a hvtm és jvt minőségi szigorát) sajnos nem fogják bevenni egy helyre sem. A szín, úgy hívjuk, hogy "mesés", mert hihetetlenek rajta a fények, tükröződések. A kocsi körben meg úgy hívjuk hogy "rajzos", mert nincsennek rajta árnyékok, fények, tükröződések. A mocitető rossz szögben van, és ha jól látom a kijelölésed sem pontos. ha ps-t használsz, állítsad át 0,5 pixeles lágy szélű kijelölésre, úgy jobb lesz. Hátul a kasztni mögé kéne rakni valamit, mert így úgy néz ki, mintha hátul nem lenne semmi. Töltsed ki az üres teret feketével. Elöl a 3d-vel sincs minden rendben. A felni sötétebb mint a kép, és a hátsó rossz szögben áll, és kicsit 2d-s. Bocs ha sok a kritika, de a kritika másokért szól, nem ellenükBarcafeco írta:
Köszi de a JVT-n már probálkoztam, de nem enged regisztrálni, mer nem küldi el az e-mailt. a HVTM-n most probálkozok.
Itt egy újabb "mű":
http://kepfeltoltes.hu/080401/volkswage ... es.hu_.jpg
Tudom hogy még mindig elég siralmas de mondjatok el minden hibámat h tudjak rajta jacítani.