Én ennek nagyon is örülnékcampeonesmadrid írta:Jelenlegi állás szerint.
Augusztusban Debrecen-Barcelona BL selejtező 3.kör
Gratulálok!

Boixos!Boixos írta:Fiatalok, nem kell problémázni az ilyen jellegű beszólások miatt, ne rontsuk el ezt a szép vasárnap délutánt!
és hát debrecen ide, vagy oda, azért az utóbbi években nem a barca játékosainak szokták már februárban készíteni a tv-foteleket a bl-meccs nézéshez...
campeonesmadrid írta:Jelenlegi állás szerint.
Gratulálok!
Mer hülye vagy a Barca most 2. szal csoportkörcampeonesmadrid írta:Jelenlegi állás szerint.
Gratulálok!
Ja, és akkor én még meg sem szólaltam.Boixos írta:köszi!campeonesmadrid írta:Jelenlegi állás szerint.
Gratulálok!
gondolom nem az ilyen dumákkal akarsz itt haverokat szerezni?
Nem. Ez inkább egy jókívánság volt, mert ha a Debrecent kapjuk, biztos nem lesz baj... tudod, ő a madrid szemszögéből nézi a dolgokat. A Debrecenen kívül ugyanis bárkit kapnának a BL-ben, ott p i c s á z á s lenne...Boixos írta:köszi!campeonesmadrid írta:Jelenlegi állás szerint.
Gratulálok!
gondolom nem az ilyen dumákkal akarsz itt haverokat szerezni?
köszi!campeonesmadrid írta:Jelenlegi állás szerint.
Gratulálok!
campeonesmadrid írta:Jelenlegi állás szerint.
Gratulálok!
Én is hasonlóképp látom. Okés, hogy a nagy csapatoknak becsúszik egy-két meglepő vereség/döntetlen, de hogy a vezető klubok sorra mondjanak csődöt, az példa nélküli. Főleg az elmúlt másfél évtizedet tekintve.Ordog írta:Igen igazad lehet, hogy nem feltétlenül kéne azt jelentenie... Viszont amit ebben az idényben láttam a spanyol bajnokságban, az arra enged következtetni (szerintem nem csak engem) hogy ez a bajnokság bizony elég lagymatag volt... Nem csak a reálra vonatkozik ez, hanem az utána több ponttal lemaradó csapatokra is. Ezért mondtam hogy ez a szezon kritikán aluli.cruyff írta:Kedves Ördög. Ha egy bajnokságban egy csapat viszonylag alacsony pontszámmal lesz bajnok, az nem szükségszerűen a bajnokság gyengeségét jelenti. Sőt....
de mondjátok ha nincs igazam.
Igen igazad lehet, hogy nem feltétlenül kéne azt jelentenie... Viszont amit ebben az idényben láttam a spanyol bajnokságban, az arra enged következtetni (szerintem nem csak engem) hogy ez a bajnokság bizony elég lagymatag volt... Nem csak a reálra vonatkozik ez, hanem az utána több ponttal lemaradó csapatokra is. Ezért mondtam hogy ez a szezon kritikán aluli.cruyff írta:Kedves Ördög. Ha egy bajnokságban egy csapat viszonylag alacsony pontszámmal lesz bajnok, az nem szükségszerűen a bajnokság gyengeségét jelenti. Sőt....
Ezért mondtam. Nekik ez a lefocizás, nekünk az...nem egy kategória a kettő.Danka00792 írta: Ha már a Barca vs Real topicban vagyunk, akkor a lefocizás a 05/06-os Barca-Real, amikor felállva tapsolták Ronaldinho-t. 3-0 lett a végeredmény, na az lefocizás volt a javából.![]()