Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, kicsit túloztam de: Ha Rijkaardot elküldi LaportaPerrero írta: azért lassitsunk... Laporta miért tehet errőllegfeljebb annyiban, hogy hagyja Rijkaardot a helyén...
"Ha nem nyerünk, lépek" Nem laporta van a pályán...
ez azért kicsit túlzás, mármint a Deco-s rész....Amúgy meg jövőre úgy kell játszani, hogy mindenki csak idejönni akarjon, elmenni senki....Perrero írta:Ez nem olyan mint mikor Deco mondta ezt... mert Deco lof...t se csinál a pályán... de etoo küzd
Már a BL győzelemkor lezárult. Ami most történik és történni fog mind a vezetőség hibálya.Danka00792 írta:Nemfog elmenni! Nyugalom.
A vezetösék sem h*lye. Az utobbi idök egyik leggolerösebb csatárja. Semmi értelme eladni, nála jobbat nem találunk.
Szerk.: Bocsi, most olvastam a cikket. Ha tényleg elmegy, akkor tényleg el lehet mondani, hogy lezárul egy korszak!
Igen. Becsülendő, hogy nem hazudik a médiának és a szurkolóknak. Nem ugy mint egyesek kis kedvence...Los Banditos írta:Megtudom érteni. Én is így tennék a helyében. Azt viszont mégtöbbre becsülöm, hogy nem hazudik össze-vissza a médiának.
Én is megyek utánad!kovinho írta:Hát, ha ő is távozik (jövőre), akkor lehúzom magam a budin. Mondjuk ő mindig híres volt szókimondásáról.
Arra célzott, hogy nem ember. Tehát értsd: nagyondutvánjóltoljacsababarca írta:nem tudom hogy értette messire azt h PS játékos
Más dimenzió..már - már nem is emberi lény.csababarca írta:nem tudom hogy értette messire azt h PS játékos
Azért Eto'o csak csapatszinten ért el mindent,egyénileg elmarad Ronaldinho(gondolom rá gondoltál...)elismeréseitől.Plusz,az elmúlt 2 szezonba két súlyos sérülése is volt,szóval nem csoda, ha éhes a játékra.Meg ezt az Afrikai vs Dél Amerikai játékosok közti mentális különbséget se lehet így konkrétan szétválasztani sztem(bár van benne vmi..).PL:Cannavaro,vagy Nedved teljesítménye,miután megkapták az Aranylabdát.orska írta:Pedig Samu is elért majdnem mindent, mégsem hagyott alább a sikeréhsége. Talán tényleg itt a különbség egy afrikiai és egy dél-amerikai játékos között.
.
Főleg, hogy biztosan jön egy kreatív, irányító szellemű játékos, mivel R10 tuti megy és én Deco eligazolására is tippelnék...Rivaldo11 írta:Szerencsére Samu itt van nekünk, és nagyon nagyon becsüljük meg! Óriási játékos, sok örömet szerez még nekünk. Ha jövőre Ő és Messi megússzák sérülés nélkül a szezont, egy új edzővel nagyon szép évünk lehet. Mert ne feledjük, hatalmas potenciál van a keretben továbbra is!