Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alakul a 4 pont. Ha őszinte akarnék lenni azt mondanám. Reális hogy kiesünk a MU ellen. Kirúgnám Rijkaardot ha nem jutunk tovább. Bajnokság elúszott. 2.-3. hely meglehet utolsó pár meccs éppen elég arra h Pep eldöntse kire van és kire nincs szüksége. Akkor már nem lehetne azzal jönni h nincs ki motiválja őket.Varga Tamás írta:Betis - Villarreal 0-1.
hvg.huA futballisták azért tiltakoznak, mert régóta nem kapnak fizetést, többeknek még az elmúlt szezonhoz kötődően is tartozik a klub, amely sajtóértesülések szerint 18 millió eurós adósságot halmozott fel.
A játékosok bő egy hete helyezték kilátásba akciójukat. Csütörtökön a vezetőség képviselőjét várták az edzésükre, és azt remélték, hogy garanciát kapnak tőle a kifizetésekre. Mivel ez nem történt meg, érvényben maradt a sztrájkfenyegetés.
Amennyiben a Levante nem lép pályára, 0-3-mal elveszíti a mérkőzést, és ezzel biztossá válik búcsúja az élvonaltól. Ha egymás után kétszer nem lép pályára, a harmadik ligába sorolhatják vissza. Ugyanerre a sorsra jut, ha június 30-ig nem rendezi adósságát.
sztem is Koeman csak rontott a helyzeten azzal, h elküldte Albeldáékat. azért remélem kiesik a vcf!Lionel85 írta:Na ja, de ha előre tudják, hogy Koemannal még rosszabb lesz a Vale, mint Floresszel, akkor nem váltják le... Utólag mindenki okos, viszont most a beugró edző jól tette, hogy visszahívta Albeldáékat, lelkileg azért ez is segíthet a csapaton. Amúgy is szerintem bentmaradnak.
Hát az...azért Quiqe Sanchez-el valahogy ottvoltak az első 4-ben, de ahogy elment azóta kb folyamatosan közeledik a kiesők felé a Valencia...Varga Tamás írta:Meg is lett az eredménye az 1-5-nek. Kirúgták Ronald Koemant, a sportigazgatót, a másodedzőt is. Teljes a káosz a csapatnál. 2 pontra vannak a kieséstől? Szégyen.fir3bird írta:pfffff az kemééény 5-1 és két pontra van a kieséstől a Vale....súúúúlyosss![]()
Meg is lett az eredménye az 1-5-nek. Kirúgták Ronald Koemant, a sportigazgatót, a másodedzőt is. Teljes a káosz a csapatnál. 2 pontra vannak a kieséstől? Szégyen.fir3bird írta:pfffff az kemééény 5-1 és két pontra van a kieséstől a Vale....súúúúlyosss![]()
Én kedvelem a játékát, harcos és szinte semmit sem ért el klubszinten szóval motivált. Környezetváltás megváltoztatná.Saviola írta:Na,Villa túl undorító ahhoz,hogy ide jöjjön.Menjen inkább a PL-be,az való neki.Fernando írta:Vagy Henry helyére Villát ha távozik Titi.
Mert visszavágyódik. A lánya is ott van és nem élvezi itt az életete. Nem egyszer nyilatkozta már le.fir3bird írta:Mér menne el Henry? Még csak "most" jött (bár faya lenne ha vissza menne ArsenalbaFernando írta:Vagy Henry helyére Villát ha távozik Titi.esélytelen sajnos...)
Mér menne el Henry? Még csak "most" jött (bár faya lenne ha vissza menne ArsenalbaFernando írta:Vagy Henry helyére Villát ha távozik Titi.
Na,Villa túl undorító ahhoz,hogy ide jöjjön.Menjen inkább a PL-be,az való neki.Fernando írta:Vagy Henry helyére Villát ha távozik Titi.
Vagy Henry helyére Villát ha távozik Titi.Dos Santos írta:Én pl.szívesen elfogadnám Miguelt,cserejobbhátvédnek.De akkor se spriccelne a könny a szememből, ha Silvát is átpasszolnák nekünk.Slither írta:Remélem kieseik a Valencia, és akkor egy jó bevásárlást lehet csinálni.
Én pl.szívesen elfogadnám Miguelt,cserejobbhátvédnek.De akkor se spriccelne a könny a szememből, ha Silvát is átpasszolnák nekünk.Slither írta:Remélem kieseik a Valencia, és akkor egy jó bevásárlást lehet csinálni.
Kit? Silva nem lenne rossz, esetleg Albiolt és Villát. De mást nem nagyon hoznék ide. De csak nem fognak kiesni, az óriási szégyen lenne. Valahogy meg fogják úszni.Slither írta:Remélem kieseik a Valencia, és akkor egy jó bevásárlást lehet csinálni.