Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én ugy vagyok vele, hogy inkább nyilatkozzon akár a legvészterhesebb idökben is, minthogy ne nyilatkozzon soha, mint egyesek.aronba írta:akárhogy is nem ártana, ha Eto egy kicsit visszzafogná magát. hasonló helyzetben nála sokkal nagyobb, vagy legalább is sikeresebb játékosok nem mertek így nyilatkozni. Hálásnak kellene lennie inkább hogy a Barca tagja lehet e csapat nélkül maximum a kameruni gólkirály címét nyerte volna meg. S vészterhes időkben nem szerencsés olyan nyilatkozatot tenni amit árulásnak is lehet minősíteni.
Ezt olvasd el mégegyszer, és rájössz, hogy semmi árulás nincs benne.Viszont arra is gondolni kell, hogy amikor Samu a pályán van, meghal a csapatért, küzd mindig. És 3 évig nem nyer semmit, mert a többiek viszont beleszrnak. Ez fair? Rohadtul nem.
Nemhiszem hogy elégedetek. A sok döntetlen és vereség után szerintem ök sem annyira hülyék, hogy ne lássák be, itt valami gond van.barca99 írta: A Reallal úgyis elégedettek, hisz 11-el ponttal vezet, de kétlem, hogy jövőre ilyen teljesítmény mellett bajnokok lennének.
Nem igazán értem mire célzol. Eto'o a barcelona játékosa, aki a világ egyik legnagyobb klubjának megbecsült tagja, nyert is már BL-t meg bajnokságot a csapattal, és szeretik is. Akkor mi a fenéért kell ilyeneket mondani (még ha így is érzi). Ez nem mozdítja előre a jelenlegi kellemetlen helyzetet, őt sem teszi szimpatikussá és klubhűsége gyengének mutatkozik. Neki aztán nem sok oka lenne ilyeneket mondogatni, pláne nem MOST, amikor megy amúgy is a szarkeverés mindenfelé.Fernando írta:Eto'o kijelentése csak az nem érti meg aki önző és nem ért vagy legalábbis halvány lila fingja sincs a profi labdarúgáshoz.
Egyetertek. Nezzuk csak meg a Juvet olyan jatekosok mint Del Piero ott maradtak s nyomtak a b osztalyban is visszajutottak es hajtanak tovabb. Ilyen hozzallasra lenne szukseg itt is. Es akarhogyis ertheto Eto nyilatkozata nem ezen kene gondolkozzon a csapat egy ilyen nehez helyzeteben...aronba írta:Azért Eto nyilatkozata elárulta, hogy nem a csapatért hanem a sikerekért él. Ezért aztán el lehet gondolkodni a klubhűségéről. Mi az hogy ha 3 évig nem nyer semmit tovább áll?
Az igazi nagy játékosok nem hagyják el ilyen okokkal a csapatot.
Igaza van a közönségnek a játékosok nagy része egyszerű zsoldos, ha csak egy picit és érdekelné őket a Barca, a csapat nem omlott volna ilyen látványosan. Henry is arról filozófál hogy nyáron visszamegy Angliába hát menjen sokat nem tett hozzá a csapathoz. Maradjanak a saját nevelésű játékosok, a katalánok. Ők elegek.
Már 27.Slither írta:De nem azt mondta h elmegy, hanem azt h ha sorozatban 3 évig nem nyerünk semmit akkor megy el(mondjuk ebből már 2 elment), és ez szerintem teljesen érthető ebben a helyzetben 25 éves szal benne még van erő és szeretne nyerni bajnokságokat és BL-t!!!És szerintem ő ezért jövőre még jobban odateszi magát , nehogy váltania keljendanko94 írta: Nem nagyon tudok elképzelni más éket a Barcában aki ennyire beleillik a gémünkbe
Már 27.danko94 írta: De nem azt mondta h elmegy, hanem azt h ha sorozatban 3 évig nem nyerünk semmit akkor megy el(mondjuk ebből már 2 elment), és ez szerintem teljesen érthető ebben a helyzetben 25 éves szal benne még van erő és szeretne nyerni bajnokságokat és BL-t!!!És szerintem ő ezért jövőre még jobban odateszi magát , nehogy váltania keljen
De nem azt mondta h elmegy, hanem azt h ha sorozatban 3 évig nem nyerünk semmit akkor megy el(mondjuk ebből már 2 elment), és ez szerintem teljesen érthető ebben a helyzetben 25 éves szal benne még van erő és szeretne nyerni bajnokságokat és BL-t!!!És szerintem ő ezért jövőre még jobban odateszi magát , nehogy váltania keljenAprieto írta:Eto'o kimondta amit gondolt. Az a probléma hogy ezt baromira nem biztos hogy jó helyen és jó időpontban tette meg.
Nem nagyon tudok elképzelni más éket a Barcában aki ennyire beleillik a gémünkbe
Egyértelmű elismerésLionel85 írta:Én azt nem tudom hogy ez most sértő megjegyzés akart lenni vagy elismerés Messi felé, hogy Playstation-játékosnak nevezte...