2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én azt írtam h hülyeség te meg mit írtál vissza rá gondolkozz el azon egyébként!!!roni9310 írta:te kezté beszologatni....djtrack írta:
na ez a hozzászólásod csak az intelligenciádat tükrözi!
Appiah a fenerből:DCFirpo3 írta:a középpályára tényleg kéne még egy erős Touré féle játékos
amúgy bocs a moderátoroknak, vagy nem tudom kinek, hogyha nagy volt az aláírásképem, eddig még nem szóltak. már ki is van törölve. egybként másoknak is van
1. jo lenne ha tudnád hogy ki milyen poszton játszik..norbert55 írta:Henry Angliában?
http://www.samsungsport.hu/hirek.php?id=3
am ez megmagyarázná h tegnap mért nem állt be.
Am az én menjen-jöjjön csapatomba Giovani-t is betenném.Capel sokkal jobban mozogna nála.
És nem is igazolnék a helyére senkit ott van Bojan.
Lehetne ez a támadószekció:
Messi-------------------------Eto'o/Bojan----------------Van der Vaart/Capel
Sztetek?
messi nem irányito KP hanem szélsö-támadóCFirpo3 írta:szerintem ez is jó kezdő lenne:
---------------Valdes-------------------
------------------------------------------
Alves----Puyol----Garay----Abidal----
-----------------------------------------
----------------Touré-------------------
---------Xavi----------Iniesta----------
----------------Messi------------------ Messi lenne az előre tolt irányító kp.
----------Eto'o------Henry------------ Henry a kedvenc posztján lenne, ha marad, ha nem akkor Bojan vagy Benzema
igen, ez mind szép és jó, de ehhez az is kell hogy a játékosok, kiadják a maximumot magukból, hogy a szurkolók azt lássák, hogy érdemes szurkolni, mert van élet a fiúkban. szóval szívvel-lélekkel-mozgással-hajtással..mindent beleadni, nem csak szóbanRonaldinho&Barca írta:Szép ez a videó, és az ötlet is nagyon jó. Remélem a szurkolók most mindent beleadnak, én itthon szurkolok, és ha nyerünk ha nem, Barca a legjobb klub a világon ezt ne feledje senki. Mindent belekell adni szerdán, jólenne győzni 1-2 góllal... és egy felejthetetlen élménydús meccsen. Kell a szurkolók támogatása, hogy kicsi pofont adjunk a MU-nak.
Nem, legfeljebb irreális, de nem értelmetlen(pont arról szólt a hsz, h miért is lenne értelme).Danka00792 írta:Nem akarok erröl vitát nyitni... értelmetlen az egész "gera-t a barca-ba" ügy...Olafinho írta:Ha jövőre PL ben fog játszani, akkor már jobb játékos?Cha!
Ha bejönne senki nem röhögne, ha nem akkor senki nem foglalkozna vele,mert súlytalan.
A tegnapi Barcába befért volna simán.
Tegnap ki is irányította a csapatot?
Nem akarok erröl vitát nyitni... értelmetlen az egész "gera-t a barca-ba" ügy...Olafinho írta:Ha jövőre PL ben fog játszani, akkor már jobb játékos?Cha!
Ha bejönne senki nem röhögne, ha nem akkor senki nem foglalkozna vele,mert súlytalan.
A tegnapi Barcába befért volna simán.
Tegnap ki is irányította a csapatot?
Ha jövőre PL ben fog játszani, akkor már jobb játékos?Cha!Danka00792 írta:Azt hiszem, ezzel kinevettetné magát a Barca. Gera egyáltalán nem Barca szintü játékos. Szeretem, ha nem a leghiresebb játékosokat igazoljuk, pl Touré vagy akár Abidal, mert egytöl egyik jók. De ne az angol másodosztálybol igazoljunk kéremszépen.Olafinho írta:Most jut eszembe,h Gerát kellene le igazolni. Semmi rizikó. Hugyé-[auto_cenzúra]é megvesszük, ha nem jön be minimál bukta.
Összehasonlíthatjuk, mert a kispasszosjátékban biztos jobb Zoli bá, jobban lát a pályán, tud irányítani, jobban kezeli a labdát, Gudjózsi erősebb fizikálisan. Ennyi. Nem is azonos stílusú játékosok egyébként.danko94 írta:Hasonlítsd össze Guddy-t és Gerát amit a Premiership ben műveltek, az alapján és akk rájössz h ha guddy nem vált be akk Gera sem fog mert guddy 100x jobb player mint geraOlafinho írta:Most jut eszembe,h Gerát kellene le igazolni. Semmi rizikó. Hugyé-[auto_cenzúra]é megvesszük, ha nem jön be minimál bukta.
De úgyis bejönne, Zoli bácsi elég ügyes, és alázatos. Csere embernek kitünő kreativ játékos. METÁL!
Viva Gera!
Messi?Lionel Kicsi Messi írta:szerintem a Barcához 1 vezető személy kéne mert xavi meg iniesta ott van de ronaldinhot pótolni kell és nem biztos h 1 van de vaart elég lesz hozzá! ki kéne akkor mégis?:D