Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt csak az olaszok nyilatkozták azt, hogy minden rendben, meg a manager bátyó. Nem véletlen, hogy a Barcánál eddig senki nem szólt semmit.orska írta:Ez kezd már kabaré jelleget ölteni. Előbb tutira úgy tesznek a felek hogy az üzlet le van vajazva, most me kiderül hogy a Milan viccnek beillő összeget ajánl. Ilyen alapon mi meg ajánljunk Kaka-ért és Pirlo-ért 30 millát.
Hol van pl. most a Chelsea hogy felverje az árat? Most jól jönne a pénzeszsák Abramovics nagyravágyása hogy megszerezze Ronnie-t.
hát igen, ronaldinho egy szent ember, egy szuperhős, egy mutáns, jézus második feltámadása személyesen. csak ez a gonosz szemét világ kihasználja, tönkreteszi őt. elsősorban a testvére. káin!!!home írta:szerintem a milan kihasználja ronaldinhot! ez nekem ebben a nyilatkozatban kiderült. ,,hú milyen happyk vagyunk jön ronaldinho nagyon jól haladunk még mezt is küldött jaj de szeretjük egymás......DE ha nem tudjuk olcsón megszerezni a nevét akkor majd jön más"
ronaldinho csak azért kell oda mert mekkora név lenne..milyeneket kaszálnának vele mezeladásban...persze helye a csapatban nem lenne....nem férne be...
az a probléma h ezt roberto de assis vagy nem veszi észre és hülye vagy pontosan átlátja a dolgot és látja benne az üzletet és érzi a zöldhasúk illatát...én az utóbbira gondolok...
viszont ronaldinho szerintem annyira még nem motiválatlan h ne akarna játszani...csak sajnos az ,,EVERYBODY LIES"...a bátyja is, akit sajnos túlságosan tisztel és hisz neki...![]()
azért nem adta el laporta, mert rijkaard azt akarta, hogy ronaldinho maradjon.Van Basten írta:Tavaly Berlusconi 100M €-t adott volna Dinhoért, és csak azért nem vásárolta ki a szerződéséből, mert jó a viszony a két klub között. Miért nem adta el Laporta, vagy miért nem hosszabított vele. Akkor most nem tudná R10 kivásárolni magát 16 milláért. Szóval nem a Milan vezetősége a hülye, hanem a Barcáé. Amúgy maradjon csak nálatok, nem szeretném ha a Reklám Margit rárepülne Kakára, mert a fogas vörös-feketébe akar öltözni. Mehet az Interbe és bulizhat Adrianoval kedvére.
Mondd el a Barca vezetésének hogy te favorizálnád a felsorolt formációkat, és biztos hogy hallgatni fognak rád akkora király vagy te is meg sok másik okos társadFernando írta:poénnak sem lenne rosz, de most épp arra gondoltam, hogy ha új formációban játszanánk amit én favorizálnék vagy 4-4-2 vagy 4-1-2-1-2 és akkor nem lenne olyan poszt mint most "Ronnie-é" a "balösszekötö"
Fernando írta:vagy szűnjön meg a poszt
vagy szűnjön meg a posztbarca0417 írta:Bojant még egy kicsit kevésnek érzem ahhoz 17,(jövőre 18 évesen), hogy ronaldinho helyét átvegye, legalábbis nem a kezdőben.bojan19950212 írta:Szerintetek Ronaldinho helyén ki fog játszani , szerintem bojan![]()
kiskirály
Inkább játszon ott Henry, vagy Iniesta, vagy igazoljunk valakit.
Bojant még egy kicsit kevésnek érzem ahhoz 17,(jövőre 18 évesen), hogy ronaldinho helyét átvegye, legalábbis nem a kezdőben.bojan19950212 írta:Szerintetek Ronaldinho helyén ki fog játszani , szerintem bojan![]()
kiskirály
Ha meg eladják akkor sokan meg azért hibáztatnák a vezetőséget hogy hogy voltak képesek eladni a világ legjobbját. A döntéshozókat mindig lehet hibáztatni vmiért, a szurkolók már csak ilyenek.Van Basten írta:Tavaly Berlusconi 100M €-t adott volna Dinhoért, és csak azért nem vásárolta ki a szerződéséből, mert jó a viszony a két klub között. Miért nem adta el Laporta, vagy miért nem hosszabított vele. Akkor most nem tudná R10 kivásárolni magát 16 milláért. Szóval nem a Milan vezetősége a hülye, hanem a Barcáé. Amúgy maradjon csak nálatok, nem szeretném ha a Reklám Margit rárepülne Kakára, mert a fogas vörös-feketébe akar öltözni. Mehet az Interbe és bulizhat Adrianoval kedvére.
Kiskirály= aláírásdanko94 írta:Minek írdod oda minden hsz után h kiskirály????? On: A milán tudomásom szerint 30 millát adna kettejükértbojan19950212 írta:szerintem is sok az a 30milla külömbség
kikirály
Szerintem idén Iniesta simán pótolta már nem azért a két fillérértBarcaman14 írta:jó lenne már végre lezárni ezt a roni ügyet! ez sem neki sem a barcának nem tesz jót!! én azt mondom roni mentálisan össze kéne szedni! a barca roni nélkül semmit nem ér4!