2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Enrique írta:Szerintem olasz.Zsolti írta:És Motta?ő a mi nevelésünk,ha jól tudom és van spanyol papírja is,vagy olasz van neki?
És Motta?ő a mi nevelésünk,ha jól tudom és van spanyol papírja is,vagy olasz van neki?hölör írta:azt se felejtsétek, hogy az UEFA erősen tervezgeti, hogy állandó jelleggel kell 4 saját nemzetiségű játékosnak pályán lennie, ebben az esetben SEM ülhet Xavi a kispadraBodi írta:Bocs,vele is számoltam,csak valahogy kifelejtettem.Mr. Master írta:És Motta?![]()
Gerardnak viszont szerintem mennie kell,a kispadra se tudna leülni,ha ezek a játékosok jönnek....
Így Gerard is más megvilágításba kerül
azt se felejtsétek, hogy az UEFA erősen tervezgeti, hogy állandó jelleggel kell 4 saját nemzetiségű játékosnak pályán lennie, ebben az esetben SEM ülhet Xavi a kispadraBodi írta:Bocs,vele is számoltam,csak valahogy kifelejtettem.Mr. Master írta:És Motta?![]()
Gerardnak viszont szerintem mennie kell,a kispadra se tudna leülni,ha ezek a játékosok jönnek....
Vétek lenne a padra ültetni a az egyik meghatározó emberünket(Xavi) ő az egyik aki soha nem kerülhet a padra!el marcador írta:végre lesznek fantasztikus cserék egyben mondjuk Iniestaval, Messivel, Xavi (nálam ő ül)
És Guily helyére?Mr. Master írta:Én nagyon imádom Robinhot, de be kell látni, nem hiszem, h csatira van szükségünk. Ok, állítólag tud támadó középpályást is játszani, de valljuk be őszintén, kit hagynánk ki? Ronaldinho? Ugyan már! Xavi? Ki védekezne? Deco? Ki védekezne? A padra meg nem hiszem, h ilyen kaliberű játékost kéne ültetni. May kölcsönbe elmehetne a realhoz, azzal a kikötéssel, h ellenünk nem játszhat!
olyanból is van nekünk...Cooltiszo írta:Robinho nem klasszikus csatár, inkább bal oldali szélső, aki befele cselez.