Nagyon büszke vagyok a csapatra! De őszintén.
Ugyanis bizonyos vagyok abban, hogy a MU nem antifocit akart játszani, csak rájuk kényszeritettük.
Régóta nem láttam a csapatot ilyen éretten játszani, egyszerüen végig kontrollálni tudták a labdát, sokan újra labdabiztosak voltak.
Touré Yaya sérülten nyújtott szuper teljesitményt, Deco hetek óta nem játszott, mégis jól szervezett, nem hiába skandálták a nevét, Xavi pedig világklasszis-szintet ütött meg (Scholes-t nagyon megetette).
Sajnos a lehetőségeinkkel nem tudtunk élni, az utolsó kis passzok nem sikerültek, folyamatos pontatlanságok fordultak elő a támadójátékban.
Természetesen a MU védekezése nagyon komoly volt, nagyon jól tömörültek.
Utólag azt mondom, lehetett volna több időt Henry-nak adni, viszont Messi lehozatalával egyetértek, hiszen lesz még visszavágó és nagyon vigyázni kell legértékesebb játékosunkra. Abidal és Zambrotta is magabiztos volt.
A góltalanság ellenére végig élveztem a meccset, a vitathatatlan technikai fölényünket

A közönség tényleg fantasztikus volt, elképesztő módon biztatták a csapatot, folyamatosan ment a Barca!Barca!
A visszavágón természetesen a MU esélyesebb, de ha sikerülne ugyanigy magunknál tartani a labdát, illetve találni egy gólt...