Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát szerintem függ attól is, hogy mi lesz most a MU ellen, mert ha kiestek, akkor az El Clasicóra tuti nagyon felszívjátok magatokat, hogy ha már sem a BL-t, sem a bajnokságot (valószínűleg) nem tudtátok megnyerni, akkor legalább verjetek meg minket a Bernabeuban.
Úgy értem, hogy ez csak ilyen kamu szöveg, hogy most jópofának tartsák Calderont, hogy hűű de rendes hogy a legnagyobb riválisnak szurkol, közben pedig tuti nem...és sztem ez elég szánalmas módszer hogy nagyra tartsák azt a sintertReal Madrid 5 írta:Hogyhogy átlátszó? miért lenne az?
Vagy majd otthon amikor leül megnézni a meccset és senki se látja akkor majd jól a mancesternek drukkol?
Szerintem ez nem befolyásol sok mindent, egyszerűen csak ez a véleményük.
Hogyhogy átlátszó? miért lenne az?fir3bird írta:hát, nemtudom de nekem ez elég átlátszónak tűnik...a calderon félék nagyon sinterek!de aztán ne nekem legyen igazam...
Ja igen elnézést, kijavítom a bajnokságra gondoltam! Mert amugy már megvert minket a Sevilla is hazai pályán még supercopábanBenga írta:Azért nyert idén pár csapat nálatok.
Mallorca ugye kupa
Roma Bl
És az a Getafe meccs. Ha kikapunk MA valami ritka tré motiválatlan játékkal (Szerintem ez lehetetlen ) akkor esélyes, hogy pont nélkül távozunk. De verhetőek vagytok. Persze most egy minimális méretű csodára lenne szükség, hogy elinduljon valamelyest a csapat szekere. Ez egy tökéletes alkalom.
Hát meglátjuk!Dos Santos írta:Ti is elkaptatok minket hazai pályán,nekünk is sikerülni fog.Bízz bennem...
Ti is elkaptatok minket hazai pályán,nekünk is sikerülni fog.Bízz bennem...fir3bird írta:sztem örülhettek ha 1 pontot visztek tőlünk!
Azért nyert idén pár csapat nálatok.fir3bird írta:Hazai pályán idén nagyon erősek vagyunk, két meccset buktunk és 14-et nyertünk a 16-ból ,sztem örülhettek ha 1 pontot visztek tőlünk!
ja pontosan. kb ez a helyzet...Boixos írta:nem kell azért emögött különböző elméleteket keresni, egyszerűen adtak egy kis süteményt a sajtónak, azt szevasz.
hát, nemtudom de nekem ez elég átlátszónak tűnik...a calderon félék nagyon sinterek!de aztán ne nekem legyen igazam...Titinho írta:Ha nem haragszotok meg, akkor belinkelném magyarul annak, aki nem érti az angol nyelvet. Majdnem ugyanaz mint a goal.com-os szöveg: (forrás: samsungsport.hu, ez az első hiteles cikkük évek ótaReplay írta:Szép gesztus a Madrid-tól:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=669667)
A legtöbb országban a rivális csapatok annyira megutálták egymást az elmúlt évtizedek alatt, hogy már a nemzetközi porondon is a másik ellen szurkolnak, a spanyoloknál azonban még számít a nemzeti szolidaritás. Legalábbis erre utal, hogy a Real Madrid játékosai és vezetői egyaránt azt állítják: szorítanak a Barcelona BL-győzelméért. Többek között Sneijder, Raul, Pepe és Guti is beismerte, hogy a katalánok győzelméért szurkol, de Ramon Calderon klubelnök és Bernd Schuster vezetőedző is hasonló véleményen volt.
- Nem könnyű elérni a BL elődöntőjéig, de a Barca véghez vitte ezt a bravúrt, ezzel bebizonyította, hogy remek csapat. Természetesen jobban szeretném, ha egy spanyol csapat nyerné a BL-t,mint ha egy angol. Remek kapcsolatot alakíottam ki a Barca vezetőivel, szerintem szép dolog, hogy egymásnak drukkolunk, és boldogok tudunk lenni, ha a másik sikert ér el a nemzetközi porondon - nyilatkozta Ramonn Calderon.
- Szeretném, ha Barcelona nyerné a BL-t, már csak azért is, mert kisebb koromban a Barca volt a kedvenc csapatom - mondta Wesley Sneijder, míg Bernd Schuster a régi szép időkre hivatkozva állt ki a katalánok mellett.
- Annak idején magam is játszottam a Barcában, és sok szép emléket őrzök arról az időszakról - mondta a vezetőedző.
Tényleg szép gesztus egyébként...nem gondoltam volna az igazat megvallva, de szép...![]()
természetesen nem azt hiányolom, h ha egymás ellen nyomjuk, akkor is a barcának szurkoljon a főnökségetek, hanem az olyan beszólások előtt is ilyen kedélyesek lehetnének, amikor például a meccseteken úgymond ellenetek fújó katalán bíró nemzetisége a téma.CS0ki írta:Azért ha mondjuk a Bl-ben összekerülünk, nem hinném, hogy a Barca továbbjutását támogatnák!reméljük, ezt a hozzáállásukat megtarják a szürke hétköznapokon is, nem csak az olyan alkalmakra tartogatják, amikor a madridnak egyébként tökmindegy, h mi történik.
Azok közül akiket leírtál,nyugodtan kiveheted Robinho-t is,meg Ramos-t is.Ők már bizonyítottak(mondjuk Ramos-nak nem ártana lehiggadnia,néha...).A többiek csak tehetségek(egyenlőre),semmi több.Hiába vannak beállítva az új Redondo-nak,Robi Carlos-nak,szerintem egyikük se lesz a foci meghatározó alakja(ettől még, persze lehetnek jó játékosok).Sőt,az se biztos,hogy megvárják Madridba,amíg befutnak.CS0ki írta:
Azért tudnék vitatkozni!Pár emberben ott van, hogy maradandót alkothat, és igazi klasszisként tartsák majd számon! (pl Robinho, Ramos, Pepe, Gago, akár Marcelo, Drenthe). Persze ki tudja mi lesz velük, de a potenciál megvan bennük. Persze itt nem Zidane-ra meg Ronaldo-ra kell gondolni, akik igazi korszakos zsenik voltak, posztjukon a valaha volt legjobb játékosok között vannak.
Azért ha mondjuk a Bl-ben összekerülünk, nem hinném, hogy a Barca továbbjutását támogatnák!reméljük, ezt a hozzáállásukat megtarják a szürke hétköznapokon is, nem csak az olyan alkalmakra tartogatják, amikor a madridnak egyébként tökmindegy, h mi történik.
Mikor? Ez mindig csak a bajnoki cím beboztosítása utáni első meccsre vonatkozik.(mármint ez a sorfalazás). Mikor jött ki úgy, hogy a Barcelona pont megnyerte a bajnokságot, és a következő fordulóban El Classico volt, és a Madrid nem állt sorfalat?ráadásul ők még soha nem csináltak nekünk ilyen műsort, pedig lehetőség azért lett volna erre.
Azért tudnék vitatkozni!Jó játékosok lehetnek...de igazi, elismert kalsszisok nem.Ahhoz hiányzik belőlük az a kis plusz.Szvsz,aztán persze lehet velem vitakozni...de nem kéne.
Igazad van csak azért írtam mert egyesek azt a szép játékot kérték mint annak idején Zidane-nék nyújtottak. legyünk őszinték a mostani keret gyengébb a 2002-3-as sikercsapaténál. Nem is fair ugyanakkor ezektől a gyereketől, olyan szép játékot várni, mint annak idején a galaktikusok játszottakDos Santos írta:Szerintem tévedsz.Abban igazad van,hogy fiatal,fejlődőképes a keret,de ezek a fiatalok sose lesznek akkora playerek(sztem),mint a Galaktikus éra tagjai(Zidane,Ronaldo,RCarlos,Makalele,vagy a régi Raúl).Jó játékosok lehetnek...de igazi, elismert kalsszisok nem.Ahhoz hiányzik belőlük az a kis plusz.Szvsz,aztán persze lehet velem vitakozni...de nem kéne.aronba írta:Kik alkották akkor a csapatot? A mostaniaknak idő kell még hogy összeszokjanak, érjenek Nistelrroyt Gutit Rault Saviolát, Diarát kivéve mind 25-n alul vannak, bőven van még idejük hova fejlődni
Ha nem haragszotok meg, akkor belinkelném magyarul annak, aki nem érti az angol nyelvet. Majdnem ugyanaz mint a goal.com-os szöveg: (forrás: samsungsport.hu, ez az első hiteles cikkük évek ótaReplay írta:Szép gesztus a Madrid-tól:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=669667
Szerintem tévedsz.Abban igazad van,hogy fiatal,fejlődőképes a keret,de ezek a fiatalok sose lesznek akkora playerek(sztem),mint a Galaktikus éra tagjai(Zidane,Ronaldo,RCarlos,Makalele,vagy a régi Raúl).Jó játékosok lehetnek...de igazi, elismert kalsszisok nem.Ahhoz hiányzik belőlük az a kis plusz.Szvsz,aztán persze lehet velem vitakozni...de nem kéne.aronba írta:Kik alkották akkor a csapatot? A mostaniaknak idő kell még hogy összeszokjanak, érjenek Nistelrroyt Gutit Rault Saviolát, Diarát kivéve mind 25-n alul vannak, bőven van még idejük hova fejlődni
Ez már a könyökömön jön ki...súlyos ez a szöveg...noname írta:Még egy reálos észkombány.![]()
Mindeki látja rajtuk kívül h ez a madrid rosszul játszik.A gond csak az h a Barca még [auto_cenzúra].A rela kétségkívül jobban megérdemli a bajnokságot, mert még ha nem is jobb a játékuk, mint az előző években, de leaglább elég stabil teljesítményt nyújtanak, márpedig aki stabil teljesítményt nyújt, az érdemli meg a bajnoki címet.
Majd a Manchester elleni meccsetek után legyél ilyen boldog!Jaja tudjuk mi Laughing Wink De nem lehet hogy csak savanyú a szőlő? Laughing Wink
Igen a bajnokság második felét valóban sz@rul kezdte a Real. De az őszi produkcíójukra egy szava nem lehet senkinek. Nem a semmiért döntötték meg az őszi pontrekordot. A Valencia, és a Sevilla ellen pedig újra szép játékot lehetett látni a Bernabeuban. A mostani meccseiket is hozzák, úgyhogy innentől meg mindenki mondhat bármit.Mindeki látja rajtuk kívül h ez a madrid rosszul játszik
Jaja tudjuk miReal_Madrid_Campeones írta: A Real meg igaz, hogy elszállt a Roma ellen, de ha nekünk is ilyen Schalke kaliberű ellenfeleink lettek volna, akkor még simán bent lennénk mi is!