2008.04.29. 23:47:49
Gyerekek én csak a MESSI-t sajnálom, és szerintem ma is bebizonyitotta hogy ő a legjobb a világon, de egyedül nem lehet!!! nálam lefociszta cristino-t!!! Ha nem Messi csinál helyzetet nincs helyzet és ha csinál is nincs aki utána belője. Más meg nem tud helyzetet teremteni neki(vagy másnak), [auto_cenzúra] EGY HELYZET!!!!! Eto szörnyen gyenge volt mindkét meccsen, és Deco szintén!! és megint kit hoz le ez az okos Rejkard Init aki legalább megtudta tartani! Na mindegy nagy változások kellenek és nem kell senkit sajnálni eladni,ami volt szép volt de bármelyik játékos egy porszem a barcánál mert ez egy nagy 100 éves klub és azért mert valaki jól játszik 2-3 évet az nem jelenti azt hogy örök bérletes. Senkit nem kell bántani mert voltak erdmények de haladni kell tovább, és egyeseknek megkell köszönni majd elválni!!! eddzö, és még legalább 6 játékosnak (edmilson, gudjonhsen, esqero,deco,eto,roni, és avédelem is hibáddzik szerintem militose vált be) Ennyi, egy új korszakot kell nyitni!!!!!!!!!!!!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!