2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Másként látjuk a dolgokat. Sztem ez a csapat nem alkalmas a klasszikus széljátékra, arra kellene erős középcsatár(ok), jelenleg ilyenünk nincs, de attól még le nem cserélném Eto'ot. Nyílván nem csak beadás-fejelésből áll a széljáték, de fontos eleme. Alves mindenképp tökéletes lenne nekünk, ha nem állna előtte egy Messi, aki a szélsőhátvéd dolgát lekorlátozza arra hogy spinteljen a jobban, és ha nem sikerült az 5 csel akkor megkapja a lasztit. Alves hatalmas egyéniség is, aki nem férne meg Messivel egy oldalon sztem.grecki írta: Szerintem ez azért nem jó példa, mert a
Dream Team korában korántsem volt akkora szerepe a szélsőhátvédeknek. Mára szerintem az egyik legfontosabb poszt a vkp mellett, mert védekezésben és támadásban egyaránt hatalmas mezőnymunka és felelősség hárul rájuk. Nélkülük nincs védekezés, könnyedén a védelem mögé lehet kerülni, nélkülük nincs támadás, mert hiányukban sokkal nehezebb megbontani az ellenfél falát.
A 2006-os csapat pedig azért nem jó példa, mert az a csapat a játék minden elemében a mezőny fölé kerekedett, letámadott, labdát szerzett, gyors, pontos, egyérintős játékkal nyertük meg a meccseket. Nem annyira támaszkodtunk a szélekre.
Most ugyanakkor az akkori játékból szinte semmi nem maradt meg, csupán a labdatartás és a rengeteg tökölődés. Most nincs Giuly-nk sem, aki egyedüliként meghúzta (rendszeresen) a széleket, igaz gyenge hatásfokkal. Ennek a bandának szerintem mindennél jobban szüksége van egy "Cafú utódra".
Viszont árban még Alvesnél is több lenne. Annyit meg lehet akármilyen erős nem ér.barca99 írta:Pedig sztem többször volt válogatott, mint Alves. Egy bölény az az ember, az előrefutásai veszélyesek, kicsit talán gyengébb támadásban és technikai tudásban, mint Alves, viszont testi erőben kétszer jobb.Zozzy 5 írta:Maicontól nem tudom miért van mindenki elájulva...Jó játékos, szó se róla, de ha a cselszi egyszer nem ajánl be érte mittoménhány tízmilliót meg itt egyszer eurobarcán nem jelenik meg róla egy cikk akkor valszeg harmad ennyi embernek jut eszébe...
Cooltiszo írta:Alves hatalmas játékos, de nem lehet világválogatottat összehozni. Kik voltak a Dream Team vagy a 2006os csapat szélsőhátvédjei???? Jó játékosok, akik azért korántsem voltak világsztárok. Lahm megfelelő megoldás lenne, mert a MU elleni meccstől eltekintve Zambi hatalmas 0 nálunk 2 éve. Ahova kell az a Alvesért szánt 40-50 millió az a középpálya és a csatársor.
Pedig sztem többször volt válogatott, mint Alves. Egy bölény az az ember, az előrefutásai veszélyesek, kicsit talán gyengébb támadásban és technikai tudásban, mint Alves, viszont testi erőben kétszer jobb.Zozzy 5 írta:Maicontól nem tudom miért van mindenki elájulva...Jó játékos, szó se róla, de ha a cselszi egyszer nem ajánl be érte mittoménhány tízmilliót meg itt egyszer eurobarcán nem jelenik meg róla egy cikk akkor valszeg harmad ennyi embernek jut eszébe...
Szerintem ez azért nem jó példa, mert aCooltiszo írta:Alves hatalmas játékos, de nem lehet világválogatottat összehozni. Kik voltak a Dream Team vagy a 2006os csapat szélsőhátvédjei???? Jó játékosok, akik azért korántsem voltak világsztárok. Lahm megfelelő megoldás lenne, mert a MU elleni meccstől eltekintve Zambi hatalmas 0 nálunk 2 éve. Ahova kell az a Alvesért szánt 40-50 millió az a középpálya és a csatársor.
Huh, már azt hittem, h ide csak Bundesliga sérós arcok írnak be!grecki írta:Tökéletesen egyetértek. Alvesre van szükségünk, mi több, már évek óta meg kellett volna venni. Javítani kell a széljátékunkon, a beadásokon, és Alvesnél jobbat keresve sem találnánk.
Lehet, hogy te így gondolod, de lehet, hogy más nemOlafinho írta: Lahm lehet, hogy neked szimpi, de a sorrend a következő jelenleg:1.Alves2. Zambi(az Mu elleni teljesítményét megtartva első)3. Májkón 4. esetleg Lahm
Lahm lehet, hogy neked szimpi, de a sorrend a következő jelenleg:1.Alves2. Zambi(az Mu elleni teljesítményét megtartva első)3. Májkón 4. esetleg LahmRivaldo11 írta:Fényévekkel veri? Na ezzel kicsit vitáznék. Lahm SIMÁN van olyan, mint a jelenlegi Zambrotta. Igen, a MU ellen láétott Zambrotta.Varga Tamás írta:Ha a hülyeség fájna egyesknek, ordítanának!![]()
![]()
![]()
Igazoljunk le mindenkit, akit eladnak idén a futballpiacon, és akkor biztos nem lesz még sérültünk se, és minden posztra lesz legalább 10 jelentkező. Kész vagyok, teljesen.
Ez a béna fritz pedig menjen inkább a Milanba, oda való, ide nem kell - a jobboldalon van egy világbajnok játékosunk, aki fényévekkel veri Fülöpöt.![]()
![]()
Amúgy meg inkább 10 fritz, mint 1 tommy...
Lahm a Barcában? A német vonal jobb lenne, ha elkerülné a csapatot, utálom a azt a foci stílust anit a Bundes-ék képviselnek.Varga Tamás írta:Foghatod a fejedet, de nekem az a véleményem, hogy Lahm nem üti meg a Barca szintjét. A stílusa nem illik ide, és német. A németeket pedig ki nem állhatom. Két német nyerte el a tetszésemet: Steffi Graf és Bernd Schuster. A többit úgy, ahogy vannak utálom. (és most nagyon finoman fejeztem ki magam)senzu írta:Varga Tamás írta: Ez a béna fritz pedig menjen inkább a Milanba, oda való, ide nem kell![]()
már sokadszorra belinkelt hír! egyébként nagyon örülök,hiszen Lahm fiatal,jo hátvéd,gyors támadószellemű és a lövéseknél sem jön zavarba. Mi több, sikerre éhes,mivel Münchenben nem nyert komoly trófeát. Ilyen játékos pedig jol jön a Barcának!I am Legend írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=177840&
Mondjuk ez tényleg igaz, lehet Zambrotta is rákapcsolna, ha lenne konkurencia!Fernando írta:Több forrásból is olvastam ezt a Lahm-os bizniszt. Örülök neki! Igazából annak is örülnék ha Zambrotta maradna és kialakulhatna egyfajta verseny azon a poszton. Mert valljuk meg egy Oleguer nem nagyon motiválja Zambrottát.
A Richards alatt a Micah Richards-ra gondolt, teee.djtrack írta:
barátom egy kicsit erős a dani alveses üzlet,az még a fm-ben se menne.
meg a benzemás:DD én nagyon jót nevettem rajta:D
rég volt április elseje.meg kieron richardson minek ide? egész évben sérült volt meg nem sok mindent tett le az asztalra. tőteléknek meg minek?
messinho19 írta:én ezeket venném ezekböl:![]()
Zambrotta - Lahm (Bayern)
Oleguer + Edmilson + Marquez - Dani Alves (Sevilla)
Deco + Gudi + Ezquerro - Benzema (Lyon)
R10 - Silva (Valencia)
és venném saját kessből:
Toulalan (Lyon)
Garay (Racing)
Richards (KH - Man.City)
max 50 milliot költenénk igazolásra de a mostani sz@r helyzetbe ez sztem lehetséges.... az arsenal is 70et fog költeni....
edző: Guardiola vagy Murinho
messinho19 írta:én ezeket venném ezekböl:![]()
Zambrotta - Lahm (Bayern)
Oleguer + Edmilson + Marquez - Dani Alves (Sevilla)
Deco + Gudi + Ezquerro - Benzema (Lyon)
R10 - Silva (Valencia)
és venném saját kessből:
Toulalan (Lyon)
Garay (Racing)
Richards (KH - Man.City)
max 50 milliot költenénk igazolásra de a mostani sz@r helyzetbe ez sztem lehetséges.... az arsenal is 70et fog költeni....
edző: Guardiola vagy Murinho
Ebben teljessen egyetértek. Zambrottának is sokszor jóljönne egykis pihenő, de igazán nincs ki helyetesítse. Inkább jóljönne egy biztos hátvéd neki, mint Abidal esetében, lehet hogy a teljesítménye is hosszú távon javulna.barca0417 írta: szerintem is jó Zambrotta ide, csak egy megfelelő tartalék kéne mögéje, mint Sylvinho a másik oldalon. Tehermentesítené is Zambit, meg versenyhelyzetre is késztetné. Ezért nem kellett volna Bellettit eladni.
Lahm se játszott még Spanyolországban, nem tudhatjuk neki mennyire menne...de nem ellenezni akarom, mert nem rossz játékos.messinho19 írta:Az az igazság hogy Zambinak nem fekszik a spanyol foci....Ronaldinho&Barca írta:Nekem ugy semmi bajom Lahmmal, szimpatikus játékos. De nekem Zambrotta az Zambrotta. Lehet hogy ez az éve kicsit gyengusra sikerült, de ha jön egy fontos meccs, akkor arra ugy felszívja magát hogy csak na. Fog ő még fejlődi és beleszokik ebbe a katalán életbe majd. Én inkább Zambi mellett maradnék, de Lahmal nincs semmi gondom. Inkább egy olasz, mint egy német... a Barcánkba.
neki a Juvéba nagyon jol ment meg a VB-én is jot játszott de nem spanyolba valo.... Dani Alves kell és kész.... de Lahm is jó, mert küzd hajt csinálja és fiatal is...