aronba írta:
Hm, ha most a bajnokságot nézzük, s a kupát, Bl-t nem, mert most csak a bajnokságról van szó, nem állja amit mondasz. A bajnokságban azért döntően többségben voltak a Madrid jó meccsei, gondolj csak az egész őszi szezonra, s tavasszal is a februárt márciust kivéve elfogadható a madrid teljesítménye. Az sem igaz hogy ennyi vereséggel nem lett valaki bajnok, pl tavaly 8-t szenvedtünk el, a Valencia annak idején 9 vereséggel lett bajnok.
nem tartom kritikán alulinak a szezont, mármint madridi szemszögből. A barcának lehet hogy az lesz, ha nem nyeri meg a BL-t. Másrészt, ami a vesztett pontokat tekinti, nézd az angol bajnokságot a Chelsea, MU 3 meccsel játszott többet mint a Reál, s 9 ponttal van többjük 36 meccs 81 pont a Real 33 meccs 72 pont. Tehát a vesztett pontokat tekintve ugyanott van mint a két nagy angol. Nem azt akarom mondani, hogy ugyanolyan jó a Real mint a két angol csapat - bár ahogy az utóbbi időben a Mu játszik közeledik a szint - de kicsit nem árt összevetni más bajnokságokkal a Madrid teljesítményét, európai szinten is elfogadható teljesítményt nyújt, ha már elkezdted s a vereségeket mondtad, hát sajna a Barca 34 meccs 61 pontjával más ligákban nem biztos hogy a harmadik lenne...
Barca teljesítményével tisztában vagyok, tudom,h ránk nézve is nagyon égő,h egy ilyen játékot bemutató Madrid,ennyivel megy elöttünk,ezt nem is vontam kétségbe
Nem feltétlenűl a megszerzett pontokra értettem a Ti rossz szezonotoka,hanem a mutatott játékra, a játék színvonalára,stb. Vereségek számát akkor benéztem, de nekem feltűnően soknak tűnt,és elsősorban nem a spanyol bajnokság történetére értettem,h ennyi vereséggel nem szoktak bajnokok lennil,hanem úgy általánosságban.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.