LINK
de máskor nézz vissza pár hsz-t levolt írva

Szerk.:és nem igazi pénzbe játszunk hanem cs úgy szórakozásból.
én is szívesen jelentkeznék,de igazából itt real vagy play money game van? És melyiken játszanánk Bwin?ozsimiki írta:Tezsvíír! Ezzel elkéstél :wink: Mint törzsszurkolója,én vok az elsőszámú alternatíva :lol: De természetesen,menj el Petya,és nyerd meg :wink: 8) :D
Verseny:
Ezen a 7végén lesz, Csütörtök délig lehet nevezni még! Kérem akik szoktak játszani,és van kedvük,idejük+akik még újjak,de elegendő kedvel rendelkeznek, regeljenek! A teljesség igénye nélkül: Slither,Dani,Ákos,Zozz,Ordog,stb,stb,stb,stb...van időtők,gyertek!
Hú hát én elég régóta,és elég sokhelyen nyomom. Cash gamezni t6pókeren,és sportingbeten szoktam, tornákat t6póker,partypoker,bwin,sb, full tilt póker többek közöttBenga írta:Oh kössz!ozsimiki írta:Benga![]()
Haverod regel bwinen, leültök cash gémezni,és átbukod hozzá a zsédet,majd ő átküldi bankon keresztül,vagy simán odaadja készpénzben
Erre nem gondoltam. Csak egy apró problem van. A pénz amim van az bonus. Amit csak akkor kaphatok meg ha szerzek player point-okat vagy, ha feltöltök. De amúgy, ha valahogy sikerül akkor ezt összehozom.
Amúgy Te is játszol online,hol? Ki akarom próbálni a cash game-et neten, freeroll azt teljesen más(szerintem).
Oh kössz!ozsimiki írta:Benga![]()
Haverod regel bwinen, leültök cash gémezni,és átbukod hozzá a zsédet,majd ő átküldi bankon keresztül,vagy simán odaadja készpénzben
tőlem mehet gyere chatre meg az is jöjjön aki még akar!Barcaforever írta:Nem akar vki most pókerezni?