Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Éppenséggel akad:Colos írta:Az első BL- negyeddöntő meccsről nincs valakinek összefoglalója?
kár mer van néhány meccs amit nem tudtam megnézni és most naon kéneDrigo írta:Teljes Barça meccseket csak torrentről tudsz leszedni, de azokat is nagyrészt angolul vagy spanyolul, magyarul nemhinném.DaveN írta:emberek, nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni barca meccseket????????????????????????????? ha vki tud segíteni annak előre is kösssz
Teljes Barça meccseket csak torrentről tudsz leszedni, de azokat is nagyrészt angolul vagy spanyolul, magyarul nemhinném.DaveN írta:emberek, nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni barca meccseket????????????????????????????? ha vki tud segíteni annak előre is kösssz
Attól függetlenül, h olvasom az eurobarcás cikkeket, nem kell "lehurrogni", mert még mindig nem tudom mit mondott a közönség ezután a mondat után.Én ezt kérdeztem.......Slither írta:Te olvasod az eurobarcás cikkeket?Barcaforever írta:Mit mond a közönség?
Barcelona si, Laporta no?
Meg utána mit mond?Nem értem.
A rojadirectán lévő futsalos topicra gondoltam, lehet, hogy nem fogalmaztam egészen érthetően, egészen pontosan ERRE a topicra.Varga Tamás írta:Dani!
Lehet, hogy én vak és hüle' vagyok, de hol található a fórumon futsalos topic. Én végignéztem az egész fórum tartalomjegyzékét, és nem találtam ilyet. Biztos elkerülte a figyelmemet. Bocsi a hülye kérdésért.