Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért ez így erős. Ez egy fiatal Madrid, Nistelrooyt Gutit, Rault kivéve bőven van mindenkinek ideje. Ha együtt hagyják a csapatot, s nem szedik szét, mint ahogy az észlény madridi elnökeink szokták 2-3 év múlva döntős lehet a Madrid, s ott akár nyerhet isGomezinho írta:Titi nyugivan már mindenki tudja milyenek ők! Még mindig a Puskás korabeli Madridra verik mindannyian!állandóan a Bl-el jönnek! hogy ide 9 meg oda 9 Többet az életbe nem nyernek Bl-t már!
Akkor már inkább a harmadik helymrmonster írta:Vagy inkább egy 3. hely, mint egy sorfal Madridban?![]()
![]()
Hát én azért megnézném azt hogy innentől kezdve míg a Real létezik, egy Bl-t sem nyerünk...ja de persze azért mert jövőre már más lesz a neve nem?Gomezinho írta:Többet az életbe nem nyernek Bl-t már!
Hát ez az...a BL-ről érdekes módon idén, sőt az utóbbi 5-6 évben egyik sem tud vergődni, hogy mit ért el a Madrid. De a Barca fikázása az megy évek óta...az megy...Gomezinho írta:Titi nyugivan már mindenki tudja milyenek ők! Még mindig a Puskás korabeli Madridra verik mindannyian!állandóan a Bl-el jönnek! hogy ide 9 meg oda 9 Többet az életbe nem nyernek Bl-t már!
Csak elmondanám, hogy nem volt igaza. Nincs okunk felháborodásra??? Akkor miért nem jönnek/jöttek az ilyenek, amikor a Madrid rosszul játszott és sorra kaptak ki mindenkitől szinte??? Ilyenkor meg jönnek mint légy a .... Engem csak ez idegesít néha...Gomezinho írta:Azért a madridi gyereknek is igaza vanmert néhányan eléggé elfogultak voltak közölünk és most sehírük sehamvuk! Mondjuk Én is eltüntem de engem letiltottakna de a lényeg hogy most a Madridost nem kell ezért bántani mert ő ezt a hszt beirta ő sem ir magától ilyet valami neki is bántotta a csőrét amimiatt ilyet irt! De ettől függetlenűl csunya beszólásvolt! De egyikrészről sem kell a tanári szöveg most! A Madrid egy sz*rabb kerettel lett bajnok! Szóval magunkból kiindulva semmiokunk a felháborodásra! Na és most szidhattok engem is!
az uccsó sorral nem értek egyet,de a többivel igen.amúgy ez a Güiza gyerek szimpi, szívesen látnám a MadridbanBenga írta:Most komolyan, ha jóarc akart volna lenni akkor elviszi Raul-t
De most komolyan ki helyett? Villa Torres? Akkor még esetleg befigyel a pad, de ugye Güiza előtte jár gólokban. És ha a tizik nélküli góllövő listát nézzük akkor vezet.
Raul utóbbi évekhez képest jó, de az ő ideje válogatottban lejárt.
Kis gonosz... Bár eggyet értekPerrero írta:jah, mint néző...fir3bird írta:kár hogy Raúlról egy szót sem szóltott a helye az Eb-n
fir3bird írta:gergo9...gergo9 írta:Légyszíves tanulj már meg olvasni!!! Ki mondta azt hogy Deco nem 2004ben érkezett?? Azt mondtam hogy vett sztárnak minősül de azt nem mondtam hogy mikor vettük!!! Messi meg még akkor csak a tehetség korszakát élte!!!!![]()
no comment! ez téged minősít...engem nem kell kérni, még anno a suliban megtanultam...és valóban nem mondtad hanem írtad
gergo9...gergo9 írta:Légyszíves tanulj már meg olvasni!!! Ki mondta azt hogy Deco nem 2004ben érkezett?? Azt mondtam hogy vett sztárnak minősül de azt nem mondtam hogy mikor vettük!!! Messi meg még akkor csak a tehetség korszakát élte!!!!
Ok nem örömködöm túlságosan csak védem néha a csapatom. Az mind rendben, hogy a Real nem játszott szépen idén, azt hiszem volt 9-10 olyan Real meccs amit azért szívesen megnézek bármikor az idei szezonból, pl az utolsó Real-Bilbao is a jobb meccsek közé tartozik.Szandi írta:Annak én is kifejezetten örültem. Kiesett a Madrid, és ráadásul hatványozta az örömöt, hogy a Romátol, akiket alapból nagyon bírok.Varga Tamás írta:A Roma sikerének kifejezetten örültem, nagy megelégedettséggel töltött el.![]()
Jó, most kiörömködhetik magukat. Nincs ezzel semmi. Csak a végén ne jöjjenek ide hordában arcoskodni.
Annak én is kifejezetten örültem. Kiesett a Madrid, és ráadásul hatványozta az örömöt, hogy a Romátol, akiket alapból nagyon bírok.Varga Tamás írta:A Roma sikerének kifejezetten örültem, nagy megelégedettséggel töltött el.