Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oké,akkor a lázmérések között majd számítok a cikkeidreBoogess írta:Ne haragudj Iván, miután kijelöltem a cikket, megmértem a lázam, és jobbnak láttam ágynak dőlni. Holnap nem vsz. h megyek suliba, úgyhogy majd bepótolom.
Ne haragudj Iván, miután kijelöltem a cikket, megmértem a lázam, és jobbnak láttam ágynak dőlni. Holnap nem vsz. h megyek suliba, úgyhogy majd bepótolom.
Egy perccel megelőztél, de most nézd meg, hogy hogyan formázd meg a cikkeket. Kis igényességet vigyél bele, tagold a szöveget, dőlt betű...rhynn írta:Rakom máris!
Ilyen kamu indokot ne írjál le, egy perc alatt meg lehet találni, ha használod az eszed.rhynn írta:Nem találtam meg a cikketZ. Iván írta:Igazad van, nekem elkerülte a figyelmem, de ilyenkor ne csak írd le a hibát, hanem menj szépen és javítsd ki! Ez a dolgod!rhynn írta:Tisztelt Szerkesztő Úr és Még jobban tisztelt drága Eszter
A Reál meccse is vasárnap volt 8 perccel a Barca meccs előtt tért véget. Ilyenekre figyeljünk.
(Most amúgy megcsináltam)
Nem találtam meg a cikketZ. Iván írta:Igazad van, nekem elkerülte a figyelmem, de ilyenkor ne csak írd le a hibát, hanem menj szépen és javítsd ki! Ez a dolgod!rhynn írta:Tisztelt Szerkesztő Úr és Még jobban tisztelt drága Eszter
A Reál meccse is vasárnap volt 8 perccel a Barca meccs előtt tért véget. Ilyenekre figyeljünk.
(Most amúgy megcsináltam)
Igazad van, nekem elkerülte a figyelmem, de ilyenkor ne csak írd le a hibát, hanem menj szépen és javítsd ki! Ez a dolgod!rhynn írta:Tisztelt Szerkesztő Úr és Még jobban tisztelt drága Eszter