szerintem pedig sok van. és kiis jött mennyire egyben van a united most. óriási küzdelem lesz a holnapi meccsen és döntőben is. majd nézmeg mennyit futnak gec...aronba írta:Az azért pozitívum, amint eza meccs is mutatta nagy különbség az angol s a spanyol foci között nincs
Rivaldo11 írta:A kapu előtt meghalunk, pedig f.stak tőlünk rendesen. De rúgott gól nélkül nem megyünk sokra. A MU "játéka" számomra nulla. Nem szégyelltek antifutballt játszani, ők, a "labdajáratós, támadófutballt eröltető ccsapat" Hát persze.
Te milyen meccset neztel baratom?? A Barca-nak eggyetlen egy jo kapura rugasa volt amit meg Messi nyomott meg `es Van der Sar konnyedin kipaskolta a jobb alsobol...s ezzel ennyi.... s ellenben a Mu-nak 1. egy gyonoru gol. Ez mellett Par jobb alo melle guritott nem sokkal... Nani kihagyott 2 nagy helyzetet stb...Győzott a bunker, antifoci!!!
Ne is mondd, én valszeg nem fogom nézni, mind a három csapatot utálom, ill. nem szeretem. Miért kell ezenek az angoloknak mindig ott lenniük?Buitre írta:hát mezőnyben lefociztátok a Mutd-t, de hát impotensek vagytok elöl. Nézhetjük a jó kis angol házidöntőt
Sajnos, ha jól emlékszem, idén nem nyertünk rangadót.AdaMM írta:Engem felidegesített ez a Barca!Nagyon régen volt már, hogy ennyire nem tudnak mit kezdeni a kialakult helyzettel!Az utóbbi időben nem lehet rajtuk észrevenni a tenni akarás szikráját sem. A mostani meccsen főleg deco játéka bosszantott!flegma volt, nagyon sok eladott labdával. Nem értem hogy miért kezdett Ő!Iniesta egyel viszább és Henry Messi Eto elől. Na mind1 már erről fölösleges beszélni!
Én azt várom hogy a Real ellen bebizonyítják utoljára hogy képesek győzni!Még ebben tudok reménykedni!
HAJRÁÁÁÁ BARCA MINDÖRÖKKÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!
egy "nagy szezonú" MU megverte a nagyon rossz szezonú barcát,egy vékonyka 1-0val...szerencse bőven volt a dologbanRaziel írta:ez nem szerencse,man utd-nek nagy szezonja van,BL-t is nyerik,meg ott van edző és már vagy 20éve
Ez a mu olyan mint a 3 évvel ezelőtti Chelsea, csak gyengébb kiadásban.Raziel írta:ez nem szerencse,man utd-nek nagy szezonja van,BL-t is nyerik,meg ott van edző és már vagy 20évePavel írta:A két csapat közzül a szerencsésebb ment tovább.
Ez a meccs tükrözte a nagyjából egész szezonra jellemző játékot.Boixos írta:.. sajnos így kerek ez a szezon.
Nagy szezonja van vagy nem, ez akkor is szerencséjükön múlt.Raziel írta:ez nem szerencse,man utd-nek nagy szezonja van,BL-t is nyerik,meg ott van edző és már vagy 20évePavel írta:A két csapat közzül a szerencsésebb ment tovább.