Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Danka00792 írta:Henry-val és Iniesta-val sokkal többet érünk, mint R10-el.Gomezinho írta:Szerintem Puyol minden ennek a csapatnak csak nem csapatkapitánya! nem tudom miért ő a CSK! Tudjátok most az OldTrafordos győzelemhez egy sz-r Ronaldinho is elég lett volna! Higgyétek el! "Csak" pont annyi hiányzott!
És miért gondolod, hogy Ronaldinho ahogy megkapja a ladbát nem egyböl hátrapasszolja, adja a kapus kezébe ladbáit, az egy-egy elleni párharcokbol ugy jön ki, hogy hátatfordit, elkezdi terelni a ladbát és vagy bokánrugják vagy mehet a ladba a védökhöz? Mert ezzel a sz-r Ronaldinho-val szerintem pont rosszabbak lettünk volna. De ezt senkisem tudhatja, csak vélemények vannak.Elfogultság kérdése.
Szerk.: Puyol-rol pedig szállj le.
Gomezinho írta:Szerintem Puyol minden ennek a csapatnak csak nem csapatkapitánya! nem tudom miért ő a CSK! Tudjátok most az OldTrafordos győzelemhez egy sz-r Ronaldinho is elég lett volna!
Higgyétek el! "Csak" pont annyi hiányzott!
Akk mostmár elmondhatja ennél feszültebb már nem lehet a helyzetalbicelesteX írta:Szerintem felesleges ezen már rágódni!Úgy gondolom ő is döntött már!!!Csak kicsit várat magára hogy kiálljon a publikum elé ezt elmondani!!Talán a BL-re való tekintettel nem akarja feszültebbé tenni a helyzetet!!
Henry-val és Iniesta-val sokkal többet érünk, mint R10-el.Gomezinho írta:Szerintem Puyol minden ennek a csapatnak csak nem csapatkapitánya! nem tudom miért ő a CSK! Tudjátok most az OldTrafordos győzelemhez egy sz-r Ronaldinho is elég lett volna! Higgyétek el! "Csak" pont annyi hiányzott!
ő már két éve hiányzik.Varga Tamás írta:Ő HIÁNYZOTT![]()
Ezt halálosan komolyan gondolom. Nélküle félkarú óriások vagyunk, vezéregyéniség, kapitány nélkül.
Az én hadvezérem Puyol a karmesterem meg MessiVarga Tamás írta:Bányász!
Messi nem karmester, nem kapitány. Messze vqan ez a habitusától. Ettől még csodálatos ajándéka a Teremtőnek, egy csillag - de nem hadvezér.
Van egy új kapitányunk Messi személyében.Csak kevesen tudnak felnőni mellé.Varga Tamás írta:Ő HIÁNYZOTT![]()
Ezt halálosan komolyan gondolom. Nélküle félkarú óriások vagyunk, vezéregyéniség, kapitány nélkül.
Ja, az egész szezont átkaroló fantasztikus kondijával biztos sokra ment volna Hargreaves ellen akinek vérben forgott a szeme Rolling Eyes
Ja, az egész szezont átkaroló fantasztikus kondijával biztos sokra ment volna Hargreaves ellen akinek vérben forgott a szemeAdam04 írta: Szerintem meg nem hidd el hogy oda tette volna magát erre a meccsre!