Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A vér az jó dolog csak az a baj hogy Brazil van benne! De végülis mondhatjuk portugálnak isAdaMM írta:én is szeretem Decot és szerintem nem kellene eladni!Még mindig sokat tud hozzátenni a támadójátékhoz.Nekem egy a gondom vele!Ha olyan napot fog ki akkor nagyon flegma tud lenni és önző (Portugál vér) Egyébként amikor megy neki akkor élvezet nézni a játékát!
FORCA BARCA!!!
Érdekes hogy erről egy morzsányi info se került ki... nem gondolod?Dona írta:A portugál középpályás hozzáállásával már eddig sem voltak elégedettek a Barca-hívek, a hétvégi kipontozódás csak egy újabb strigula volt a bűnlajstromában! Mint utóbb kiderült, Deco a pénteki edzésen olyan durván rúgta fel a mindössze 17 éves csapattársát, Bojan Krkicset, hogy az esetből kis híján tömegverekedés lett. A Barca idősebb játékosai számon kérték a magáról megfeledkezett portugált, aki ezekután szinte bizonyosan elhagyja a nyáron a katalán fővárost. Elmondható tehát, hogy közel sem ideális hangulatban készülnek Frank Rijkaard tanítványai a holnapi „El Classico”-ra, azaz a Real Madrid elleni bajnokira.
azszép![]()
![]()
Ebben a kárdésben egyet értünk. nem tudom, hogy miért , nem ellenszemves nincs vele semmi bajom de Deco az én szememben nem alkot maradandót. Nem tudom értékelni a produkcióját. Ezért számomra nem potolhatatlan a csapatban.miihii írta:Hááááátttt....
Én spec ma sem voltam elragadtatva,de azért adott egy tanár gólpasszt Bojannak.
Tényleg volt két veszélyeske lövése, de mint irányító egy kalap fekália volt, ja, és picit lassú ő már az eszenciális Barca focihoz.balazsfoci írta:Frank Rijkaard írta:Tegnap megint jól játszott szvsz és Messi után a 2. legveszélyesebb játékosunk volt. Örülök, hogy kezdenek visszatérni a lövései, és már kevesebb labdát is adott el. A 2 lövésből egy igazán beakadhatott volna![]()
Én nem adnám el az biztos, szerintem hasznára válhat még a csapatnak.
Te is milyen meccset néztél?Frank Rijkaard írta:Tegnap megint jól játszott szvsz és Messi után a 2. legveszélyesebb játékosunk volt. Örülök, hogy kezdenek visszatérni a lövései, és már kevesebb labdát is adott el. A 2 lövésből egy igazán beakadhatott volna![]()
Én nem adnám el az biztos, szerintem hasznára válhat még a csapatnak.
Sztem ez nem rossz ötlet. Van már hasonló, amikor itt volt Van Bommel.Cooltiszo írta:A mostani kpnk nem elég. Jó lenne ha maradna Deco, és belemenne, hogy simán meg lenne rá az esélye, hogy a padon kezdjen, vagy hogy ha a másik irányítónak jobban megy, akkor ő elviselné a padot. Számomra csak Decora bízni még egy évig a karmesteri szerepet túl sok buktatót jelent. Nem azza van a gond, hogy 31 éves, hanem azzal, hogy túl lassú, túl sérülékeny, az viszont nagyon rosszul viseli, ha vmi nem úgy van, ahogy ő akarja. Én biztos, hogy hoznék egy magas szintű irányítót (nem csak egy Guddy szintű cserének jó lesz játékost, mert attól nem leszünk előrébb), és játszon a jobb. Csak Deco sztem abban a percben menne is el.....