Munkaasztal :)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.04.30. 12:39:34

Itt is van.
/Okés Iván, vettem. Majd kaja után megkereslek!/ :wink:

Óvatosan, de optimistán

A Barca játékosai tegnap optimistán nyilatkoztak a jövőről, de mindenki csak ismételni tudta egymást, hiszen az a legfontosabb, hogy csak mérkőzésről mérkőzésre koncentráljanak. A bajnoki cím közel van, de először is még le kell győzniük az Albacete gárdáját.

Ronaldinho:
„Nem akarok semmi olyannal foglalkozni, ami nem a játékról szól, csakis a bajnokságra akarok figyelni, és amilyen hamar csak lehet, eldönteni mindent. Minden egyes meccsre maximálisan oda kell figyelnem, más nem számít jelenleg.”

„Ez még egy döntő, ami megköveteli, hogy a legjobbunkat nyújtsuk. Egyenlő félként kell tisztelnünk az ellenfelünket, senkit nem szabad lebecsülnünk. A motivációról annyit, hogy nincs nagyobb motiváció annál, mint mikor a bajnoki cím kapujában állsz.”

„Az Albacete ellen nehéz meccsre van kilátás. Teljesen ott kell lennünk fejben, semmi mással nem szabad foglalkoznunk.”

„Ez a hét nagyszerű volt idáig. Jól játszunk, vezetjük a bajnokságot, jól teljesítünk az edzéseken, ráadásul mindjárt itt a nyár, amit mindig nagyon várok!”

„A szurkolók látni akarják, hogy győzünk, amit meg is fogunk tenni, de természetesen mi is győzni akarunk, és elhódítani a bajnoki trófeát. Nincs annál jobb, mint telt ház előtt megmutatni, milyen jól is játszunk.”

Motta:
„Fel kell készülnünk, és koncentrálnunk kell az újabb döntőre. Szükségünk van a 3 pontra, de ez sosincs biztosítva egy csapat számára sem.”

„Nyilvánvalóan amilyen hamar csak lehet, szeretnék ismét játszani, és kívánom a többieknek is, akik most épülnek fel a hosszú sérüléseikből, hogy minél hamarabb átélhessék azt az érzést, amit én éreztem, mikor pályára léptem és a közönség az én nevemet énekelte. Edmilson, Gabri, és Henke remek játékosok, és nagyon jó lesz, ha már mindannyian együtt készülhetünk”

„Csodálatos lenne, ha már minden sérült játékos pályára léphetne a Villarreal elleni szezonzáró meccsen. Rendkívül fontos lenne az is, hogy még a bajnokság vége előtt játszhassanak, és lássák, hogy fogadják őket. Remélem legalább úgy, mint engem.”

„Egy olyan csapat, mint az Albacete, mindig képes meglepetést okozni, ezért jobb lesz, ha csak rájuk koncentrálunk, és csak mérkőzésről mérkőzésre lépdelnénk. Biztosan egy szoros meccs lesz, mert ők is győzni akarnak majd. Azt hiszem, védekező állásba fognak rendeződni már a meccs kezdetekor, és rombolni fogják a játékunkat. Kemény meccs lesz, de képesek vagyunk begyűjteni mind a 3 pontot.”

Oleguer:
„Ebben a bajnokságban rengeteg nehéz ellenféllel kell felvennünk a versenyt. Mindig csak a következőre kell fókuszálnunk, és játszani a saját játékunkat. Csak ez az egy út vezet a győzelem felé.”

„Nagyszerű érzés látni, hogy szépen lassan visszatérnek közénk a hosszú ideje sérüléssel bajlódó társak. Fontos lesz számukra, hogy játszhassanak még egy, vagy két mérkőzést, amíg nincs vége a szezonnak.”

„Én csak annyit szeretnék, hogy megnyerjük a bajnokságot. A kulcs a kezünkben van hozzá, és szerintem csak idő kérdése, mikor döntjük el végérvényesen. Úgy kell játszanunk, ahogy eddig is, és folytatni a megkezdett utunkat.”

Deco:
„Csak a következő meccsre kell figyelnünk, és nem kaphatunk ki már egyszer sem. Az Albacete ellen nagy esélyünk van begyűjteni mind a 3 pontot. Mindig tisztelnünk kell az ellenfelünket, de nekünk most itt nyernünk kell.”

„Azt hiszem, mindannyian meg akarjuk nyerni a Ligát, amilyen hamar csak lehet, de ehhez az is kell, hogy megfelelő magatartást mutassunk. Ugyanúgy kell játszanunk mindig, akárki is az ellenfél.”

„Szerintem már mindegy, hogy a Real Madrid győz, ikszel, esetleg veszít, mert nem fog már számítani. Ha megnyerjük a következő két meccset, elkezdhetünk gondolkodni az ünneplésről...” :wink:
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.30. 11:46:39

Ok, várjuk!
Figy Enrique, majd valamikor föl tudnál jönni MSN-re, szükségem volna a videókra amit beszéltünk.
Én Du leszek olyan f3-tól n5-ig, aztán meg este 8 körültől.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.04.30. 11:32:43

Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.28. 09:57:07

Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.04.27. 22:15:20

A végét kicsit lecsíptem, remélem nem baj. :wink:

Gabri is visszatért

A Barca sérültjei közül ismét feltűnt egy új arc a hétfői edzésen, méghozzá Gabri, aki már a felépülését segítő rehabilitációjának utolsó szakaszában tart. A katalán játékos még tavaly szeptemberben sérült meg, ezért ezt a szezont szinte teljesen ki kellett hagynia. A következő interjút az FcBarcelona.com stábja készítette vele.

Rengeteget kihagytál, milyen érzések kavarognak most benned?

„Nagyon izgatott vagyok, és boldog, hogy végre ismét itt lehetek. Az edzések még mindig nagyszerűek, nagyon élvezem őket, és még a térdem is bírja a terhelést.”

Hogy is zajlott pontosan a rehabilitációd?

„Az összes edzést a pályán kívül kellett elvégeznem, labdás gyakorlatok nélkül, de a hétfői edzés után már egyre többet fogok labdával gyakorolni, vissza kell szoknom a régi kerékvágásba. A fizikai felépülésem gyakorlatilag kész van, rengeteg időt töltöttem erősítéssel, ezért most már eljött az ideje, hogy a labdás résszel is foglalkozzak. Teljes értékű edzésmunkát remélhetőleg két-három héten belül fogok végezni a csapat többi tagjával.”

Txiki Begiristan azt mondta, hogy szeretné látni a szezon utolsó pár összecsapásán a csapat hosszabb ideje sérült játékosait, köztük téged is. Mit gondolsz, ott tudsz majd lenni?

„Ez mindenképpen egy nagy dolog lenne, és egy igazi öröm is mindannyiunk, és a szurkolók számára. A sok, keményen végigdolgozott, reflektorfényen kívüli hónap után fantasztikus lenne ismét pályára lépni, és részt venni a bajnoki címért zajló utolsó összecsapásokon. Beszéltem már erről néhány emberrel, hogy akár lehet rá lehetőségünk pályára lépni, például a Villarreal ellen, de a játékunk sok tényezőtől fog függeni, mint például, hogy keretbe kerülünk-e, vagy egyáltalán készek leszünk-e a játékra. Nagyon fontos lesz, hogy 100%-os állapotban lépjünk csak pályára.”

Nem lehetett kellemes nézni a csapattársakat, amint meccseket nyernek, viszont te nem vehetsz részt a sikerekben.

„Igen, valóban az, de amikor megsérültem, és szembesültem azzal a ténnyel, hogy számomra vége a szezonnak, el sem képzeltem volna, hogy most, akár néhány héten belül már játékra alkalmas állapotban leszek, szóval, ez a tudat már csak ajándék nekem. Ezen kívül élvezem nézni a srácokat, milyen jól teljesítenek, és boldog vagyok, hogy ilyen remekül helytállnak a bajnokságban.”

Mikor megláttad a közönség reakcióját Motta pályára lépésekor, biztosan megfordult a fejedben, hogy hamarosan te is át fogod ezt élni.

„Nagyszerű csapattársnak tartom Mottát, és nagyon örülök, hogy ő már pályára léphetett, ráadásul ugyanúgy sérült meg, és ugyannyit kellett kihagynia mint nekem. Biztosan jó lesz átélni ezt az érzést, ami remélhetőleg hamarosan be is fog következni.”
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.04.27. 21:13:43

rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.04.27. 20:16:13

PetI írta:Van egy olyan kérdés, amely Oleguerrel kapcsolatos. A "kivonata" szó helyett nem találtam jobbat :roll: , úgyh írjátok át, ha nem tetszik.

Még gondolkodok rajta :)

Az a harmadik képen a lipicai?:D
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2005.04.27. 19:04:37

Van egy olyan kérdés, amely Oleguerrel kapcsolatos. A "kivonata" szó helyett nem találtam jobbat :roll: , úgyh írjátok át, ha nem tetszik.
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2005.04.27. 19:02:26

Interjú Txiki Begiristain-nal

A Barca TV és az fcbarcelona.com interjút készített Txiki Begiristainnal. A vezető óvatosságra intett a csapat helyezésével kapcsolatban, s rámutatott: a következő mérkőzésre kell koncentrálni.

Igaz, hogy az Albacete a kiesési zónában található, de a fiúknak nem szabad elbízniuk magukat. Az esetleges hétvégi győzelem sokkal közelebb vihetné a Barcelonát a bajnoki címhez. Txiki dicsérte a játékosok hozzáállását, és az utóbbi meccseken mutatott koncentrációjukat.

Mit gondol a csapat Malaga elleni győzelméről?

Mindannyian boldogok voltunk, megtartottunk a hatpontos előnyt, ami nagyon fontos. Minden egyes mérkőzéssel kevesebb lehetősége van a második helyezett csapatnak, hogy felzárkózzon, s most már csak öt forduló van hátra. Nagyon közel vagyunk a bajnoki címhez, de még nem tartunk ott…

A csapatnak az utóbbi két meccsen akkor kellett játszania miután a Madrid befejezte mérkőzését. De ez a plusz teher –úgy látszik- nem befolyásolta a játékosokat.

Nézze, a múlt héten a Getafe ellen is ez volt a helyzet, de akkor is nagyszerű eredményt értünk el, s múlt vasárnap a Malaga ellen is magabiztos eredményt könyvelhettünk el. A csapat tudja, mit kell tenni, hogy bajnokok legyenek, és egy vereség után is fel tudtak állni. Ez mutatja jellemüket és szellemiségüket.

Egy olyan játékos, mint Oleguer, aki biztosan védekezik és gólt lő, a csapat „kivonata” is lehetne.

Ő mindig sokat tesz a csapatért. Akkor juttatott vezetéshez bennünket, mikor a dolgok kezdtek nehezebbé válni, s egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni. Boldog vagyok miatta.

Hogy hasonlítaná össze a Barcelona és a Madrid következő mérkőzéssorozatát?

Mi most éppen az Albacete ellen fogunk játszani, erre is koncentrálunk. Ez egy tipikus „banánhéj” meccs: otthon játszunk, és mindenki azt hiszi, hogy már nyertünk. Ugyanolyan szellemben kell pályára lépnünk, mint tettük azt az előző két fordulóban. Ha nyerünk –és én úgy gondolom, nyerünk- hat pont lesz az előnyünk, bármit is csinál a Madrid, s már csak négy meccs lesz hátra.

Már csak három mérkőzést kell nyerni, hogy matematikailag is meglegyen a bajnoki cím. Szeretné a trófeát már Valenciában ünnepelni?

Mindannyian ezt szeretnénk, igen. De, hogy ez megtörténhessen győznünk kell vasárnap, s nem szabad a Levantére, vagy a Valenciára koncentrálnunk. Nem szabad azon gondolkodnod, mi fog történni három hét múlva, mikor még azt sem tudod mi fog történni ezen a hétvégén.

Gabri hamarosan ismét edzhet. Milyen érzései vannak?

Hamarosan mindannyian visszatérnek. Jó belépni az öltözőbe, és látni Larssont, Edmílsont, és hogy Gabri is hamarosan bekapcsolódhat. Motta a példa, hogy teljesen fel lehet épülni. Ők is bajnokok lesznek, ha megnyerjük a serleget, nagyon jó lenne látni őket a pályán ünnepelni.

Mi a helyzet Eto’o elhatározásával, miszerint játszani akart a Malaga ellen, ahogy Puyol is tette azt a múltban?

Ez csak azt mutatja, hogy senki sem akar mulasztani egyetlenegy meccset sem, mindenki fontos része akar lenni a csapatnak. Ennek a csapatnak Bajnoknak kell lennie: éhesek a győzelemre és nagyon tehetségesek. Teljesen profin viselkednek a célkitűzéseink eléréséért.

Mit tehet a közönség, hogy segítse a Barcát?

Egynéhány hazai mérkőzésünk még van, és biztos vagyok benne, hogy a szurkolók nem akarják kihagyni őket. Ezek a meccsek meghatározzák az idényünket: meg kell nyernünk őket. A csapatnak kell, hogy a közönség mögötte álljon, és biztos vagyok benne, hogy a szurkolók így fognak tenni.

Hogy látja a csapat jövőjét?

Most élveznünk kell a jelent. Mindannyian izgatottak vagyunk, mivel megnyerhetjük a bajnokságot, és ha megtesszük, az meg fogja határozni a jövőnket.
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2005.04.27. 16:45:09

Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.27. 15:13:11

Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.27. 11:21:27

rhynn írta:Na most dolgoztam rendesen :)

Hasonló cikkeket nem kell már írni!
Így van, csak ne hagyd majd abba :wink:
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.04.27. 11:07:06

Na most dolgoztam rendesen :)

Hasonló cikkeket nem kell már írni!
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.26. 19:43:09

Enrique írta:Ja, és Iván légyszi lépj át a 'madridos' részre, szeretném a te véleményedet is hallani.
Milyen kérdésben?
csak nem a névválasztás miatt?
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.04.26. 19:19:59

Ja, és Iván légyszi lépj át a 'madridos' részre, szeretném a te véleményedet is hallani.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.04.26. 19:15:44

Eto’o: Mindenki tudja, hogy mi játsszuk a legszebb futballt!

A Getafe ellen összeszedett sérülését követően Samuel Eto’o ismét a kezdőben kapott helyet hétvégén, mikor is a Barca 4-0-ra legyőzte a Malagát idegenben. A mérkőzést követő interjú során boldogan és magabiztosan nyilatkozott mind a sérüléséről, mind a csapat teljesítményéről is.

Hogy érzed magad, így a sérülés után?

„Azt kell hogy mondjam, fantasztikusan! Jobban nem is lehetnék.”

Aggódtál egyáltalán sérülésed miatt a meccs folyamán? Volt néhány kemény belépő, amit neked címeztek, nem?

„Igen, César Navas egyszer eltalált, ráadásul ugyanott, mint amikor Getafe ellen kaptam egy rúgást, de nem volt súlyos szerencsére, már nem is érzem. Ezek a ’szerelések’ benne vannak a játékban.”

És milyen érzés volt az oldalvonalon túlról figyelni a társakat, míg nem játszhattál?

„Sokkal rosszabb pályán kívül lenni. A legjobb, amit tehetsz, hogy keményen dolgozol a mielőbbi visszatérésért. Ami a csapatot illeti – nagyszerűen muzsikáltak.”

Azt mutatja a Malaga elleni diadal, hogy a kívülállókon talán nagyobb a nyomás, mint rajtatok, játékosokon, nemde?

„Mindig is azt mondtam, hogy a nyomás egy olyan dolog, amit csak a szurkolók éreznek – számunkra a foci egy játék, és azért vagyunk a pályán, hogy élvezzük. Néha nyersz, néha azonban veszítesz, de ezt el kell fogadnod. Utána viszont már csak előre szabad koncentrálni, hogy minél jobb teljesítményt nyújthass, és hogy a vereséget minél kevesebbszer kelljen ismét átélned.”

Mit gondolsz a madridi szóbeszédről, hogy a Barcát a játékvezetők segítik?

„Mi állunk a tabella elején, és mindenki látja, hogy mi játsszuk a legszebb futballt, nyerjük a legtöbb meccset, a szerezzük a legtöbb pontot. Talán normális, hogy rengeteget beszélnek az első helyen álló csapatról, de előttünk senki nincs, így nincs is mit mondanom ezzel kapcsolatban.”

Mi lehet a kulcs a Liga megnyeréséhez?

„Azt kell csak tennünk, amit a szezon során eddig is –nyerni a meccseket. Aztán meglátjuk mi lesz.”

A csapaton kívül azonban még te is versenyben vagy, méghozzá a Pichichi-díjért, vagyis a gólkirálynak járó kitüntetésért. Gondoltad volna, hogy az első éved a Barcánál ilyen jóra sikeredik?

„Tudtam, hogy a legjobbamat kell majd nyújtanom ennél a klubnál, valamint mindig is mondtam, hogy itt sokkal több gólhelyzetem lesz, jóval több, mint eddig. Keményen dolgoztam, néha volt egy kis szerencsém is, szóval elmondhatom, hogy boldog vagyok, miként is alakultak a dolgok ez idáig.”

Mi segített a beilleszkedésnél, mind a csapatnál, mind a várost illetően?

„Azt hiszem, hogy itt, a klubnál az összes ember a csapatért él - hogy minél jobb eredmények születhessenek, ami aztán még jobban összekovácsolja az egész csapatot.”

Oleguer és Gerard is betalált a Malaga ellen, ami azt mutatja, hogy a csapategység a legfőbb erényetek, és így a csapat nem egy-két embertől függ, nem?

„Szerintem szinte a csapat összes tagja szerzett már gólt a szezon során, Oleguer talán most talált be először, akárcsak Gerard, aki véleményem szerint sokkal többet ér, mint ahogy mondják, és nem ez volt az első remek meccse. Szerintem nem ismerik el eléggé. A gólja az egész szezon során elvégzett kemény munkájának eredménye – ő egy óriási küzdő, és mindig itt van, ha segíteni kell a csapatnak. A gólja is ezeket a remek tulajdonságait mutatta.”
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.26. 18:59:45

Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.04.26. 18:09:35

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2005.04.26. 19:16:12-kor.
Boogess
Jugador del Barça

2005.04.25. 15:56:44

Boldog születésnapot, Johan!

Cruyff ma 58 éves. A Dream Team megalkotója és edzője a számtalan siker és csillogás után is maradt Barcelonában, hiszen a hollandban még mindig katalán szív dobog.

Hendrik Johannes Cruyff 1947. ápr. 25-én született, így a mai napon ünnepli 58-adik születésnapját. A Barça idolja, ex-játékosa és –edzője alkotta meg annak idején a Dream Team-et, amely egymás után 4 bajnoki címet nyert a 90-es években. German Cornelio és Petronila gyermeke 10 éves korában kezdett el focizni a holland Ajax korosztályos csapatában. Miután végigjárta a szamárlétrát, 17 évesen felkerült a felnőtt kerethez. Az Ajax-szal hatszor nyert ’Eredivisie’-t, azaz bajnokságot (1967, 1968, 1969, 1971, 1972 y 1973), és hét ízben hódította el csapatával a holland kupát (1966, 1967, 1968, 1969, 1970, 1971 y 1972). 1971-ben a legrangosabb nemzetközi kupát is sikerült megnyerniük, miután a döntőben a görög Panathinaikos-t megverték a londoni Wembley stadionban, majd egy év múlva a AC Milan ellen megvédte a csapat e címét Rotterdamban.
Ugyanebben az évben az Interkontinentális Kupa is az Ajax-é lett az Independiente legyőzésével (Avellanneda, Benos Aires), majd rá egy évre a Juventus is fejet hajtott a hollandok előtt, Belgrádban.
1971-ben és 1973-ban Cruyff-ot választották Európa legjobb játékosának, 4-szer pedig Hollandiában is megkapta a legnagyobb elismerést (1967, 1968, 1969 y 1973). 1973-ban Johan az FC Barcelonába igazolt 150 millió pezetáért. Második barcelonai évében bajnokságot nyert a csapattal. 4 év játék után pedig visszavonult a játéktól. 1988-ban azonban ismét a Barçához kötötte magát, ezúttal edzőként, melyet az 1995-96-os szezon végéig irányított. Az ő vezetésével nyerte a gránátvörös-kék alakulat az egyetlen BL (BEK) – serleget, melyért a Sampdoria testén kellett túllépnie a Wembley-stadionban (a találkozó egyetlen gólját Ronald Koeman szerezte a hosszabbításban).
Johan két könyvet írt életéről: ’Mis jugadores y yo’ (A játékosaim és én – 1993), ill. ’Me gusta el fútbol’ (Szeretem a focit – 2002). Feleségével Danny Costerrel sokadik éve él boldog házasságban, ezalatt 3 gyermekük született: Chantal, Susila y Johan Jordi, aki szintén labdarúgó.
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2005.04.25. 15:47:16

Rijkaard figyelmezteti a játékosokat

Frank Rijkaard figyelmeztette a játékosakat, hogy addig ne ünnepeljék a bajnoki címet, amíg a Real Madrid matematikailag lehetséges, hogy utolérje őket.

A Barcelonának teljes 6 pont előnye van a Real Madriddal szemben, mivel egyenlő pontszám esetén is megnyerné a bajnokságot jobb gólkülönbsége miatt, és már csak 5 meccs van hátra.
Rijkaard így vélekedik a helyzetről: „Ez egy nagyon fontos lépés volt a bajnoki cím felé, de még semmi sem dőlt el. A játékosok egyénileg, és mint egy csapat, is tökéletesek voltak. Ez egy nehéz meccs volt, és ez a malagai diadal nagyon fontos számomra.”
A holland megőrizte nyugalmát, és nem akarja, hogy pihenjenek játékosai, amikor egy történelmi siker elérése szélén állnak.
„A következő meccseken is a győzelemre törekszünk. Most nem akarom, hogy a játékosok bolondosak legyenek. Még hátra van öt meccs és a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy mindig a soron következőre koncentrálunk, mert még sok minden megtörténhet. A fegyelmezettségünknek és rengeteg munkánknak köszönhetjük a sikerünket a bajnokságban, és nem akarom, hogy ez megváltozzon."
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2005.04.25. 15:25:41

Boogess
Jugador del Barça

2005.04.25. 15:20:41

Boogess
Jugador del Barça

2005.04.25. 13:48:48

Antonio Gala: „A Barça nyeri a bajnokságot”

A népszerű író sosem tagadta Madrid-szimpátiáját, azt azonban elismert, hogy az idei bajnokságot minden bizonnyal a Barcelona együttese nyeri.

Gala tegnap Barcelonában tartózkodott, ahol legújabb könyvét, a ’Reflejos de una vida’-t dedikálta. Nem csak az írás, de a futball nagy fanatikusa is, azon belül pedig a Real Madridhoz húz a szíve. Az El Mundo Deportivo készített vele interjút, ahol többek között azt is elmondta, hogy a bajnokságot szerinte a gránátvörös-kék csapat nyeri meg.
A ’La pasión turca’ és az ’El manuscrito carmesí’ szerzője így nyilatkozott: „Mindenki tudja rólam, hogy Madrid-drukker vagyok, azt azonban, ha keserű szájízzel is, de el kell ismernem: idén a Barça lesz a befutó.” Majd hozzátette: „A Real valószínűleg már nem hibázik a következő meccseken, hiszen akkor az utolsó esélyük is elszállna. Ez azonban nem fogja befolyásolni a Barcelonát, és ők is hozni fogják a további meccseiket.”
A katalán napilap ezután a kedvenc játékosáról érdeklődött: „Zidane a Real Madrid legzseniálisabb játékosa, még ha most nincs is olyan jó formában. Ő úgy mozog a pályán, mintha táncolna. A Barcelonából pedig Eto’o-t kedvelem. Elképesztően nagy baklövés volt a Madrid vezetőségétől, hogy hagyta elmenni. Ez egy szégyenletes kudarc.”
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.25. 11:28:08

Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.25. 11:00:44

Lezárt