Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, ez egy ilyen gólöröm. Szokott igy az Arsenalban is.orska írta:Jól játszott végre, ideje volt már...De miért nem örült a gólnak, úgy állt ott mintha mi kaptunk volna egy gólt...
Részemről azért, mert magasan Ő (papiron) a legjobb képességű játékos a tegnapi csapatban, plusz a legdrágább is, plusz az egyik legnagyobb sztár. Ezek figyelembevételével az elvárások is különbözőek pl. Guddy-tól. És ennek fényében volt az Ő játáka talán még lehangolóbb, mint pl a 18 éves Dos Santos-é (aki szintén harmatgyenge volt mellesleg, megint)Varga Tamás írta:Ne haragudjatok, de miért pont Titit találtátok meg most is. Tegnap este az egész csapat egy határ ... volt. A 14 gyenge teljesítmény közül, mennyivel volt gyengébb Henry teljesítménye. Én is kritikus vagyok Vele szemben, de ettől még reálisan kellene nézni a dolgokat. Az Arsenalban rá épült az egész csapat játéka, itt meg egy sztár az 5-6 közül. Több türelmet, és több szeretet felé. Lesz még jobb is! Biztos vagyok benne!
ennél nem lesz nehezebb. Mellesleg Henry ha jol tudom jövőre Angilában fog játszani családi okok miatt.Varatrix írta:Szerintem ha edző váltásra kerül sor akkor az egész csapat teljesítménye feljavul beleértve Henry ét is. De szerintem Titi a régi soha nem lessz már, mindesetre igy is a világ eggyik legjobbja és jövőre szerintem sokkal jobban fog termelni.
Teljesen egyetértek. Nagyon rossz Henry-t így látni, főleg azok után, hogy miket csinált az Arsenalban és mekkora reményeket fűztem / fűztünk hozzá az idény elején.orska írta:...kevés amit nyújt, semmit sem vállal be, nem is emlékszem mikor próbált a védőkön cselezve túljutni. Lehangoló egy ekkora játékost ilyen szürkének látni.
Szerintem Titi az egyik legjobb rugótechnikával megáldott játékosunk, úgyhogy szerintem le kellene osztani melyek azok a területek ahonnan Titi röccsint(inkább csavar,nyes).lacisac írta:teljesen egyetértek. azzal még nincs különösebb bajom hogyha Xavi rúgja mert ő jól szokta de Marqueztől még nem láttam szabadrúgásgólt pedig a szabadrúgások felét ő lövi.Olafinho írta:Azt szeretném meg tudni, kb. azóta ,h itt van Henry, h miért nem rúghatott eddig szabikat? kumma jól lötte az Arsenalban is ,itt mégsem engedték, csak a Mu ellen.
Az az érzésem mintha egy átlag fórumozó jobban ismerné az Arsenalból Titinho képességeit, mint földönfutó Frank.