Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem tdni,mert Iniesta hátrébb játszik Messinél!messi olyasmi féle játékos,mint Ronaldinho!Bodi írta:Kíváncsi vagyok,Messi hogy fog játszani 3 év múlva...
Szerintem még Iniestanál is sokkal jobban!
Ha jól tudom 2001-ben vagy 2002-ben vettük meg, azaz már legalább három évet eltöltött az utánpótlásnál (mindjárt négyet), és az a kikjötés, h legalább három .évet kell játszon az a gyerek az utánnpótlásválogatottban.Zsolti írta:Szerintem annak,bár a fene tudja.De sztem igen.Maxi írta:És még Iniestáról nem is beszéltünk!Zsolti írta:na ja.3mindsenképp,meg amíg meg nem sérült Gabri,akkor szinte mindíg váltogatták a kezdést Bellettivel.
No meg Messi!(ő saját nevelésnek számít ugye?)
Szerintem annak,bár a fene tudja.De sztem igen.Maxi írta:És még Iniestáról nem is beszéltünk!Zsolti írta:na ja.3mindsenképp,meg amíg meg nem sérült Gabri,akkor szinte mindíg váltogatták a kezdést Bellettivel.
No meg Messi!(ő saját nevelésnek számít ugye?)
És még Iniestáról nem is beszéltünk!Zsolti írta:na ja.3mindsenképp,meg amíg meg nem sérült Gabri,akkor szinte mindíg váltogatták a kezdést Bellettivel.
na ja.3mindsenképp,meg amíg meg nem sérült Gabri,akkor szinte mindíg váltogatták a kezdést Bellettivel.Maxi írta:Ja-ja!de én úgy tudom hogy csak kettőnek kell lenni a pályán másik kettőnek meg a padon!bár minegy mert 3 mindenképp kezdő!Zsolti írta:De4 simán kitudjuk úgy akár most is állítani akár a legjobb csapatot is,hogy legyen négy spanyol(katalán) nemzetiségű emberke.
Ja-ja!de én úgy tudom hogy csak kettőnek kell lenni a pályán másik kettőnek meg a padon!bár minegy mert 3 mindenképp kezdő!Zsolti írta:De4 simán kitudjuk úgy akár most is állítani akár a legjobb csapatot is,hogy legyen négy spanyol(katalán) nemzetiségű emberke.
Nem hiszemm, mert már van hét brazilunk...hölör írta:"Sajnos" ahogy én tudom 4 saját nemzeztiségű játékosnak kell a PÁLYÁN lennie egyszerre. Persze ez nálunk nem lehet gond (főleg egy esetleges Torres, Ezquerro vagy Luque igazolással), de jónéhány csapatnak nagy gáz lesz (Chelsea, Arsenal)Bodi írta:Ez a szabály minket szerencsére nem érint túlzottan,mert van egy négyesünk,aki szerintem nem fog elmenni mostanában....(Puyol,Iniesta,Xavi,Valdes)
Az tuti hogy nem kell mind a 4-nek kezdenie,szerintem elég ha a keretben vannak.
Lehet, hogy Laportáék már így indultak neki az átigazolási időszaknak?
Ne keseredj el! Eddig minden meccset leadtak a Sport1-en is csak két-három órás csúsztatással. Ha képes vagy éjfélig, vagy hajnal egyig fönnmaradni, simán megnézheted a meccset még aznap. Én olyankor föl se szoktam jönni a netre, h nehogy megtudjam az eredményt. Ezt javaslom neked is.Barcaforever írta:
Naon szomorú vagyok.Akkor már idén nem látom a Barcát.
"Sajnos" ahogy én tudom 4 saját nemzeztiségű játékosnak kell a PÁLYÁN lennie egyszerre. Persze ez nálunk nem lehet gond (főleg egy esetleges Torres, Ezquerro vagy Luque igazolással), de jónéhány csapatnak nagy gáz lesz (Chelsea, Arsenal)Bodi írta:Ez a szabály minket szerencsére nem érint túlzottan,mert van egy négyesünk,aki szerintem nem fog elmenni mostanában....(Puyol,Iniesta,Xavi,Valdes)
Az tuti hogy nem kell mind a 4-nek kezdenie,szerintem elég ha a keretben vannak.
Naon szomorú vagyok.Mr. Master írta:Saviola, cam down! Én is szeretném, h a Barcát nézzük, de azért van itt egy pici bibi. vasárna este soha nem adnak Barca-mecset főműsoridőben a Sport1-en, csak a kék kettesen. És a sorosolás van úgy, h ezentúl minden meccsünk vasárnap lesz.
Remélem is!Maxi írta: igen, így van 2006-tól 6 2008-tól pedig 8 saját nevelés(de azt nyilatkozták hogy az utóbbura kicsi az esély)!
igen, így van 2006-tól 6 2008-tól pedig 8 saját nevelés(de azt nyilatkozták hogy az utóbbura kicsi az esély)!Mr. Master írta:jA, AZ MÁR NYOLC. mEG HALLOTTAM VMI OLYAN HÜLYE SZABÁLYRÓL IS, HOGY 2008-TÓL MÁR AZT AKARJÁK, H NYOLC SAJÁT NEVELÉSŰ, VAGY NYOLC OLYAN, AKI LEGALÁBB HÁROM ÉVET TÖLTÖTT AZ UTÁNŐÓTLÁSNÁL IS BENNE LEGYEN A KERETBEN. a NÉGFGYEL MÉG SEMMI BAJOM, DE SZERINTEM EZ A NYOLCAS SZABÁLY MÁR ELÉG HÜLYESÉG lenne. Bocs a Caps Lockért.