Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért, talán más játszott az ő neve és mezszáma alatt? Olyan gyenge volt, hogy még Oleguer is jobb teljesítményt nyújtott élete leggyengébb pillanataiban is. Akkor inkább Oleguer maradjon, mint ez a szerencsétlen német felhúzza a kék-gránátvörös mezt.barca99 írta:Nem tagadom, hogy mérhetetlenül szimpatikussá vált a Zenit...Kellett már ez a nagy pofon a Bayernnek.
Remélem figyeltétek Lahmot. Ma eszméletlen gyenge volt. Bár végülis a Bayern kollektíve az volt, ezt a meccsét inkább nem veszem figyelembe.
Ha Te csúsznál le e miatt egy Uefa döntöről akkor nem kacsintgatnál ígyA játékos volt egy jó nagy hülye Wink Ilyen előnynél jobban figyelhetett volna,csakis az ő sara...
A játékos volt egy jó nagy hülyeBányász írta:Ez egyébként szerintem a lehető legbutább szabály.Frank Rijkaard írta:Pogrebnyak beszedett egy sárgát, sajnos nem játszik a döntőben
Mennyi de mennyi ember hagyta már ki így élete meccsét?A döntőre nulláznám a lapokat...
Ez egyébként szerintem a lehető legbutább szabály.Frank Rijkaard írta:Pogrebnyak beszedett egy sárgát, sajnos nem játszik a döntőben
mostmár megy az alázás4-0![]()
Lehet jobb lett volna a bajoroknak ha kizúgnak a Getafe ellen,mert ez nagy égés így
Tényleg jól tolják, nagyon erős az orosz csapat. Tetszetős játék.Drigo írta:Immár 2-0. Sokan lesajnálták a Zenitet még fordulókkal ezelőtt, én már akkor is mondtam, hogy Oroszországban pokoli nehéz nyerni bárkinek is!
CRonin kívűl nincs olyan nagy arc,mindenki korrekt nyilatkozatot tettZozzy 5 írta:Egyértelműen a cselszinek szúrkolok, remélem a MU koppan egy jó nagyot, kicsit nagy az arcuk. Viszont az esélyes sztem egyértelműen a MU...
Én itt a nappalinkbankhtomka írta:Hol nézitek?
sport1.khtomka írta:Hol nézitek?
ÁMEN. Csatlakozom.Drigo írta:Vezet a Zenit, csak maradjon is így. Vesszem a Bayern!!!
Ha jövőre is ő lesz a Cheslea vezetőedzője, akkor kiderül. Mert egy ideig meg lehet élni Mourinho alapjaiból, de aztán kell már ujitani is. Ha jövőre is ilyen jó lesz a cselzi, akkor azt mondom, tud vmit. Perzse Ten Cate-ról sem feledkezhetünk meg, ugy néz ki, ő másodedzőként is sokat hozzá tud tenni.Zozzy 5 írta: Szerintem nem sokat. Rijkaardnak sokkal több köze volt sztem a BL győztes csapathoz, mint ennek a Grant-nek a mostani Chelsea-hez.
Ha megnézzük lényegében ugyan azt is játszák, mint Mourinhoval. Kiváncsi vagyok tényleg, hogy mennyit tehet hozzá, mert meccsen kb. ugyan úgy ül mint Rijkaard...Benne van, hogy tévedek, de nem nézek ki belőle olyan nagy pszichológust...