Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
miihii írta: UEFA-ban szimpatikusabb a Rangers nekem...
Ez így van ... De egy ilyen jó képességű edző nem lesz sokáig segédedző Abrahimovich helyében én az élre tenném...Nem sokat segítette Avram Grant a Chelsea játékát ugyanazt a támadó szellemű focit játszák amit Murinho betanított.Nasty írta:Hát gyerekek, ezzel a Chelsea - Liverpoollal kapcsolatban annyi hozzáfűzésem lenne, hogyha jól megnézitek a Chelsea kispadot, akkor láthatjátok a háttérben Henk Ten Cate-tis, aki baromira jól ért középszerű edzők naggyá tételéhez...
Mennyire egyetértek! utálom a Rangerst, remélem nem nyerik a skót PL-t...HAJRÁ CELTIC! innentől hajrá Zenit!barca99 írta:Ez a szánalmas, nulla, retkes Rangers mit keres UEFA-kupa elődöntőben? Már otthon is a mai tizipárbalyra játszottak. Nemzetközi szinten olyan okádék meccseket játszanak, hogy el sem hiszi az ember, hogy ez is a labdarúgás nevű sportág. 20-3 kapuralövési arány. Jó lenne vhogy benyomorgatni egy Fio gólt, utána bekkelhetnek. A nemzetközi futball legnagyobb szégyene lenne, ha ők mennének innen tovább.
szerk.: Ilyen nincs. Hányinger. Itt tart a nemzetközi futball 2008-ban. Angolok, öljétek a futballt.
Pedig továbbmentekbarca99 írta:Ez a szánalmas, nulla, retkes Rangers mit keres UEFA-kupa elődöntőben? Már otthon is a mai tizipárbalyra játszottak. Nemzetközi szinten olyan okádék meccseket játszanak, hogy el sem hiszi az ember, hogy ez is a labdarúgás nevű sportág. 20-3 kapuralövési arány. Jó lenne vhogy benyomorgatni egy Fio gólt, utána bekkelhetnek. A nemzetközi futball legnagyobb szégyene lenne, ha ők mennének innen tovább.
Ezt én nem is vitattam és nem is vitatom.De úgy beszéltél Lahmról mint egy mezei védőröl...Így van. Viszont aki ma ezen a poszton játszik nálunk, sokkalta többet. Nem említhetőek egy lapon.
Én pedig elismertem,h ez az este az Ő hülyesége volt.Nem azt írtam,h magát a szabályt szeretem, csupán erről az esetről Wink
Így van. Viszont aki ma ezen a poszton játszik nálunk, sokkalta többet. Nem említhetőek egy lapon.Bányász írta:Ez a szerencsétlen német már letett valamit a labdarúgás asztalára...ez a szerencsétlen német
Ez a szerencsétlen német már letett valamit a labdarúgás asztalára...ez a szerencsétlen német