Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha besőt veszel akkor nézd meg hogy belemenjen az alaplapba (Fogalalat és van e helyed az alaplapon). És még nem árt mellé 1-1,5 giga ram. Ha fel akarsz venni vele akkor egy jó nagy vincsiPerrero írta:Ha TV Tunert akarok venni akkor mire kell figyelnem![]()
Köszi
Én a Chipland-ot ajánlom, kedvezményeket adnak, az így is nagyon kedvező áraikból, s nem akarnak átverni, ha kérdésed van, segítenek, s villámgyorsan szállítanak (s ez összeségében manapság ritka számba megy)socio66 írta:Hello! Tudna valaki ajánlani jó laptopokat,(vagy oldalakat ahol találok),olyan 90.000-120.000 Ft között?
Kattints a Nap képe alatti hirdetésre!socio66 írta:Hello! Tudna valaki ajánlani jó laptopokat,(vagy oldalakat ahol találok),olyan 90.000-120.000 Ft között?
Köszi Tim! Ott sajnos nincs, de sokat segítettél! Legalább az angol és az eredeti címe is végre megvan, sőt még trailert is találtam
Lehet hogy EZT keresed?fir3bird írta:Heló!
Kéne egy kis segítség! Nemtudom ki ismeri, volt régen egy japán rajzfilm az a címe hogy a Transformerek háborúja! Az lenne a kérdés véletlenül nemtudja valaki mi az eredeti címe? vagy hogy esetleg honnan tudnám leszedni?
Nem lehet hogy maga az xp hibás? Biosban nem állítottál el semmit?Perrero írta:jaja, de ha Linux van fenn és annak a helyére tenném az xp-t, akkoris hibaüzi.
Tehát ha jól értem,alapvetően az a gond hogy nem tudsz megszabadulni a vistától? Vagyis mikor telepítenéd az XP-t,akkor hibaüzenettel elszáll,de viszont a linuxok felmennek. Erről van szó? Ne hagyj kétségek közt..Perrero írta: Vica van
Mkv formátumban általában az animék vannak. VLC playerrel mindenféle formátumú videó/zene fájlt le tudsz játszani.Master19 írta:Én azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet lejátszani az "mkv" formátúmú zene videot????