Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor ne örülj annak,hogy jáccik a csapat,legalább jáccunk...én örülök,hogy tudunk mégcsabimo írta:Ma kell rugni ötöt az elözö 4 meccsen meg 1et sem? És akkor most örüljünk? de jo...
a játékstílus ugyanaz mint mancseszterben csak a helyzetek értékesítése másBoixos írta:nem lett volna rossz ezt a játékstílus pár fordulóval korábban erőltetni.
lehet, h nem itt tartanánk, mint most.![]()
Neked meg ajánlom a Szólások és közmondások c. könyvet. Ott pedig keresd majd azt, ami a bagoly és a veréb esetéről szól.Messi-#19 írta:neked meg nyelvtan karónorbert55 írta:De ha megnézed a félcsapatnyi játékos közül a nagyrésze tartalékok.
neked meg nyelvtan karónorbert55 írta:De ha megnézed a félcsapatnyi játékos közül a nagyrésze tartalékok.
danko94 írta:Sztem ma azt mutatták meg a srácok h nem kell a fél csapatot lecserélni hanem csak egy új edző kell mert ezek a játékosok tudnak így is játszani!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Nekünk sem állt senki sorfalat ha jól emlékszem. Csak a Sevilla a BL megnyeréséért.Gyuri003 írta:köszi oh az elég ciki lenne hogy a riválisnak kell sorfalat állni népmuvészeti cserépedény madrid
Ha megvan a bajnok egy bajnoksgában a következő meccsein az angoloknál meg olaszoknál sorfalat szoktak állni tiszteletük jeléül az aktuális ellenfelek. Gondolom a spanyolok is átveszik ezt a szokást (nem sokon múlott pl. hogy ma nem kellett a Milan játékosoknak az Inter ellen.)Gyuri003 írta:öh az mit jelent az h sorfalat álnni?? tudom h ciki de nemtudom