2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Esély ha kicsi is de van sztem, ha igazak a hírek. Az a baj, hogy sehonnan nem kapunk egy hiteles információt.Dona írta:Szerintetek van rá esély,hogy Dinho marad?
Nem sok....Dona írta:Szerintetek van rá esély,hogy Dinho marad?
Nem értettem félre, vágom, hogy mire érted. A C.Ronaldos hasonlatot csak azért mondtam, hogy angliában is meg lehet élni az olyanoknak, akik nem "tűrik" a kemény focit (mert hát C.R. valljuk be nem egy "azért is talpon maradok, ha hozzám érnek" típus).miihii írta:Ezt én úgy értettem,h itt eszpányában is ha csak megráncigálták,akkor már megállt és széttárta a kezét.Ott pedig ez lehet a legkevesebb,amit kapna.Béelben meg nem annyira engedik a kemény angol játékot,mint a bajnokságban.
Félre ne értsd,én nem írtam le őt!Sőt,hiszem,h fog ő még brillírozni,cs nem hiszem,h anglia jót tenne neki.(Aztán ne legyen igazam!)Ennyi...
Mi az hogy hogy fogja tolerálni? Mér C.Ronaldo hogy tolerálja? sehogy csak reklamál össze-vissza. Fizikálisan Roninak nem kell panaszkodnia mert erős játékos és egy jókis edzői stábbal még formába is hozható, elvégre még csak 28 éves. Na meg a "régi" bl meccseken se nagyon okoztak neki gondot a kökemény angol védők. Ha oda menne, én nem csodálkoznék rajta ha lenne egypár jó kis éve ott.miihii írta:Ha tényleg a city lesz a befutó,arra azért kíváncsi leszek,h Ronie h fogja tolerálni,amikor az ellenfél játékosai páros lábbal ugrálnak be neki,a spori meg mutatja,h tovább...Náluk ez természetes dolog,R10 meg nem az a fajta,aki bebobálja magát a csinekbe,pedig kelleni fog.Naon különbözik az angol mentalitás az övétől,nem hiszem h oda való.Mondjuk ugyanez igaz az olaszokra is,legépelik,mint a pinty (lásd pölö materazzi).Többet lesz sérült,mint aktív játékos...
Nem M.U. ,hanem Manchester City....Ilúvatar írta:milan tuti kihúzva... MU -ban R10? lol.... megnézném... sztem nem olyan vészes... csak hát szokatlan, hogy angol csapatban fogja tolni...
CHELSEAge3yra írta:Most olvastam a goal.com-on h galliani szerint nem fog sikerülni a milánba való csábítás..tehát maradt a manchester city..de nem nagy esélyt látok h oda igazoljon hiába kapnának 40 millát..MI LESZ VELED RONALDNHO? :S
barca0417 írta:én úgy tudom, Rivaldo Van Gaal miatt ment el. És nem azért mert a bulik fontosabbak lettek neki, meg mert elfelejtett focizni. Ronaldinhot (tudtommal) nem akarta elzavarni senki, ő magától "ment tönkre"Varatrix írta:Ironkus vagy szándékos? Kogy Ronaldinho ugyan azt a Pályafutást járja be lépésről lépésre mint Rivaldo. És ennek ellenére is van aki bántya véleményem szerint a világ eggyik legnagyobb focistályát.
ezek után már Ronaldinhot nem tartom annyira nagyra mint Rivaldot.
1.Szandi írta:Ha jól bogoztam ki kusza mondataidat, akkor most R10-et kéne sajnálni? Miért is? Szted kicsesztek vele. Ha így van, akkor miért? Ha egy ilyen játékos, egy zseni, úgy edz ahogyan kell, és olyan a hozzáállása, akkor miért csesztek ki vele? Azért ennyire hülyék nem lehetnek. Ugyanmár. Nem kell védeni, el kell engedni, nem cska fizikálisan, és sok sikert kívánni neki a milannál.vaLe5 írta: Gratulálok , roni nem sérült még sincs a keretben , ki.b.asztak vele erre mivel már ugyse fog visza kerüllni elmegy bulizni , erre mindeki kiakad hogy hogy llehet ekkora ..asz , igazatok van Ő a hibás![]()
Nézzétek már meg miket irtok légyszi.
Így vanTofi írta: Rijkaard-nál Ronaldinho nem fáradt el edzésen ezért kezdett bulizni járni és most tartunk ahol tartunk!