Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
bámulja a földet??MichaaBee írta:Sneijderrel meg mi van? bocs, de nem láttam a meccst végig, csak most nézem, h ott bámulja a földet.
Igy nem lesz az El Clasico-bol gála.miihii írta:Deco is sárgás,Iniesta,Milito meg Yaya sérült...![]()
![]()
de rossz vagy...ha van egy kis eszük...édesapám,sztem nekik mind1 hol nyernek,csak nyerjenek,sztem minden sportoló ezt akarja,csak neked van kissé fura gondolkodásod...remélem nem nyernek ma sem és az elclassicon se aztán majd izgulhatnak a villa miatt,és akkor beszélgetünk tovább apám:Daynas írta:deco és Eto'o szánt szándékkal gyűjtötte be az 5. sárgáját. emiatt tuti megbüntetném őket. ha a madrid ésszel csinálja nem nyer az osasuna ellen.(78 percben 0-0) meghagyja az ünneplést hazai közönség előtt. a barca legyőzésével ünnepelni a bajnokságot. ennél többet egy madridista sem kívánhat. illetve nekünk ez óriási SZÉGYEN, MEGALÁZÁS lenne.
ha van egy kis eszük nem nyernek ma.
Védekező középpályás.thimmm írta:ez most hülye kérdés lesz, de nem nagyon nézek barca meccseket, szóval bocsájtsátok meg nekem, de Yayanak mi a posztja??miihii írta:Deco is sárgás,Iniesta,Milito meg Yaya sérült...![]()
![]()
ez most hülye kérdés lesz, de nem nagyon nézek barca meccseket, szóval bocsájtsátok meg nekem, de Yayanak mi a posztja??miihii írta:Deco is sárgás,Iniesta,Milito meg Yaya sérült...![]()
![]()