2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Adam04 írta: Azért azt nem mondanám hogy megérdemelten...
1: Mi bajod van Henry-vel??olinho írta:én télleg nem akartam vitatkozni.
de te mondod Henry??
És most megint akarnak venni csatárt is (hova ennyi), vagy h lehet egy játékosnak így szé[auto_cenzúra] a karrierjét (Ronaldino).
amúgy nem vesz meg mindenkit a real akit irtál csak abból 1-2-t. és nem azért de pont te mondod? nézd már meg Barca: Valdes, Puyol, Messi.
Ennyi a csapat.
Én nem akartam vitatkozni cs kra idegesít h ha bajnok a madrid akkor is "milyen [auto_cenzúra] csapat". majd nézd meg a szerdai meccset és utána mond (már ha fenmaradhatsz addig, és nézd meg micsoda fal mellet vonulunk be)
Te miért nem mész fel a madri pistára? bajnoko lettetek beszélgess szépen a barátaiddal! ha mi lettünk volna bajnokok másnap biztos nem a madripistán irogatnék nektek....olinho írta:én télleg nem akartam vitatkozni.
de te mondod Henry??
És most megint akarnak venni csatárt is (hova ennyi), vagy h lehet egy játékosnak így szé[auto_cenzúra] a karrierjét (Ronaldino).
amúgy nem vesz meg mindenkit a real akit irtál csak abból 1-2-t. és nem azért de pont te mondod? nézd már meg Barca: Valdes, Puyol, Messi.
Ennyi a csapat.
Én nem akartam vitatkozni cs kra idegesít h ha bajnok a madrid akkor is "milyen [auto_cenzúra] csapat". majd nézd meg a szerdai meccset és utána mond (már ha fenmaradhatsz addig, és nézd meg micsoda fal mellet vonulunk be)
Azért azt nem mondanám hogy megérdemelten...Aprieto írta:Ezt tudjuk már egy ideje, mi ebben az új? Tenni kellett volna ellene. Viseljék. Megérdemelten bajnok a Madrid.socio66 írta:Ja,egyébként:
"Joan Laporta elsőként gratulált Ramón Calderónnak a bajnoki címhez, és megígérte, hogy a Barcelona sorfalat fog állni a szerdai összecsapás kezdőrúgása előtt."
Ezt tudjuk már egy ideje, mi ebben az új? Tenni kellett volna ellene. Viseljék. Megérdemelten bajnok a Madrid.socio66 írta:Ja,egyébként:
"Joan Laporta elsőként gratulált Ramón Calderónnak a bajnoki címhez, és megígérte, hogy a Barcelona sorfalat fog állni a szerdai összecsapás kezdőrúgása előtt."
senki sem akar veszekedni,de egy Barca fórumon nehéz megállni szó nélkül ilyen bunkó madridista hsz-eket...olinho írta:szevasztok.
most nem azért de amikor a Real 4 éven keresztül nem nyert semmit, ki beszélt a Liga teljesítményéről...senki
amúgy Eto'o és Deco-ban meg ennyi a tisztelet (tudjátok miről van szó).
Az h a Bernabeuban megtapsolták a Barszalonnát, az az jelenti h mi eltudjuk ismerni ki a jobb. Most ti jöttök.
nem kéne fikázni a bajnokot, mert ha 14 ponttal megelőzi a barcát az elég gáz. én nem feszekedni akarok csak mondtam. azé majd szerdán nézzétek a meccset.
HALA-MADRID
Egy Barça drukker már csak ilyen. Mindeből képes olyat kihozni, amiből még mi jövünk ki jobban. De így is kell hozzáállni!lucas88 írta:Nos ezek vagyunk MI,a madrid csak hőbörögne,hogy ők aztán nem,meghogy ez felháborító,ők nem tisztelegnek,mert a saját szemükben ők a bajnokok...kb.ez lenne.
Pontosan!Amúgy meg: - Joan Laporta elsőként gratulált Ramón Calderónnak a bajnoki címhez, és megígérte, hogy a Barcelona sorfalat fog állni a szerdai összecsapás kezdőrúgása előtt." Nos ezek vagyunk MI,a madrid csak hőbörögne,hogy ők aztán nem,meghogy ez felháborító,ők nem tisztelegnek,mert a saját szemükben ők a bajnokok...kb.ez lenne.Egyébként nem fejet hajtunk,hanem csak tiszteletben tartjuk,h a madrid nyerte ezt az idén elég gyengusz ligát!socio66 írta:madridista7 írta:nincs is annál felemelőbb érzés mint azt látni, hogy a legnagyobb rivális játékosai fejet hajtanak és sorfalat állnak a bajnokcsapatnak..már csak ezért lesz felejthetetlen élmény a szerdai El Classico
HALA MADRIDakkor élvezd!
komolyan nem értem hogy miért regizhet valaki madridista névvel....![]()
Lehet, hogy felétek vicces mások felmenőit szídni, de itt NEM.Drigomadridista7 írta:nincs is annál felemelőbb érzés mint azt látni, hogy a legnagyobb rivális játékosai fejet hajtanak és sorfalat állnak a bajnokcsapatnak..már csak ezért lesz felejthetetlen élmény a szerdai El Classico
HALA MADRID