Replay írta:El Mundon olvastam.
Ami Adebayor-t illeti, gyakorlatilag folyamatosan szólnak arról a hirek, hogy csatárt is akar venni a klub. Drogba, Benzema, Huntelaar, Villa és most Adebayor.
Drogba-t nem akarja a klub (főleg a kora miatt).
Na pont ezért mondom én azt, hogy vki leléphet mondjuk Eto'o és Henry közül.
Amit nagyon hiányolok, hogy arról szólnak a legkevésbé hirek, vajon kit akarnak R10 helyére.
Ezt majd szerintem Guardiola eldönti, mivel ha 4-4-2-es rendszerben fog játszani a csapat akkor viszont kell egy csatár a fent említett ötösből. Bal oldalra pedig a kiszemeltek között van David Silva, Diego Capel és Guardado. Silvát én szívesen látnám jövőre Ronnie helyén, HA támadót igazolunk akkor pedig Benzema vagy Huntelaar lenne az elsődleges célpontom. (Csak megemlítem, hogy Txikinél is Benzema a favorit).
Én is olvastam az El Mundo-t, nemtudom, hogy tegnap olvastad-e, de tegnap meg 5 védőt soroltak fel mint lehetséges alternatívát. (ma 5 támadót, holnap 5 középpályást, holnapután 5 kapust

) 1 középső védő igazolása borítékolható, a vezetőség most azon gondolkozik, hogy pótolják-e egy plussz igazolással Militot. (szerintem nem kell)
A középső védők névsora:
Coloccini (Depor),
Garay (Racing),
Juan (AS Roma),
Delpierre (Stuttgart),
Pique (Man.United).
Én az első kettőt preferálnám, pláne ha Marquez is elmegy akkor mindenképpen kéne Colo és Garay. Colo tud a jobb oldalon is játszani, valamint vkp-t is játszott már a Deporban, Garay pedig fiatal, tehetséges, előtte a jövő, fiatalítani kell a védelemben is. Én őket favorizálnám.
Amióta az AS "megpedzegette" azt a 40-es listát amit a Barcelona vezetősége állított össze állítólag, azóta naponta 5-6 név merül fel a Barcával kapcsolatban. Szerintem várjuk meg egyáltalán, hogy Guardiolának mik az elképzelései a kerettel kapcsolatban, mennyire akar "vérátömlesztést" adni ennek a keretnek, de erre majd kb. 2-3 hét múlva derül fény, addig pedig a találgatások mennek.
Izgalmas nyár elé nézünk, az már biztos...