Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Cardine
Barça B

2008.05.07. 23:49:23

Rivaldo11 írta:Ezek után mégis el kell gondolkodni, vajon ide elég lesz-e Pep?
Ezért kéne lehetőséget adni neki még most egy meccsen!
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.05.07. 23:48:04

Nyah, jöhet a szöveg: "MONNYON LE!"
Ez azért kicsit durva "meccs" volt... Kíváncsian várom, hogyan magyarázza ki magát ebből. (bár megoldja)
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.07. 23:47:57

Most aztán tényleg kell szidni,amikor már tuti elmegy :shock: :roll: Gondolom Valencia ellen arra kérte őket,hogy játszanak úgy mintha számítana,Madrid ellen meg,h szarjanak bele az egészbe. Biztos így van.

Sose fogok megérteni dolgokat.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.07. 23:47:04

1. Nagyon sajnálom bármennyire is elkergettem már hetekkel ezelőtt. Az arcán minden fájdalom és kudarc látható és bármennyire hibás, mégis sokat tett a csapatért. Nagyon csúnyán fog búcsúzni.

2. Egy ekkora gázban lévő csapatot csak egy tapasztalt és karakteres, komoly edző tehet rendbe. A vezetőségnek át kell gondolnia még egyszer Guardiolát, mert félő, sőt esélyes, hogy erre ő még nem nőtt fel.

3. Kapkodás helyett koncepció kell és bölcs, megfontolt takarítás. Mourinho, vagy hozzá hasonló edző kell, erre a mai meccs az igazolás.

U.I: Rivaldo kolléga! Szokás szerint teljesen egy hangon vagyunk, máskor nem terheljük a szervert 11 másodperc alatt kétszer ugyanazzal a gondolattal :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.05.07. 23:48:03-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.05.07. 23:46:53

Ezek után mégis el kell gondolkodni, vajon ide elég lesz-e Pep?
Rivaldo-A Legnagyobb.
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.05.07. 23:44:01

Na, te rohadék, most már tényleg itt az idő, hogy megmutasd, van benned valamennyi méltóság, és felállj magadtól a kispadról! Egyáltalán nem fogsz hiányozni!

A másik meg az, hogy érthetetlen, miért nem egy elismert edzőt hoznak, Guardiola nagyon könnyen megéghet... Az a vigyorgó bohóc laporta ismét nagyot alkotott :evil:
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.07. 20:25:49

Fasság.

Még ki sincs nevezve, honnan tudnák, hogy kiket küldene el?
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.07. 18:56:24

A goal.com-on ezt írták:

On the other side of things, Guardiola has identified eleven players that he would like to see depart, namely: Gudjohnsen, Ronaldinho, Pinto, Henry, Edmílson, Giovani, Ezquerro, Thuram, Oleguer, Touré and Jorquera.

Íme a lista, hogy kiknek kell távoznia Guardiola szerint. Henry kivételével a többivel egyetértek, de Touré eladása a legrosszabb bemutatkozás lenne, amit a spanyol megléphet. Az egyik legjobb volt a szezonban. Fatális tévedés lenne....

Persze már ha izgaz a hír...

Yaya Touré - a szikla.

messinho19
Jugador del Barça

2008.05.07. 18:00:37

Guardiola egy buta....
most olvastam hogy neki ki kell és ki nem kell...
Touré nem... Deco igen... MIEZ A HÜLYESÉG...
Mourinho kellett volna nem egy ilyen ifiedző :D
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.07. 17:36:23

Replay írta:
Varga Tamás írta:Meg még egy észrevétel. Az utánpótlás csapattól hozott tréner már egyszer befuccsolt nálunk. Mindannyian emlékezhetünk Lorenc Serra Ferrer eredményesnek nem mondható szezonjára. ALig bukdácsoltunk el a 4. helyig 2001/02-es szezonban.
Meg az egykori Barca-játékosokból - Cruyff meg Samitier kivételével - nem nagyon váltak sikeres edzők.
De, bízom benne, hogy kellemesen csalódok, hogy büszke elszek mrá és az eredményeire edzőként, és első helyre vezet minket a ligában.
barca99: a bizalmat megadom neki, tiszta lappal és teljes támogatásommal fog kezdeni. De - most - mást szívesebben látnék a Barca kispadján. Viszont hivatalos kinevezése pillanatától teljes mellszélességeel mögé fogok állni, és az eredményei alapján fogom megítélni.
Serra Ferrer úgy tudom, az első csapat átvétele előtt a technikai team-ben dolgozott.
Azért ott igen más volt a szituáció, kezdve azzal, hogy már azzal tönkrevágta a csapat esélyeit, hogy az elejétől fogva közölte, spanyol illetve katalán játékosok élvezik az előnyt nála az akkor még igen szép számú hollandokkal szemben, függetlenül attól, hogy előbbiek finoman szólva folyamatosan rossz formát mutattak, mint De La Pena, Gerard Lopez, Alfonso, Dani Garcia stb.
Sőt, decemberben hivatalosan is átadólistára tettek 6 holland játékost az ő kérésére.

Irtad, hogy nem sok Barca játékosból lett nagy edző, én erre azt mondom (amit tegnap is irtam), hogy tessék megnézni milyen edzők lettek a 90-es évek technikás és intelligens középpályásaiból, mint Ancelotti és Rijkaard (és milyen eredményeket értek el).
Serra Ferrer a Barca utánpótlás-csapataiért felelős szakember volt a klubnál.
A hollandok eladásának pedig én kifejezetten örültem. Undormánnyal néztem, mikor a kezdő tizenegyből 6-7 holland volt, meg 1 ült még a kispadon.
Kép
albicelesteX
A Vadász

2008.05.07. 17:33:37

Elég nevetséges!Szerintem nem sok valóság alapja lehet!!Abba se vagyok biztos hogy most így az "első" idényébe majd engedik neki hogy beleszóljon kit vegyenek meg vagy kit adjanak el!De szerintem ez nem igaz!Ilyen döntést nem fog hozni!nem hülye gyerek ő!
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.07. 17:31:26

senzu írta:a Sport mennyire hihető hírforrás?

Guardiola's thoughts are currently occupied by insuring that the B team clinch promotion to the Segunda Division B, but Catalan daily 'Sport' suggests that he is already clear as to which players he will and will not count on when he does take over the first team.

Valdés, Milito, Márquez, Puyol, Xavi, Iniesta, Zambrotta, Sylvinho, Messi, Abidal, Bojan, Eto’o and Deco are the players that the report indicates Guardiola will keep hold of, although he will want to have an in-depth talk with Eto'o and Deco to determine their commitment to the cause.

In addition to those current squad members, Guardiola will also promote youngsters Víctor Sánchez, Abraham, Jeffren and Pedrito to the senior squad, with Thiago and Gai likely to have to wait another year before joining them in the first team.

On the other side of things, Guardiola has identified eleven players that he would like to see depart, namely: Gudjohnsen, Ronaldinho, Pinto, Henry, Edmílson, Giovani, Ezquerro, Thuram, Oleguer, Touré and Jorquera.

ha ez igaz, nem sok jót jósolok a jövőre nézve, Henryt és Tourét el akarja küldeni, Decot meg megtartani? #-o
Igen, ettől féltem...Mondjuk nem kell ezt készpénznek venni, de simán el tudom képzelni.
Mindenesetre ha elküldi Henry-t és főleg Tourét akkor én nem kérek belőle, nem kap semmilyen bizalmat. Ha 'B' csapatosdit akar játszani akkor maradjon a harmadosztályban!
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.05.07. 17:27:05

senzu írta:...
Ha ez tényleg igaz lenne(persze nem az...),Guardiola-nak hamar olyan lenne az arca,mint a Velence-i naplemente.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
senzu
Entrenador del Barça

2008.05.07. 16:52:05

a Sport mennyire hihető hírforrás?

Guardiola's thoughts are currently occupied by insuring that the B team clinch promotion to the Segunda Division B, but Catalan daily 'Sport' suggests that he is already clear as to which players he will and will not count on when he does take over the first team.

Valdés, Milito, Márquez, Puyol, Xavi, Iniesta, Zambrotta, Sylvinho, Messi, Abidal, Bojan, Eto’o and Deco are the players that the report indicates Guardiola will keep hold of, although he will want to have an in-depth talk with Eto'o and Deco to determine their commitment to the cause.

In addition to those current squad members, Guardiola will also promote youngsters Víctor Sánchez, Abraham, Jeffren and Pedrito to the senior squad, with Thiago and Gai likely to have to wait another year before joining them in the first team.

ha ez igaz, nem sok jót jósolok a jövőre nézve, Henryt és Tourét el akarja küldeni, Decot meg megtartani? #-o
Replay
Director del Fútbol

2008.05.07. 14:40:08

Mellesleg kevés szó esik Franky jövőjéről.
A különböző hiradások szerint van rá esély, hogy a Chelsea-hez kerüljön, állitólag nagy rajongója Abramovics.
De az sem kizárt, pihen 1-2 évet.

Véleményem szerint ha rosszul sül el a Clásico számunkra, utána bejelentik majd a leváltását, ha netán nyernénk, akkor majd a Liga végeztével.
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.07. 09:31:47

Replay írta:Annyit én is hozzátennék, hogy elég sajnálatosnak tartom, hogy a sok "szakértő" mennyire leszólja a vezetőség és az elnök döntéseit, elfeledve, hogy ő(k) azok, aki kiemelték a lehetetlen helyzetből a klubot, helyre hozták a súlyos anyagi helyzetet, újból nagy klubot csináltak, amely EGYEDÜLIKÉNT nem játsza az olaszok/angolok és már a Madrid-féle eredménycentrikus antifutballt.

Ezek után ne higgye senki, hogy csak úgy választották ki Guardiola-t, biztos, hogy figyelték a munkáját, módszereit.
Egy ilyen fontos, a jövőt meghatározó döntésre nem csak úgy pikk-pakk kerül sor, véleményem szerint már január óta folyik a brainstorming, hogy ki lehetne az ideális megoldás.
én egyetértek veled, Guardiola szerintem jó lehet erre a poszta, de a játékosokon is sok fog múlni.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2008.05.07. 09:25:43

Annyit én is hozzátennék, hogy elég sajnálatosnak tartom, hogy a sok "szakértő" mennyire leszólja a vezetőség és az elnök döntéseit, elfeledve, hogy ő(k) azok, aki kiemelték a lehetetlen helyzetből a klubot, helyre hozták a súlyos anyagi helyzetet, újból nagy klubot csináltak, amely EGYEDÜLIKÉNT nem játssza az olaszok/angolok és már a Madrid-féle eredménycentrikus antifutballt.

Ezek után ne higgye senki, hogy csak úgy választották ki Guardiola-t, biztos, hogy figyelték a munkáját, módszereit.
Egy ilyen fontos, a jövőt meghatározó döntésre nem csak úgy pikk-pakk kerül sor, véleményem szerint már január óta folyik a brainstorming, hogy ki lehetne az ideális megoldás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.05.07. 09:36:26-kor.
Replay
Director del Fútbol

2008.05.07. 09:17:51

Varga Tamás írta:Meg még egy észrevétel. Az utánpótlás csapattól hozott tréner már egyszer befuccsolt nálunk. Mindannyian emlékezhetünk Lorenc Serra Ferrer eredményesnek nem mondható szezonjára. ALig bukdácsoltunk el a 4. helyig 2001/02-es szezonban.
Meg az egykori Barca-játékosokból - Cruyff meg Samitier kivételével - nem nagyon váltak sikeres edzők.
De, bízom benne, hogy kellemesen csalódok, hogy büszke elszek mrá és az eredményeire edzőként, és első helyre vezet minket a ligában.
barca99: a bizalmat megadom neki, tiszta lappal és teljes támogatásommal fog kezdeni. De - most - mást szívesebben látnék a Barca kispadján. Viszont hivatalos kinevezése pillanatától teljes mellszélességeel mögé fogok állni, és az eredményei alapján fogom megítélni.
Serra Ferrer úgy tudom, az első csapat átvétele előtt a technikai team-ben dolgozott.
Azért ott igen más volt a szituáció, kezdve azzal, hogy már azzal tönkrevágta a csapat esélyeit, hogy az elejétől fogva közölte, spanyol illetve katalán játékosok élvezik az előnyt nála az akkor még igen szép számú hollandokkal szemben, függetlenül attól, hogy előbbiek finoman szólva folyamatosan rossz formát mutattak, mint De La Pena, Gerard Lopez, Alfonso, Dani Garcia stb.
Sőt, decemberben hivatalosan is átadólistára tettek 6 holland játékost az ő kérésére.

Irtad, hogy nem sok Barca játékosból lett nagy edző, én erre azt mondom (amit tegnap is irtam), hogy tessék megnézni milyen edzők lettek a 90-es évek technikás és intelligens középpályásaiból, mint Ancelotti és Rijkaard (és milyen eredményeket értek el).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.05.07. 09:42:58-kor.
socio66

2008.05.07. 09:04:24

Frantic írta:szerintem egy kicsit erős egy teljesen kezdő edzőre bízni a csapatot.
ne legyen igazam, de szerintem félévkor már jön is az utód.
(véletlen rossz topicba került eme írás az imént, sorry.)
Ezt nem tartom valószínűnek,mert:
1.:Laporta nem szeret idényközben edzőt váltani(lásd idei év)
2.:Nem igazán tudom ki lenne az utód...A komolyabb edzők,akik most szabadok még,a jövő idényre valószinűleg már foglalkoztatva lesznek..

egyébként fölösleges erről beszélni most még,bízni kell benne,és a munkája sikerességében!
Capon
Llegenda del Barça

2008.05.06. 23:35:53

Azért az hajmeresztő tényleg, hogy egy BL elödöbtőre és Copa del Rey 3osztályú csapat ellen vagy akár milyen meccsen mindig ugyan úgy áll fel a Barca. Azért erre nem könnyű szavakat találni. Egy edző nem lehet ilyen csőlátású. Pep nálam is tiszta lappal indul, megérdemel ő is minden tiszteletet.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.06. 20:50:54

Talán abban mégis jobb lesz, hogy nem csak 4-3-3ban fogjuk nyomni. Klasszikus 4-4-2-ben jó lenne. Vagyis, én kipróbálnám.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Frantic
Barça C

2008.05.06. 20:33:48

szerintem egy kicsit erős egy teljesen kezdő edzőre bízni a csapatot.
ne legyen igazam, de szerintem félévkor már jön is az utód.
(véletlen rossz topicba került eme írás az imént, sorry.)
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.06. 20:20:16

Varga Tamás írta: ...
Varga kolléga!

Megint iszom a szavaidat. Teljesen egyetértek a Guardiolával kapcsolatos véleményeddel A-Z-ig. Rijkaard ideje lejárt, nem vitás, de lehetett volna ennél okosabban és józanabbul is csinálni. Ne legyen igazam. De drukkolok neki!

Yaya Touré - a szikla.

robertfcb
Capitá del Barça

2008.05.06. 20:17:24

Szerintem Pep még túl tapasztalatlan edző ahoz, hogy egy ilyen év után leüljön egy ilyen szintű csapat padjára. Abban maximálisan egyetértek, hogy Rijkaard-nak nincs maradása, de egy Mourinho szintű edző kellett volna, de mostmár mindegy. Azért remélem a legjobbakat, de ha a bajnokság elején nem fognak jönni az eredmények, véleményen szerint ő és Laporta is repülni fog.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
ZS10
Jugador d'estrella

2008.05.06. 20:16:30

Franknek lejárt az ideje a Barcánál. Guardiola katalán, ismeri a klubot és kötödik hozzá! Szerintem a legjobb megoldás lesz!
Lezárt