Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
kíváncsi lennék, h fordított helyzetben, vagy a szezon közepén is ilyen lenne a fogadás...sergi1989 írta:senkit nem akarok megbántani:
de van fő oldalon egy videó a madridba érkezésről...
és valahogy nincs a csapat ellen tüntetés..sőt az szép busz is megussza kövek nélkül..számomra ez érdekes hogy Barcelonába miért kell mindig összetörni a buszt..még egyszer senkit nem megbántani akarok csak mondom !
hogy ennyi idő után sztm ők is abbahagyhatnák eme szokásukat !
Keelhaul!Keelhaul írta:Gondolom az nem b*ta a csőrödet, amikor Gutit tisztán felrúgták a tizenhatoson belül, sárgát kapott és eltiltották, majd az LFP nem törölte a sárgát a fellebbezés után.csababarca írta:Mindegy...én akkor sem értek egyet az ilyenekkel...
meg nem ez a mostani eltörlés b****a a csőrömet...hanem azt hogy ezt egy évben 5-6szor megjátssza a madrid sikeresen...elég érdekes...ha pl mi akarunk visszavonni egy sárgát,akkor le kell menni 8 szintet hogy megtárgyalják az ügyet...
nem egyenlő az elbírálás és kész...ez így van...kár ezen vitatkozni...
amúgy is mindegy játszik e vagy nem,max összehoz nekünk egy tizit...az meg csak jó....
Azért jönnek be a fellebbezések, mert folyamatosan megszórnak minket lapokkal, semmivel sem vagyunk durvább csapat mint bármelyik másik spanyol (sőt), valahogy mégis gyűlnek a lapok, jogosan és jogtalanul is.
Egyébként miért lenézendő, ha egy csapat él a jogaival?
A mostani esetről annyit, hogy Medina Cantalejót ismerjük, a legrosszabb spanyol bírók között van, gondolom emlékeztek még arra a vicces RC kiállításra, ami egy kamutizit követett a 26. percben egy El Clásicón.
Hááát, nem is tudom, egy 4-5 gólos kikapás bajnokként nem lenne túl jó érzés, ha csak 1-0 az még belefér, mert az gyakorlatilag annyi hogy hol legyen a 3 pont, és nem feltétlenül alázás...khtomka írta:Viszont ha jobb lesz a Barca, akkor legyen 4-5, mint 0-1
Ezért választotta a MU azt a taktikát a két BL meccsen.szajko írta:engem ez nagyon megfogott a cikkből a REAL drukker mondta ezt:
ők az egyetlen csapat Európában, akik igazi támadó focit játszanak.
Viszont a két El Classico a legnagyobb ünnep mindkét szurkolótábornak, kihagyhatatlan mindkét tábor számára, mégha nincs is tétje. A gyerekek alszanak, a párom kikészíti a söröket, ha nyerünk azért iszok, ha kikapunk akkor azért (+ a bajnokságra)Titinho írta:Ennyi a lényeg...én sem szeretem a Madridot (ahogy ők sem szeretik a rivális csapatot, sőt szerintem egyik csapat szurkolói sem), de nem ócsárolom világba őket, mert ellenfélként viszont tisztelem.khtomka írta:Ők nem gyalázzák egymás csapatát, szurkolóit, a legerősebb kifejezés a "nem szeretem"
OK, Mint tavaly 3-3 Jó kis meccs volt!ZS10 írta:Messi, rúgj a realnak megint hármat!