Üzenetek mindenkinek - archív
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A honlap minden Gergely nevű felhasználójának boldog névnapot kívánok! 

Boldog névnapot,aki ma tartják!
Dani,majd helyetted is kostolgatok..
Egyébként most hogy itt a tavasz,egyik fesztivál éri a másikat a következő a badacsonyi borok fesztiválja, na hol? Budapesten
... máj.30.-án. Ott majdnem"hazai pályán" mozoghatsz!
Dani,majd helyetted is kostolgatok..

-
- Eurobarca Staff
Én is sok Boldog Névnapot kívánok minden érintettnek.
Csongor mégegyszer kössz a vendéglátást. Zsunak üzenem, hogy jól aludtam, csak miután elment nem kellett volna bepróbálkoznod nálam, tudhatnád, hogy az én szívem Savikáé
Tim! Sajna a fesztivál most kimaradt, bár tegnap este csaptunk egy rögtönzött kóstolót haverokkal...
Csongor mégegyszer kössz a vendéglátást. Zsunak üzenem, hogy jól aludtam, csak miután elment nem kellett volna bepróbálkoznod nálam, tudhatnád, hogy az én szívem Savikáé

Tim! Sajna a fesztivál most kimaradt, bár tegnap este csaptunk egy rögtönzött kóstolót haverokkal...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Köszi Titibarátom , lehet hogy rém vagyok a fórumon de nélkülem már nem lenne oylan itt az élet!
(vicceltem) amugy meg köszi hogy felköszöntöttél és a többi Gergőnek is Boldog névnapot kivánok! Titinho (L) Este meccs!

Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
- Titinho
- Director del Fútbol
Szeretnék Boldog Névnapot kívánni az egyik spanomnak (a "fórum rémjének"
) Gomezinhonak

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Egy kis segítség hogy minnél előbb elfelejtsük a tegnapi meccset,meg a szezont..A mai naptól pálinkafesztivál a Városháza parkban(a Deák térnél),gyertek kóstoljátok meg a törkölypálinkákat,a gyümölcspálinkákat,az ágyaspálinkákat,a párlatokat stb,stb..azért csak csínján mert vannak akik nem csak a hivatalos 40 fokos pálinkákat kínálják 

asszem megértem decot meg eto'ot h nem, áltak sorfalat ennek a []Đ[]#&[äđ|ÄĐ>ĐđÄ]đ[{äđ-nak

-
- Eurobarca Staff
Csongor, ez felejthetetlen volt!
Srcáok bárki, aki tud programozni Visual Basicben, légyszi keressen már meg, köszönöm!
Srcáok bárki, aki tud programozni Visual Basicben, légyszi keressen már meg, köszönöm!
-
- Eurobarca Staff
Ohh isten vagy Zoli, de még nem idnulok egyből m túl hamar ott lennékVito írta:gyere Dani!Drigo írta:Nanana ki fogad be Clássicó idejére? Nehogy mán neten kelljen néznek.

- robertfcb
- Capitá del Barça
jah hallottam a híradóban... hihetetlen, hogy vannak ilyenek az országban. Egyszerűen felháborító!Victor_Valdes írta:Azta!![]()
Az iskolánkban megzsaroltak egy gyereket 460 000 ezer forintot hordott el otthonrólEzentúl az egyik osztályfőnököt megfenyegették
Ráadásul a telefon, MP3, MP4, stb lopása mindennapos....![]()
2 hete még az is kiderült, hogy az egyik gyerek a nagyszüleitől lopott el 120 000 ezret....gyalázat, hogy mi folyik az iskolákban (ált. isk.).
www.szon.hu-n megtaláljátok a kírt.

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azta!
Az iskolánkban megzsaroltak egy gyereket 460 000 ezer forintot hordott el otthonról
Ezentúl az egyik osztályfőnököt megfenyegették
Ráadásul a telefon, MP3, MP4, stb lopása mindennapos....
2 hete még az is kiderült, hogy az egyik gyerek a nagyszüleitől lopott el 120 000 ezret....gyalázat, hogy mi folyik az iskolákban (ált. isk.).

Az iskolánkban megzsaroltak egy gyereket 460 000 ezer forintot hordott el otthonról

Ráadásul a telefon, MP3, MP4, stb lopása mindennapos....

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Eurobarca Staff
Nanana ki fogad be Clássicó idejére? Nehogy mán neten kelljen néznek.
Tamás ide írom: a messziről jött rám vonatkozik, mivel alig ismernek így olyannak állítom be magam, amilyennek csak akarom, kis túlzással
Tamás ide írom: a messziről jött rám vonatkozik, mivel alig ismernek így olyannak állítom be magam, amilyennek csak akarom, kis túlzással