2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mondjuk Pisontot, vagy Nagy Tamást!Bodi írta:Szerintem lesz még egy nagyobb igazolás is,mert Riquelméért szerintem játékost kérünk majd,nem pénzt.Zsolti írta:Hozzuk el Van Bommelt,meg Ezquerrot,meg Militot,adjuk el Riquelmét,Saviolát,oszt csá.kézs van a jövő évi bajnok csapat.
A csapat valaki nagy zsugást szeretne szerezni Riquelme segítségével!Hajrá!!!!
Szerintem lesz még egy nagyobb igazolás is,mert Riquelméért szerintem játékost kérünk majd,nem pénzt.Zsolti írta:Hozzuk el Van Bommelt,meg Ezquerrot,meg Militot,adjuk el Riquelmét,Saviolát,oszt csá.kézs van a jövő évi bajnok csapat.
És?Lujo írta:Az Henry kb. 60 M euro lenne!!!Mr. Master írta:1szerre mind tényleg shock, de egy Henryt talán még elbírnánk, ha lenne kedve idejönni.LG írta:Olyanokat írtokHenry, Joaquin, Torres
1ként se kevés, de 1xreMaradjuk a realitásnál(van Bommel)
Az Henry kb. 60 M euro lenne!!!Mr. Master írta:1szerre mind tényleg shock, de egy Henryt talán még elbírnánk, ha lenne kedve idejönni.LG írta:Olyanokat írtokHenry, Joaquin, Torres
1szerre mind tényleg shock, de egy Henryt talán még elbírnánk, ha lenne kedve idejönni.LG írta:Olyanokat írtokHenry, Joaquin, Torres
rotáció...Maxi írta:És Mottával és Edmilsonnal mit csinálsz?padoznak?Nóbi írta:hát szerintem van bommel simán beférne a kezdőbe, mondjuk marquez helyére, ő hátramenne puyol mellé, a hollandus meg szűrne a középpályán meg rugdosná a távoli bombagólokat![]()
![]()
![]()
én mondom a csapat közepe bombaerős, már csak a szárnyakat kell befoltozni és megin bajnokok leszünk!!!
De idén egyiküket sem fogjuk leigazolni.antiimperialista írta:Ha leigazolnánk Joaquint, Torrest vagy a sokak által követelt Henryt, az övék sem lenne kevesebb.
Csak a fizuja gondolom sokszorosa Maxiénak.antiimperialista írta:Miért, Saviola talán nem az??? Sőt ő már le is tett valamit az asztalra...Enrique írta:Maxi nagy érték, nem szabad eladni.antiimperialista írta: Én is inkább Maxiból csinálnék üzletet. Saviola kell!
Én az Eto'o-Ronaldinho-Saviola támadótriót nézném meg szívesen. Hát még ha Riquelme is mögöttük lenne... Jó, tudom, az úgyse lesz, csak legalább az egyik maradjon kettejük közül!Lujo írta: Lehet, hogy nagy érték, de én idén eddig nem láttam tőle olyan fantasztikus dolgokat. Viszont én nem is azt mondtam, hogy eladni, hanem kölcsönadni. Viszont az Eto'o, Larsson, Saviola csatártrióra kíváncsi lennék. Ki tudja, hátha alkotnának valami fantasztikusat.
Lehet, hogy nagy érték, de én idén eddig nem láttam tőle olyan fantasztikus dolgokat. Viszont én nem is azt mondtam, hogy eladni, hanem kölcsönadni. Viszont az Eto'o, Larsson, Saviola csatártrióra kíváncsi lennék. Ki tudja, hátha alkotnának valami fantasztikusat.Enrique írta:Maxi nagy érték, nem szabad eladni.antiimperialista írta:Én is inkább Maxiból csinálnék üzletet. Saviola kell!Lujo írta:Vagy mi lenne, ha Saviolát nem is adnánk el, hanem Maxit adnánk kölcsön valahova 1 évre?!
Miért, Saviola talán nem az??? Sőt ő már le is tett valamit az asztalra...Enrique írta:Maxi nagy érték, nem szabad eladni.antiimperialista írta:Én is inkább Maxiból csinálnék üzletet. Saviola kell!Lujo írta:Vagy mi lenne, ha Saviolát nem is adnánk el, hanem Maxit adnánk kölcsön valahova 1 évre?!
Maxi nagy érték, nem szabad eladni.antiimperialista írta:Én is inkább Maxiból csinálnék üzletet. Saviola kell!Lujo írta:Vagy mi lenne, ha Saviolát nem is adnánk el, hanem Maxit adnánk kölcsön valahova 1 évre?!
Én is inkább Maxiból csinálnék üzletet. Saviola kell!Lujo írta:Vagy mi lenne, ha Saviolát nem is adnánk el, hanem Maxit adnánk kölcsön valahova 1 évre?!
Ha Gerard marad, Iniesta és Messi még kevesebbett játszaának majd...Lujo írta:Én is ragaszkodnék Gerardhoz. Van Bommel érkeztével a középpálya így már egész komplett lesz, megvan a 4 középpályás (Xavi, Deco, Gerard, Van Bommel).
Hát az nagyon [auto_cenzúra] üzlet lenne. Ennyire még a Barca vezetősége sem lehet hülye. Joaquin nagyon jó, de ez azért túlzás.Maxi írta: Ez sokaknak nem fog tettszeni, de Saviolat adnák Riquelmével és még akkor fizetni se nagyon kéne érte!
Ez sokaknak nem fog tettszeni, de Saviolat adnák Riquelmével és még akkor fizetni se nagyon kéne érte!Maxi írta:Zsolti írta:Riquelme,Grerard,meg vagy 8milka.sztem az korrekt is lenne.csak Gerardnak nyáron jár le pont a szerződése,úgyhogy ez nem biztos,hogy jó lenne így.
Kérdés,hogy hogyan bírná a Betis ennek a két játékosnak a fizetését,mert nem 2forintot keresnek ám.Maxi írta:Ez sokaknak nem fog tettszeni, de Saviolat adnák Riquelmével és még akkor fizetni se nagyon kéne érte!Zsolti írta:Riquelme,Grerard,meg vagy 8milka.sztem az korrekt is lenne.csak Gerardnak nyáron jár le pont a szerződése,úgyhogy ez nem biztos,hogy jó lenne így.
Ez sokaknak nem fog tettszeni, de Saviolat adnák Riquelmével és még akkor fizetni se nagyon kéne érte!Zsolti írta:Riquelme,Grerard,meg vagy 8milka.sztem az korrekt is lenne.csak Gerardnak nyáron jár le pont a szerződése,úgyhogy ez nem biztos,hogy jó lenne így.