Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 13:36:22

André T. írta:Egyébként meghadj kérdezem
már meg a többieket hogy szerintettek is jobb Zambrotta mint Lahm???
:lol: :lol: :lol:
Hát Zambit azért nem kell teljesen leírni, nem [auto_cenzúra] játékos ő, csak nem jött ki neki a lépés nálunk. Ettől függetlenül Lahmal közel azonos szinten van xerintem.
Léfe
Entrenador del Barça

2008.05.08. 13:35:23

Kiszállok ! Hát nem lehet látni, hogy nem feljavitani kell ezeket, hanem lecserélni. A perememberek elküldése semmit sem ér. Uj csapat kell, minimum 6-8 játékossal. Már egy éve irom, az idei bajnokság elött is . Puyol, Xavi már nem lesz se jobb se gyorsabb, se lelkesebb. Azért emlitem Őket mert Ők szinte ikonok, de akkor mit várunk a többiektől. Jól van csak bizzunk még egy sor leégett volt menőben és jövő ilyenkor a 8. ok leszünk.
Fecó
kfranky
Jugador del Barça

2008.05.08. 13:33:37

André T. írta:Ember!Te szerinted Zambrotta jobb mint Lahm???Nem csak a spanyol bajn
okságott kell nézni érdemes a bundesligába is betekintenni.Tudod mit!! mar
adjon akkor minden a régiben minek nekünk Diégó és Van der vaart?igaz
ad van gyönyörködjünk továbbra is Decóban és abban hogy Ronaldinhó
majd valaha megondolja magátt és az éjszakai élett helyett a csapatott
válasza.Jaj de buta vagyok hiszen őkett már eladják a nyárron de igazad
van nem kell ide senkisem a helyükre minek ide változás igaz?????majd
Messi elbir egymaga 11-emberrel szemben.Egyébként meghadj kérdezem
Zambrotta több mint val.színű megy a milanba, Lahm meg jön ide.
A VB-n Lahm volt az egyik legjobb hátvéd, de sztem azóta kicsit visszaszürkült a Bayernbe (mondom ezt Bayern-szimpatizánsként is). Sztem jót tesz neki majd a környezetváltozás.
Zambrotta még mindig az egyik legjobb, bár mostanában gyakran hibázik (ld. Scholes gólja előtt), de az is igaz, hogy mellette az agyonsztárolt C. Ronaldonak momentuma sem volt a BL-elődöntő két meccsén.
Talán az szól Lahm mellett, hogy fiatal, bizonyítani akar még, míg Zambrotta nagyon vissza akar menni Olaszo-ba.
André T.
Jugador del Barça

2008.05.08. 13:29:27

Ember!Te szerinted Zambrotta jobb mint Lahm???Nem csak a spanyol bajn
okságott kell nézni érdemes a bundesligába is betekintenni.Tudod mit!! mar
adjon akkor minden a régiben minek nekünk Diégó és Van der vaart?igaz
ad van gyönyörködjünk továbbra is Decóban és abban hogy Ronaldinhó
majd valaha megondolja magátt és az éjszakai élett helyett a csapatott
válasza.Jaj de buta vagyok hiszen őkett már eladják a nyárron de igazad
van nem kell ide senkisem a helyükre minek ide változás igaz?????majd
Messi elbir egymaga 11-emberrel szemben.Egyébként meghadj kérdezem
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 13:14:17

gonosz írta:Na jó, azért szedjétek már össze magatokat.....és ne essünk túlzásokba..!!
Van nekünk Bojanunk, Henrynk, Eto'onk, mi a ráknak nekünk Huntelaar???!!! Meg vegyük meg még a fél világot...hülyeség!!! Diegó? Lahm, minek? Alvest viszont nem látom nálad....elgondolkodtató :?
Nem kell ide Alves :!: Vagy maradjon Zambi, vagy Lahm, vagy valami kevésbé ismert tehetség, mint amilyen Yaya volt, mielött ide jött. Majd itt kifutja magár. Alves egy vagyon lenne, annyiért meg nem kell, menjen inkább a Chelseabe vagy a Realba. Egy Ebouét, egy Clercet, egy Ilsinhot jobban el tudok ott képzelni.
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.08. 13:10:54

Szunyi írta:
André T. írta:Itt nem 1-2 embert kellesz a vezetőknek vásárolni hanem legalább 6-ott.
A védelem egy roncs Zambrottát és Márqúezt egyszerűen szörnyű nézzni
amitt csinálnak.A középályánk egy 0 gyakorlatilag Iniesta és Xavin kivül
nincsennek középályásaink.A támadó szekciónk is gyenge Messi és Bojan
az egyik 20 a másik 17 nem veheti a nyakárra a sokk terhett és hát mit mo
ndjak Eto teljesitményétőlsem vagyok elájulva helyzetbe nem tud kerülni
mostanság.Én ha a vezetők helyében volnák ezekett a futtbalistákatt hozn
ám ide:
Márqúez-Garay
Zambrotta-Lahm
Thuram-Coloccini
Decó-Diégó
Dinhó-Van Der vaart
Eto vagy Henry-Huntelaar vagy Agüero
Gudhjonsen-Keita.

Az összeállitás nálam pedig igy festenne:
Váldés
Abidal
Puyol
Garay
Lahm
Iniesta
Xavi
Diégó
Van Der Vaart
Messi
Hunterlaar.
Ez jó, védekezni meg én fogok majd a középpályán. Ilyen felállással úgy mennének át a csapaton, mint kés a vajon. Ezt már észrevették tavaly is, ezért hozták Yaya-t. Márqúez nálam jobb, mint Garay és középpályán is bevethető akár Yaya cseréjeként. Zambrotta jobb, mint Lahm, Eto'ó simán veri Huntelaart. Viszont Henryt szívfájdalom nélkül elcserélném egy bal oldali támadóra.
Henryt csak a posztján kellene játszatni...ennyi!
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.08. 13:09:21

André T. írta:Itt nem 1-2 embert kellesz a vezetőknek vásárolni hanem legalább 6-ott.
ám ide:
Márqúez-Garay
Zambrotta-Lahm
Thuram-Coloccini
Decó-Diégó
Dinhó-Van Der vaart
Gudhjonsen-Keita.

Váldés
Abidal
Puyol
Garay
Lahm
Iniesta
Xavi
Diégó
Van Der Vaart
Messi
Hunterlaar.

Na jó, azért szedjétek már össze magatokat.....és ne essünk túlzásokba..!!
Van nekünk Bojanunk, Henrynk, Eto'onk, mi a ráknak nekünk Huntelaar???!!! Meg vegyük meg még a fél világot...hülyeség!!! Diegó? Lahm, minek? Alvest viszont nem látom nálad....elgondolkodtató :?
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Szunyi
Barça B

2008.05.08. 13:06:24

ám ide:
Márqúez-Garay
Zambrotta-Lahm
Thuram-Coloccini
Decó-Diégó
Dinhó-Van Der vaart
Gudhjonsen-Keita.

Váldés
Abidal
Puyol
Garay
Lahm
Iniesta
Xavi
Diégó
Van Der Vaart
Messi
Hunterlaar.
Ez jó, védekezni meg én fogok majd a középpályán. Ilyen felállással úgy mennének át a csapaton, mint kés a vajon. Ezt már észrevették tavaly is, ezért hozták Yaya-t. Márqúez nálam jobb, mint Garay és középpályán is bevethető akár Yaya cseréjeként. Zambrotta jobb, mint Lahm, Eto'ó simán veri Huntelaart. Viszont Henryt szívfájdalom nélkül elcserélném egy bal oldali támadóra.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 13:00:29

visca el barca írta:huha....nehéz falat ez az idézés :D

IGAZATOK VAN KÜLDJÜNK EL MINDENKIT A [auto_cenzúra] VEGYÜNK 40 ÚJ JÁTÉKOST!!!!

HUNTELAAR, VAN DER VAART, AGÜERO, DROGA, DIEGO, NASRI, GARAY, ALVES, LAHM, LUCIO, MASCHERANO, TORRES, ESSIEN, BALLACK, GATTUSO, BENZEMA, CHRIS, CACAPA, BUFFON, CASILLAS, DEL PIERO, PIQUET, FERDINAND, C. RONALDO, SCHWEINSTEIGER, MÁTYUS, CSEPREGI, CSÁBI, CSEH, CSEHI + VINCE OTTÓ KABALFIGURÁNAK
ROTFL!
A Mátyusnál majdnem lefordultam a székről. :lol: :lol: :lol:
Mosquito

2008.05.08. 12:52:31

csabimo írta:Szerinted felfelé fog még ivelni a karrierje? és ezzel az ára is? Meert szerintem már csak lefelé...
Lefelé ível a karrierje? most Henryról beszélünk vagy Eto'o-ról?
A következő szezonban nem lesz ank, megint vág majd kb 25 gólt a bajnokságban. 2-3 mérkőzéssel ezelőtt -alig elmaradvan az 1.-től- a 2. legjobb gól/perc mutatója volt a ligában, messze előzve az őt követőket.
csabimo írta:És addig adjuk el mig nagy pénzt kapunk érte az pedig idén lenne, jövöre már kétséges attol függ milyen szezonja lesz- ? hány honapot lesz megint sérült stb... és igenis lehetn potolni egy benzema/hutelaar -al akik csak most kezdenek el felfelé ivelni! Érti?
Akkor adjuk el Messit is, mert ő sem igen lesz már jobb, ráadásul sérülékeny is és az ő ára valószínű nagyobb mértékben fog csökkenni az elkövetkező években.
Benzema-nak most volt egy jó éve(és mivel fiatal csak bojantól venné el a lehetőséget), Hutelaar-t százszor jobban ki kell szolgálni, mint a kamerunit ráadásul a nem túl acélos holland bajnokságban edződött.
Eto'o még csak 27éves, van benne még jó 3-4 év aztán Bojanéké a főszerep.
A fiatalokon kívül(Iniesta, Messi, Bojan, Gio) Eto'o-nak ível legkevésbé lefele a pályája.
visca el barca
Presidente del Barça

2008.05.08. 12:50:24

huha....nehéz falat ez az idézés :D

IGAZATOK VAN KÜLDJÜNK EL MINDENKIT A [auto_cenzúra] VEGYÜNK 40 ÚJ JÁTÉKOST!!!!

HUNTELAAR, VAN DER VAART, AGÜERO, DROGA, DIEGO, NASRI, GARAY, ALVES, LAHM, LUCIO, MASCHERANO, TORRES, ESSIEN, BALLACK, GATTUSO, BENZEMA, CHRIS, CACAPA, BUFFON, CASILLAS, DEL PIERO, PIQUET, FERDINAND, C. RONALDO, SCHWEINSTEIGER, MÁTYUS, CSEPREGI, CSÁBI, CSEH, CSEHI + VINCE OTTÓ KABALFIGURÁNAK
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chrisbarca
Jugador del Barça

2008.05.08. 12:45:27

Én sem vágom ezt az Eto'o témát. Kb 3szezon óta majdnem annyi gólt lő, mint amennyi mecset játszik... Nem mnidig jön ki neki a lépés? Naés? Emberek vagyunk, nem lehet minden meccsen a legjobb formában játszani. Érdekes amikor meg visszatért és gólokat lőtt, akkor mindenki istenitette. Most akkor amikor nincs formában elfordultok töle. Huntelaar se lesz mindig ilyen formában. Egyáltalán nem is értem, hogyan lehet a nevét egy lapon elmiteni egy Eto'o-val.
visca el barca
Presidente del Barça

2008.05.08. 12:42:13

barcatom írta:Egyesek olyan buták vagy nem látnak a szemüktöl!!! Azt irja Huntelar minek!! Azért pajti mert Eto -nál már egy másodpercet sincs a labda , nem tudja megtartani vági? Szedettevedett lett a játéka! Tiszta friss és jó vizet kell önteni a pohárba!!!!!! Tehát nagy takaritás: ETO,DECO ,RONI,ESQERO,GUDJOHNSEN,EDMILSON,ZAMBROTTA,OLEGUER,MARQEZ (pedig őt marasztalnám) és inkább menjen MILITO ! Ja és mehet Henry is!!! ezért kellenek az új játékosok!!

és ezt a tiszta vizet mind te fogod kifizetni?

gondolkozzál már el egy kicsit mi pénz lenne ezeket a játékosokat pótolni...

esqero...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sastre
Barça C

2008.05.08. 12:40:18

én nem bírom Etoo-t, de szerintem nála jobb csatár nem kell...(fantasztikus játékos, bár fáj beismerni)
Madridista vagyok, és az is maradok :)
André T.
Jugador del Barça

2008.05.08. 12:34:31

Itt nem 1-2 embert kellesz a vezetőknek vásárolni hanem legalább 6-ott.
ám ide:
Márqúez-Garay
Zambrotta-Lahm
Thuram-Coloccini
Decó-Diégó
Dinhó-Van Der vaart
Gudhjonsen-Keita.

Váldés
Abidal
Puyol
Garay
Lahm
Iniesta
Xavi
Diégó
Van Der Vaart
Messi
Hunterlaar.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.08. 12:31:51

Nemtudom hogy ti neketek mennyi agyatok van! Hogyan lehet egyáltalán ETO'O nevét eladólistára tenni! Ez a gondolat és már borzasztó az meg már hányinger hogy többen is igy gondoljátok!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
csabimo
Capitá del Barça

2008.05.08. 12:31:50

Mosquito írta:Hihetetlen, hogy eto'o-t eladnátok. Nála gólerősebb, motiváltabb játékost nem találtok. Az utóbbi pár mérkőzésen nem talált a kapuba és máris eladnátok. Elképesztő. :(
Szerinted felfelé fog még ivelni a karrierje? és ezzel az ára is? Meert szerintem már csak lefelé...És addig adjuk el mig nagy pénzt kapunk érte az pedig idén lenne, jövöre már kétséges attol függ milyen szezonja lesz- ? hány honapot lesz megint sérült stb... és igenis lehetn potolni egy benzema/hutelaar -al akik csak most kezdenek el felfelé ivelni! Érti?
Mosquito

2008.05.08. 12:23:13

Hihetetlen, hogy eto'o-t eladnátok. Nála gólerősebb, motiváltabb játékost nem találtok. Az utóbbi pár mérkőzésen nem talált a kapuba és máris megválnátok tőle. Elképesztő. :(
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.08. 12:07:47

Goal.com szerint érdekéődünk Pique felől a ManU-nál. Én örülnék neki, ha visszatérne, bár sztem elég magas árat fognak mondani. :roll:
Kép
csabimo
Capitá del Barça

2008.05.08. 12:04:10

barcatom írta:Egyesek olyan buták vagy nem látnak a szemüktöl!!! Azt irja Huntelar minek!! Azért pajti mert Eto -nál már egy másodpercet sincs a labda , nem tudja megtartani vági? Szedettevedett lett a játéka! Tiszta friss és jó vizet kell önteni a pohárba!!!!!! Tehát nagy takaritás: ETO,DECO ,RONI,ESQERO,GUDJOHNSEN,EDMILSON,ZAMBROTTA,OLEGUER,MARQEZ (pedig őt marasztalnám) és inkább menjen MILITO ! Ja és mehet Henry is!!! ezért kellenek az új játékosok!!
ugy látszik egyezik a véleményünk...Sokan még mindig nem fogjk fel h ismét korszakváltáshoz érkeztünk...vagy nem tudják h mi az h korszakváltás- vagy egyszerüen még nem élték át!!! Nálam 3 biztos pont maradna jövöre: iniessta-puyol-mesi... a többiekhez már nem ragaszkodnék annyira mert min1ik potolhato...EGY BIZTOS: klasszis edzönk sose lesz-és klasszis kapusunk sem...
csabimo
Capitá del Barça

2008.05.08. 11:40:34

Z$ołtu írta:
csabimo írta: a 2. forduloban bombagolt lött utánna meg nem lött kapura 10 fordulon keresztül
Tourénak nem is az a dolga, hogy gólt lőjön.
Igen nálunk nem az a dolga mert nem azt kérik töle!!! Nézd meg amikor a monacoban játszott milyen goljai voltak....és akkor majd rájösz h ezt ö meg tudja csinálni, csak NÁLUNK EZT NEM KÉRIK TÖLE...
barcatom
Jugador del Barça

2008.05.08. 11:37:43

Z$ołtu írta:
csabimo írta: a 2. forduloban bombagolt lött utánna meg nem lött kapura 10 fordulon keresztül
De nincs ilyen igazából egy meccsen 100% ba kinek mi a dolga ha ő ragadt ott és kontra van és ő lehetne az aki besegit a támadásba akkor öreg neki kell nem nézegetni, majd más helyette bezár mögé ez a csapatmunka(nézd a meccseket) persze egy meccsen az esetek TÖBBSÉGÉBEN megvannak a feladatok mindenki számára!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Z$ołtu
Barça B

2008.05.08. 11:32:34

barcatom
Jugador del Barça

2008.05.08. 11:32:03

Egyesek olyan buták vagy nem látnak a szemüktöl!!! Azt irja Huntelar minek!! Azért pajti mert Eto -nál már egy másodpercet sincs a labda , nem tudja megtartani vági? Szedettevedett lett a játéka! Tiszta friss és jó vizet kell önteni a pohárba!!!!!! Tehát nagy takaritás: ETO,DECO ,RONI,ESQERO,GUDJOHNSEN,EDMILSON,ZAMBROTTA,OLEGUER,MARQEZ (pedig őt marasztalnám) és inkább menjen MILITO ! Ja és mehet Henry is!!! ezért kellenek az új játékosok!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Lezárt