Kedves Ordog!
Azt hiszem Neked küldtem egy privátot tegnap este a madridistán. Nem tudom hogy olvastad-e vagy nem. A lényeg h nem lett közületek senki kitiltva mivel nem szolgáltatok rá. Az hogy 1-2 ember beszól, ez mindig is meglesz, de ez az én feladatom hogy szóljak nekik érte, ás ugyan nem vagyok napi 24 órában a gép előtt, de ha probléma van a madridistán akkor a lehető leggyorsabban igyekszem tenni ellene. Nem muszáj általánosítanod. Jelenleg 1220 regisztráció van nálunk, ebből 1 vagy 2 beszólt. Ez azt hiszem kisebbség... Miután szóba került h mit csináltak itt madrid drukkerek, beleolvastam a fórumba, és akkor döntöttem el, hogy regisztrálok ide, és elmondom a javaslatom.
Azt hiszem ha itt nem lehet olvasni olyat h antimadridista, akkor lényegesen kevesebb lázadó hozzászólás lesz itt, azaz csillapodnak a kedélyek. Ezért kértem h legalább legyen megváltoztatva a topik neve. Biztos vagyok abban, hogy ezentúl is lesznek olyanok akik idejönnek, és olyanok is, akik a madridistára mennek balhézni. Erre született a megállapodás, hogy aki hülye, azt kizárjuk mindkét helyről, és mehet az indexre... ez amolyan megelőzés féle. és ezúton is köszönöm az ittenieknek hogy közösen próbálunk tenni valamit. ennyi.
Ordog írta:Elnéztem a Madridosok fórumára:) elmondtam a véleményem szépen burkoltan. Nem tetszett nekik az igazság, amiket írtam(barca bajnok lesz, barca a jövő csapata, margit csapatépítésben sehol nem tart, és 1-2 évig kiégett csapat marad) 2 barcás emberrel egyetemben. Velük osztottuk őket, de csak szépen. Erre mondták, hogy menjünk onnan mert mit keresünk mi ott, erre mi mondtuk, hogy ez semmi nem volt ahhoz képest, amit ők csináltak az eurobarca.uw.hu-n:)
Ezután az ottani góré megkereste az itteni góréket és most béke lesz

Komoly, bár mi csak a vélemenyünket mondtuk el, nem volt semmi anyázás vagy hasonló.
Egyebet nem tudok mondani...