Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Aztaaa nem adja a gol tv:(
Tudtok valami másikat ami hasonlóan jó?
Tudtok valami másikat ami hasonlóan jó?
Köszönjük Ronaldinho, Rijkaard...!!!
FORCA BARCA
FORCA BARCA

Ilyen a futball, ki gondolta volna, hogy két szezon múlva már nem megy R10-nek és távozik, valamint, hogy 4gólt kapunk majd.lacisac írta:kösz hogy szóltál, derég láttam már ezt a meccsetReplay írta:De nagy meccs megy éppen a BarcaTV-n
De nagy meccs megy éppen a BarcaTV-n 

Én is ezt írtam nemrég, de eltűnt a hsz-em...gianni írta:Adja a sport2sasi1 írta:Elképzelhető, hogy vasárnap este nem adja magyar tv Barca - Mallorcát...

Elképzelhető, hogy vasárnap este nem adja magyar tv Barca - Mallorcát...
Nagyon koszi

Sziasztok.
Valaki nem tud egy linket a mai merkozesre? Nagyon halas lennek erte
Valaki nem tud egy linket a mai merkozesre? Nagyon halas lennek erte

- Varatrix
- Director del Fútbol
A ma esti mecsre tud valaki linket dobni? Előre is köszi.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Eurobarca Staff
22:00-kor, gondolom kilenctől csak a petting leszColos írta:A Real - Barca kilenckor vagy tízkor kezdődik? A főoldalon tíz óra van írva, a port.hu-n pedig kilenc...

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Olyat sztem nem leht csinálni...BarcasKrisz írta: Bocsánat, félreérthetően fogalmaztam, a lap tetejére kéne egy ilyen menü, hasonlóan a témakörös szavazásokhoz.

De mondjuk aki neten akar meccset nézni, és linket kér az legalább járjon utána, hogy hogy kell használni.
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Bocsánat, félreérthetően fogalmaztam, a lap tetejére kéne egy ilyen menü, hasonlóan a témakörös szavazásokhoz.Slither írta:Egyesek még 2 hsz-el hátrébb lévő infót sem olvassák el, nemhogy az elejéig visszalapoznának...BarcasKrisz írta:Szerintem a témakör elejére kéne tenni egy pár pontból álló útmutatót.
Sajnos bármit csinálunk ugyanaz lenne a helyezet.
A Barcelona - Manchester elődöntő 23-án szerdán lesz, tehát M1.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Egyesek még 2 hsz-el hátrébb lévő infót sem olvassák el, nemhogy az elejéig visszalapoznának...BarcasKrisz írta:Szerintem a témakör elejére kéne tenni egy pár pontból álló útmutatót.
Sajnos bármit csinálunk ugyanaz lenne a helyezet.

- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Szerintem a témakör elejére kéne tenni egy pár pontból álló útmutatót.
-
- Hírhozó-cikkíró
Ha még itt vagy, akkor olvasd el az előző hsz-em végét, mert szerkesztettem rajta, még mieéőtt elolvastam volna a tiedet...noodle77260 írta:Én kérek elnézést!
Az első hozzászólásom tájékoztató jellegű volt azoknak a Barca meccset megnézni akaró, de tévében nem, látó idetévedő juzereknek, akik első nekifutásra azt mondják: de király itt egy link! /rákattint/ nem jön be
-ja, itt írja valamit le kell tölteni
-micsida kicsi a kép, vagy nagy méretben rossz a minőség
-nem is tudom, mit is kell itt telepíteni?
-hogy is van ez? Ah nem foglalkozok vele, annyira nem érdekel
Tudod, nem mindenki születik pc gurunak.
Viszont szeretném megköszönni Neked, hogy időt szántál arra, hogy keress egy linket ahol jóümagam is megnézte a meccset.
Ha számodra a hsz sértő volt, akkor azért is szeretnék tőled elnézést kérni még1*.
Jó éccakát!
Ja, és egyáltalán nem vagyok pc guru. Csak beleéltem magam a sugárzók helyzetébe.
-
- Jugador del Barça
Én kérek elnézést!
Az első hozzászólásom tájékoztató jellegű volt azoknak a Barca meccset megnézni akaró, de tévében nem, látó idetévedő juzereknek, akik első nekifutásra azt mondják: de király itt egy link! /rákattint/ nem jön be
Viszont szeretném megköszönni Neked, hogy időt szántál arra, hogy keress egy linket ahol jóümagam is megnézte a meccset.
Ha számodra a hsz sértő volt, akkor azért is szeretnék tőled elnézést kérni még1*.
Jó éccakát!
Jó éccakát!
-
- Hírhozó-cikkíró
Akkor gondolom azért is rángatod a szádat, ha a netről letöltesz valamilyen zenét, és nem szuperminőségben kapod meg INGYEN ÉS BÉRMENTVE, hanem csak falusi presszófelvétel minőségben?noodle77260 írta:Kicsit visszatérve Grecki és Messa reakciójára:
Szerintem 2008-ba egyáltalán nem nagy igény az, hogy egy meccset az interneten, az információs szupersztrádán akár a 22-es monitoromon full képernyőn kiválló minőségbe nézzek.
De nekem természetesen megfelel ez a kicsiny kis képernyő is, de mivel a fórumot valószínű nem csak veterén SopCast nézők olvassák ezért fogalmazódott meg bennem az a pár mondat. Ismerőseim is, kik most néznek először interneten meccset, kérdezték: "Hogy miért ilyen [auto_cenzúra] a kép."
Én válaszoltam nekik: "Szerintem írj egy panaszlevelet azoknak, akik pénzt (előfizetés, berendezések) és időt nem sajnálnak arra, hogy az ilyen kis hozzánkhasonló ingyenélők interneten is tudják nézni a meccseket. Komolyan, fogalmazd meg a petíciót, én szívesen szignózom az elsők között... Rolling Eyes Shocked"
Ajándék lónak ne nézd a fogát. Örülj, hogy tudtad nézni valahol, ha ez sem lett volna, maradt volna a rádió, esetleg az összefoglaló pár órával később... Nem mondom, én is jobban örülök egy frankó streamnek, de nem kezdek el pattogni, ha ilyen. Ennyi!
Szerk.
Mivel nem hallottam, csak olvastam, amit mondani akartál, ezért lehet, hogy egy kicsit csípősen reagáltam. Viszont ettől függetlenül valószínűleg neked sem esett volna jól, ha mondjuk neked róják fel a streamedre, hogy [auto_cenzúra] a minősége.
De hogy információval is szolgáljak, vannak sokkal jobb minőségűek is, én főleg hokit, meg amerikai focit szoktam nézni rajta, azok nagyságrendekkel jobbak szoktak lenni ennél a mostaninál. Próbálkozz bátran, mert a fanatikus sportrajongóknak (mint pl. nekem) megéri a gyengébb minőség a sportélmény miatt. Off ende.

-
- Jugador del Barça
Kicsit visszatérve Grecki és Messa reakciójára:
Szerintem 2008-ba egyáltalán nem nagy igény az, hogy egy meccset az interneten, az információs szupersztrádán akár a 22-es monitoromon full képernyőn kiválló minőségbe nézzek.
De nekem természetesen megfelel ez a kicsiny kis képernyő is, de mivel a fórumot valószínű nem csak veterén SopCast nézők olvassák ezért fogalmazódott meg bennem az a pár mondat. Ismerőseim is, kik most néznek először interneten meccset, kérdezték: "Hogy miért ilyen [auto_cenzúra] a kép."
Én válaszoltam nekik: "Szerintem írj egy panaszlevelet azoknak, akik pénzt (előfizetés, berendezések) és időt nem sajnálnak arra, hogy az ilyen kis hozzánkhasonló ingyenélők interneten is tudják nézni a meccseket. Komolyan, fogalmazd meg a petíciót, én szívesen szignózom az elsők között... Rolling Eyes Shocked"